Karmole Opublikowano 24 Czerwca 2019 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Skarga na: DamoNick podczas gry: AkamataNick osoby oskarżonej: DamoDlaczego składasz skargę: Znędzanie się, mutowanie na serverze, banowanie za nicData zdarzenia: 23.06.2019 20:14Opis zdarzenia: Wchodze na server dostaje mute, strzelam w sciane dostaje bana wstaw 5 ss na forum, jednakze on tych ss nie zrobil wiec logiczne ze ich nie bede mial, po 2 jakis gracz zaczol po mnie cisnac, wiec go zjechalem słownie argumentowo, i dostałem mute od Damo, a ten gracz który mnie jechał dalej nie dostał, jaka sprawiedliwość tutaj? Żadna...
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Twoja skarga została rozpatrzona negatywnie. Dostarczony dowód jest niepełny bądź nie jest wystarczający. Zespół Fragujemy.com!
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi