Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Więc Ten problem mam od paru lat. Siemka! could not load filesystem dll. file system crashes during. Podczas gdy odpalam takie coś mi się wyświetla :/ próbowałem ale nie umiem :C. Chciałbym pograć w csa bardzo powrócić do dawnych czasów PROSZĘ O POMOC :CCCC Mam csa NS

Edytowane przez Marzeń Strażni
Opublikowano

Zacznijmy od tego czy masz kupiony cs 1.6 jeśli tak to wejdź w folder z cs-> szukasz folderu w którym masz plik z błędu-> właściwości-> sprawdź czy masz ustawione do odczytu czy coś innego

Ewentualnie usuń te pliki Steam.dll SteamUI.dll i FileSystem_Steam.dll.

Jeśli to nie pomoże. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Polecam spójność plików lokalnych a jak nie pomoże to reinstall 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie pomoże cc, ani żadne programy, również nie pomoże reinstall steama i CS albo całego systemu.

• Wyłączamy steam, jeżeli mamy włączony.
  • Wchodzimy do katalogu z grą C/Program Files/Steam/Steamapps/xxx/Counter-Strike i w tym katalogu usuwamy plik SteamUI.dll
  • Póżniej wchodzimy w mój komputer, klikamy kombinację klawiszy ctrl+f, wybieramy pliki i foldery, wpisujemy : steam.dll - to co nam wyszuka usuwamy!

Gdy zrobiliśmy to dobrze, włączamy steam i powinna być aktualizacja, po niej gra śmiga na nowo.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Charlie napisał:

Nie pomoże cc, ani żadne programy, również nie pomoże reinstall steama i CS albo całego systemu.

• Wyłączamy steam, jeżeli mamy włączony.
  • Wchodzimy do katalogu z grą C/Program Files/Steam/Steamapps/xxx/Counter-Strike i w tym katalogu usuwamy plik SteamUI.dll
  • Póżniej wchodzimy w mój komputer, klikamy kombinację klawiszy ctrl+f, wybieramy pliki i foldery, wpisujemy : steam.dll - to co nam wyszuka usuwamy!

Gdy zrobiliśmy to dobrze, włączamy steam i powinna być aktualizacja, po niej gra śmiga na nowo.

Zrozumiałem oco ci chodzi lecz w folderze steamapps nie ma pliku csa

Edytowane przez Marzeń Strażni
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
6 godzin temu, Marzeń Strażni napisał:

Zrozumiałem oco ci chodzi lecz w folderze steamapps nie ma pliku csa

A więc:

Steam/steamapps/common/Half-Life

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
24 minuty temu, Marzeń Strażni napisał:

Nie mam takiego folderu jak Half-Life

No to inaczej. Jakie masz foldery w common?

Opublikowano (edytowane)

Przecież w pierwszym poście napisał, że ma NS to co Wy mu podajecie ścieżki do steam'a :O 

Spróbuj zainstalować inną wersję cs'a v23 / v32 / v42 

Tą poprzednią rzecz jasna odinstaluj i najlepiej znajdź gdzie masz zapisanego CS'a i wywal wszystkie pliki, które zostaną po odinstalowaniu.

Edytowane przez R2.
Opublikowano

Najlepiej odinstaluj tego cs'a. 

Pobierz jakiegoś czystego z neta a jak jednak wolisz cssetti to wybierz inną wersję takie jak R2. polecił.

Po odinstalowaniu uruchom ponownie Pc a gdy już włączysz to wejdź w folderu tam gdzie miałeś cs'a i wyrzuć foldery bo zawsze zostaje parę, które musisz wyrzucić ręcznie. Potem zaistaluj sobie Cs i powinno wszystko działać.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa i z okazji naprawienia usterki zapraszamy do gry na naszych serwerach ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności