bjedra Opublikowano 29 Grudnia 2018 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Skarga na: LeavielNick podczas gry: bjedraNick osoby oskarżonej: LeavielDlaczego składasz skargę: Zabił terroryste przez konsolkę podczas clutcha bo zaplantował bombe na bData zdarzenia: 11;10Opis zdarzenia: napisał : [ Kamper ] Leaviel : b przy tylu osobach? [ Kamper ] Leaviel : kpisz sobie? Zabił terroryste przez konsolkę przegraliśmy rundę przez to, pod wpływem emocji napisałem "admin a cb nie pojebało?" popisaliśmy chwilkę nie miał jak sie wytłumaczyć pisał głupoty i dał mi bana Dowód: wszystko pisze tam, wiem że pewnie nic z tym nie zrobicie ale nawet nie potrafił przyznac się do błędu na serverze
Leaviel Opublikowano 29 Grudnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ogólnie przyjętą zasadą na wielu serverach jest, że gdy nie ma przynajmniej 5 osób w ct gramy tylko na 1 site, którym jest A. Do tego wyświetla się jasny komunikat na początku rundy, że bombsite B jest zablokowany ze względu na NIE wystarczającą liczbę graczy w CT. Podczas sytuacji którą opisujesz było Nas zaledwie 4. Przeszedł Frosty podczas tej rundy do CT po tym jak zginął co daje rezultat 5 graczy (możliwość plantu na bombsite B) . Czyli prosty z tego wniosek - Gdyby Frosty nie przeszedł, nie było by możliwości aby gracz, który dostał "slaya" zaplantował na B więc musiałby iść na A. Masz ot co swoje wyjaśnienie. Poza tym jestem święcie przekonany, że nie jednokrotnie odniosłeś się w taki bądź inny nie odpowiedni sposób do jakiegokolwiek gracza na chacie głosowym bądź pisząc. Dostałeś bana na jedną godzinę (którego z resztą już nie ma) . Tyle ode mnie
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 29 Grudnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Cześć, Nie widzę sensu trochę w robieniu afery o takie coś. To czy sobie, któryś gracz przeszedł do drugiej drużyny w jakimś tam momencie co umożyliwiło plant na B itp. Jest to serwer społecznościowy, na którym się gra dla frajdy, atmosfery a nie żeby wygrywać. Najbardziej zwróciłem uwagę na sposób w jaki prowadziliście rozmowe. Leaviel z jednej strony powinien być milszy dla gracza, ale Ty też nie powinieneś się w taki sposób odzywać. W tej kwesti zawiniły obie strony. Jeżeli będą się takie sytuacje częściej zdarzały z tym adminem, to ja sobie z nim porozmawiam, lecz na ten moment uważam, że nie ma sensu tworzyć dalszej burzy o takie coś. Skargę odrzucam. Pozdrawiam.
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 29 Grudnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Twoja skarga ostała rozpatrzona negatywnie. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz raportować ten post. Zespół Fragujemy.com
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.