Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Skarga na admina

Miweers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o delikwenta zwanego ''Leaviel'' id/76561198559354946

(1) Który killuje mnie na respie bez powodu 

A (2) sprawą to że dał mi bana za 1400+ min za obrazę gracza, co powiedziałem wtedy cytuję  ''jebać tę grę dla autystycznych dzieci'' a nie powiedziałem ''Jasiek123'' - ''Jeb*ć ci st*rą''itd... 

Nie wiem jak rozdawani są admini, bo owa nie powinna posiadać admina.Dostała dodatkowy panel i się cieszy, biją go w szkole to musi od reagować banując i udawać ADMINA sprawiedliwego i nierychliwego  (sv only mirage jak coś.)

Wiem że jestem tylko randomowym typem i nie mam za dużo do gadania ale wiem kiedy zasługuję na bana a kiedy nie.

I nawet nie chce łaski że zdejmiecie tego bana mi czy coś, chce jednego abyście odebrali możliwość adminowania temu typowi.

ss nie posiadam bo nawet jak bym zrobił jak na początku rundy zostałem zkillowany to powiedziano by mi że sam w konsoli wpisałem sobie ''kill''.

Dziękuje. Miłego dnia bądz wieczoru zależy kiedy czytasz.

Data zdarzenia: 18:00 11.06.19

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czy aż tak ciężko jest uzupełnić wzór który pojawia się po naciśnięciu przycisku "Dodaj temat"?

Nawet nie będę tego czytać.. Chcesz zgłośić skargę, do czego masz prawo to zastosuj się do panujących tutaj zasad.

P.S. Demka z gry na na serwerze Only Mirage można pobrać  tutaj -> http://553876.node29.pukawka.pl/

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga została rozpatrzona negatywnie.

Dostarczony dowód jest niepełny bądź nie jest wystarczający.

Zespół Fragujemy.com!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności