Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] skarga na Leaviel

bjedra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Leaviel
Nick podczas gry: bjedra
Nick osoby oskarżonej: Leaviel
Dlaczego składasz skargę: Zabił terroryste przez konsolkę podczas clutcha bo zaplantował bombe na b
Data zdarzenia: 11;10
Opis zdarzenia: napisał : [ Kamper ] Leaviel : b przy tylu osobach?
                                                   [ Kamper ] Leaviel : kpisz sobie?         

Zabił terroryste przez konsolkę przegraliśmy rundę przez to, pod wpływem emocji napisałem "admin a cb nie pojebało?" popisaliśmy chwilkę nie miał jak sie wytłumaczyć pisał głupoty i dał mi bana 
Dowód:  wszystko  pisze tam, wiem że pewnie nic z tym nie zrobicie ale nawet nie potrafił przyznac się do błędu na serverze 

snapshot0000.jpg

Opublikowano

Ogólnie przyjętą zasadą na wielu serverach jest, że gdy nie ma przynajmniej 5 osób w ct gramy tylko na 1 site, którym jest A.  Do tego wyświetla się jasny komunikat na początku rundy, że bombsite B jest zablokowany ze względu na  NIE wystarczającą liczbę graczy w CT.  Podczas sytuacji którą opisujesz było Nas zaledwie 4.  Przeszedł Frosty podczas tej rundy do CT po tym jak zginął co daje rezultat 5 graczy (możliwość plantu na bombsite B) . Czyli prosty z tego wniosek -  Gdyby Frosty nie przeszedł, nie było by możliwości aby gracz, który dostał "slaya" zaplantował na B więc musiałby iść na A.  Masz ot co swoje wyjaśnienie.  Poza tym jestem święcie przekonany, że nie jednokrotnie odniosłeś się w taki bądź inny nie odpowiedni sposób do jakiegokolwiek gracza na chacie głosowym bądź pisząc.   Dostałeś bana na jedną godzinę (którego z resztą już nie ma) .  Tyle ode mnie :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć,

Nie widzę sensu trochę w robieniu afery o takie coś. To czy sobie, któryś gracz przeszedł do drugiej drużyny w jakimś tam momencie co umożyliwiło plant na B itp. Jest to serwer społecznościowy, na którym się gra dla frajdy, atmosfery a nie żeby wygrywać. Najbardziej zwróciłem uwagę na sposób w jaki prowadziliście rozmowe. Leaviel z jednej strony powinien być milszy dla gracza, ale Ty też nie powinieneś się w taki sposób odzywać. W tej kwesti zawiniły obie strony. Jeżeli będą się takie sytuacje częściej zdarzały z tym adminem, to ja sobie z nim porozmawiam, lecz na ten moment uważam, że nie ma sensu tworzyć dalszej burzy o takie coś. 

Skargę odrzucam. 

Pozdrawiam. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga ostała rozpatrzona negatywnie.

Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz raportować ten post.

Zespół Fragujemy.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności