Marzeń Strażni Opublikowano 10 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Więc Ten problem mam od paru lat. Siemka! could not load filesystem dll. file system crashes during. Podczas gdy odpalam takie coś mi się wyświetla próbowałem ale nie umiem :C. Chciałbym pograć w csa bardzo powrócić do dawnych czasów PROSZĘ O POMOC :CCCC Mam csa NS Edytowane 10 Listopada 2018 przez Marzeń Strażni
kocham koniki Opublikowano 10 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 10 Listopada 2018 Reinstalowałeś, spójność robiłeś? 2
Zeu$ Opublikowano 10 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 10 Listopada 2018 Zacznijmy od tego czy masz kupiony cs 1.6 jeśli tak to wejdź w folder z cs-> szukasz folderu w którym masz plik z błędu-> właściwości-> sprawdź czy masz ustawione do odczytu czy coś innego Ewentualnie usuń te pliki Steam.dll SteamUI.dll i FileSystem_Steam.dll. Jeśli to nie pomoże. 2
TheFluxeR Opublikowano 10 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2018 Polecam spójność plików lokalnych a jak nie pomoże to reinstall 2
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 10 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie pomoże cc, ani żadne programy, również nie pomoże reinstall steama i CS albo całego systemu. Wyłączamy steam, jeżeli mamy włączony. Wchodzimy do katalogu z grą C/Program Files/Steam/Steamapps/xxx/Counter-Strike i w tym katalogu usuwamy plik SteamUI.dll Póżniej wchodzimy w mój komputer, klikamy kombinację klawiszy ctrl+f, wybieramy pliki i foldery, wpisujemy : steam.dll - to co nam wyszuka usuwamy! Gdy zrobiliśmy to dobrze, włączamy steam i powinna być aktualizacja, po niej gra śmiga na nowo. 1 1
Marzeń Strażni Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Charlie napisał: Nie pomoże cc, ani żadne programy, również nie pomoże reinstall steama i CS albo całego systemu. Wyłączamy steam, jeżeli mamy włączony. Wchodzimy do katalogu z grą C/Program Files/Steam/Steamapps/xxx/Counter-Strike i w tym katalogu usuwamy plik SteamUI.dll Póżniej wchodzimy w mój komputer, klikamy kombinację klawiszy ctrl+f, wybieramy pliki i foldery, wpisujemy : steam.dll - to co nam wyszuka usuwamy! Gdy zrobiliśmy to dobrze, włączamy steam i powinna być aktualizacja, po niej gra śmiga na nowo. Zrozumiałem oco ci chodzi lecz w folderze steamapps nie ma pliku csa Edytowane 10 Listopada 2018 przez Marzeń Strażni
Zasłużony Fragowicz VeksuaL Opublikowano 11 Listopada 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2018 6 godzin temu, Marzeń Strażni napisał: Zrozumiałem oco ci chodzi lecz w folderze steamapps nie ma pliku csa A więc: Steam/steamapps/common/Half-Life 1
Marzeń Strażni Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2018 11 godzin temu, VeksuaL napisał: A więc: Steam/steamapps/common/Half-Life Nie mam takiego folderu jak Half-Life
Zasłużony Fragowicz VeksuaL Opublikowano 11 Listopada 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2018 24 minuty temu, Marzeń Strażni napisał: Nie mam takiego folderu jak Half-Life No to inaczej. Jakie masz foldery w common?
Marzeń Strażni Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2018 7 godzin temu, VeksuaL napisał: No to inaczej. Jakie masz foldery w common? Tylko Team Fortess 2 @VeksuaL Nonsteam pisałem w poście
Er Dfa. Opublikowano 11 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Przecież w pierwszym poście napisał, że ma NS to co Wy mu podajecie ścieżki do steam'a Spróbuj zainstalować inną wersję cs'a v23 / v32 / v42 Tą poprzednią rzecz jasna odinstaluj i najlepiej znajdź gdzie masz zapisanego CS'a i wywal wszystkie pliki, które zostaną po odinstalowaniu. Edytowane 11 Listopada 2018 przez R2.
TheFluxeR Opublikowano 11 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2018 Najlepiej odinstaluj tego cs'a. Pobierz jakiegoś czystego z neta a jak jednak wolisz cssetti to wybierz inną wersję takie jak R2. polecił. Po odinstalowaniu uruchom ponownie Pc a gdy już włączysz to wejdź w folderu tam gdzie miałeś cs'a i wyrzuć foldery bo zawsze zostaje parę, które musisz wyrzucić ręcznie. Potem zaistaluj sobie Cs i powinno wszystko działać. 1
Marzeń Strażni Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2018 Problem ROZWIĄZANY PO PONAD 2LATACH DZIĘKUJE ❤️ KOCHAM WAS ❤️ 3 2
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 11 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2018 Dziękujemy za miłe słowa i z okazji naprawienia usterki zapraszamy do gry na naszych serwerach ? 1
Rekomendowane odpowiedzi