Basiek. Opublikowano 25 Września 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2018 Mam "pytanio-propozycję", będzie coś organizowane na Halloween? Wiem, że w Polsce raczej tego święta się nie obchodzi ale my jesteśmy światowi więc czemu nie?! Jeżeli tak to proszę aby nie wgrywać tych mapek co dwa lata temu (niestety nie wiem jak było rok temu), ponieważ serwer raczej stał pusty i na pewno wielu graczy nie było w tych dwóch dniach na nim. Może jakiś turniej? Tak wiem, że z moim skillem i tak się do turnieju nie złapię ale fajnie, byłoby jakby się coś działo związanego z tym 4FUNem! 1 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 25 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2018 Akurat dwa lata temu to serwer nie stał pusty. Były mapki, konkursy, turnieje itp... 3
Basiek. Opublikowano 25 Września 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Dariusz te mapki były okropne! No nie oszukujmy się ale full serwer nie stał @KlaunSzyderca Darek to nie jest temat do naszych przepychanek słownych tylko propozycja zrobienia czegoś w tym roku Jakieś propozycję Pan ma czy tylko będzie mnie ganił za to co zapamiętałam? Edytowane 25 Września 2018 przez Basiek.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 25 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2018 Chyba Ci lata pomyliły 2
Czerwion Opublikowano 25 Września 2018 Donator Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Pomysł fajny, może wgrać jakieś czapeczki (dynie) tak jak na święta większość serwerów 4fun ma modele z czapeczkami Mikołajów. Co do mapek nie wiem, nie znam się na mapkach, ale zawsze jakaś jedna czy dwie tematyczne (o ile są takowe) można wgrać. A co do turnieju to bardzo fajny pomysł, sam chętnie zagrałbym w takim turnieju 5 on 5 czy coś. Tylko już mówię, że jak turniej ma się odbyć to chcę grać w teamie z @v9. XD ? Edytowane 25 Września 2018 przez Czerwion. 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 25 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2018 @v9. Dostanie ssy na czas turnieju... ???? 2 1
rodia Opublikowano 25 Września 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2018 2 lata temu śmigaliśmy wśród grobów i słuchaliśmy jakiejś upiornej muzyczki. To było bardzo fajne. Jako przedstawiciel Ludu Co Tu Gra, chcę mapy halloweenowe. Może mogłyby zostać (jeśli wcześniej w ogóle będą wprowadzone) na dłużej? Może model dyni zamiast paki? (jeśli możliwe xD) Tak jak choinka na święta. 1
v9. Opublikowano 26 Września 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2018 Też chętnie pobawiłbym się w coś takiego jeżeli jest taka opcja 1 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi