J0![N]t Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Skarga na: admina Nick podczas gry: J0![N]TNick osoby oskarżonej: Szef kuchni Łysy BGC cs.moneyDlaczego składasz skargę: Kto normalny daje bana na 10080 minut? Do tego za obrazę gościa który latał odpalony przez 30 rund ponieważ nie było żadnego Admina na serwerze? Data zdarzenia: 1 sierpnia 2019, około 13:10Opis zdarzenia: a więc tak, grał taki Old Starszy który latał odpalony od 30 rund, każdy się na niego "wkurwiał", nie było żadnego admina więc napisałem "kurwo odjebana", nie tylko ja go wyzywałem NO ALE ILEŻ MOŻNA GRAĆ NA TYPA Z AIMLOCKIEM?! Dowód: screen ;)
Zasłużony Fragowicz ŁysyZBrazzers Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dałem ci bana na 7 dni (pomyłka miał być na 1 dzień). Pomyliłem się dlatego, że w tym czasie dawałem bana dla 3 osób i było przez to duże zamieszanie. Nic nie upoważnia cię do obrażania innych jak sam napisałeś wiesz za co dostałeś bana. Nie jestem robotem i nie umiem robić kilku czynności na raz wiec następnym razem napisz na u@ i informuję, że ta osoba dostała bana permanentnego .Przepraszam cię że dałem ci na tyle i proszę o skrócenie bana do jednego dnia. Pozdrawiam i Miłego dnia.
Zasłużony Fragowicz ŁysyZBrazzers Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ban skrócony
Shadow_ Opublikowano 6 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Września 2019 Twoja skarga została rozpatrzona pozytywnie. Dziękujemy za zgłoszenie Zespół Fragujemy.com!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.