User Opublikowano 3 Maja 2019 Donator Opublikowano 3 Maja 2019 Skarga na: kZaNick podczas gry: Karam BotowNick osoby oskarżonej: kZaDlaczego składasz skargę: Admin daje bany bo nie jest traktowany jak ktoś wyjątkowyData zdarzenia: przed chwilą 2019.05.03 12:41Opis zdarzenia: Nie wiem nawet jak to skomentować XD dostałem mute'a po tym jak napisałem że witam się ale nie z wszystkimi, zrobiłem reconnecta żeby się zapytać dlaczego dostałem mute'a i... dostałem go jeszcze raz XD. zrobiłem jeszcze jednego recconecta bo przecież takie bezpodstawne dawanie mute'ów wydaje mi się dużym przegięciem, jednak nie dostałem żadnej odpowiedzi od admina tylko bana XD Jeszcze wcześniej tego samego dnia ten sam admin dał mi mute'a bo zwracałem się do niego per "typie" - czyli w sumie tak jak do każdegoDowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Karam botow ||| IP: 91.214.0.139 ||| STEAM_ID: STEAM_0:1:20825999 ||| Nick admina: kZa ||| Powod: ucikanie wyciszenia przez admina ||| Nalozony: 03.05.2019 - 12:41:54 ||| Dlugosc: 30 minut ||| Na: Fragujemy.com #02 [ ZOMBIE INFECTION ] :: Pukawka.pl (zm_anekin_house_v4) ||| Musisz poczekac jeszcze: 30 minut ||| Wygasa: 03.05.2019 - 13:11:54 [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS]
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 3 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Niby oczywista sytuacja, ale dowodów mamy szukać sami? Czy wy się nauczycie czytać i wypełniać coś dokładnie?!
User Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Donator Opublikowano 3 Maja 2019 Teraz, Berso napisał: Niby oczywista sytuacja, ale dowodów mamy szukać sami? Czy wy się nauczycie czytać i wypełniać coś dokładnie?! *DEAD* Karam botow : Witam wszystkich poza skonczona liczba osob *DEAD* tsngod. : zm_ Admin zabral Karam botow mozliwosc pisania na czacie konsola 1 1
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 3 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Takie dowody to sobie wiesz gdzie możesz wsadzić. Nie będę tolerować lekceważenia i przede wszystkim lenistwa @Damo. 1
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 3 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Twoja skarga została rozpatrzona negatywnie. Dostarczony dowód jest niepełny bądź nie jest wystarczający. Zespół Fragujemy.com!
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 3 Maja 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi