Skocz do zawartości

Nowa wersja forum i kolejne zmiany!

Ankieta dotycząca zmian na forum  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy aktualne forum jest bardziej nowoczesne od poprzedniego?

• Tak, jest nowocześniejsze
      71
    • Nie, brakuje nowoczesności
      1
  2. 2. Czy obecny wygląd forum jest lepszy od poprzedniego?

• Tak, jest lepszy od poprzedniego
      61
    • Nie, poprzedni styl był nieco lepszy
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powiem tak, genialna robota! Wszystko dopracowanie oraz śmiga ^^

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Dobra robota :]

Przydało by sie moim zdaniem w lewym dolnym rogu przycisk przewin na samą gore na sam dol i przycisk home popowraca do idexu strony fragujemy czyli na sam początek :]

Edytowane przez Ćwieku
Opublikowano

No ja ci powiem że zajebista robote żeście zrobili

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano
1 godzinę temu, BloodyAlien napisał:

2lbmbkn.jpg

przydalo by sie to jeszcze poprawic :) pare postow wyzej widac tez u R2 ale chyba nikt nie zauwazyl tego

Zgadza się. Jak zakładałem temat to pisałem że ma to związek z zakończeniem wsparcia dla HTML w działach i trzeba szukać nowego sposobu. Dzisiaj postaram się to poprawić. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jest perfekcyjnie❤??

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

zajebista robota ;) Pełna elegancja Francja ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jak dla mnie to wyjebane w kosmos, będę przebywał tu jeszcze dłużej ❤️ 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Forum wygląda super, kawał dobrej roboty ? 

Teraz tylko muszę się na nowo przyzwyczaić. ?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Jak dla mnie wygląda mega :D kolory jak i styl super do tego jest o wiele bardziej przejrzyście niż było i na start widać profesjonalizm ?

10/10

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Super robota, wielkie brawa !!!;)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co tu dużo pisać, wielki pozytyw. Kolorystyka jest treściwa. Podoba mi się bajer, z tym kto jest online w tej chwili :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Najczęściej nie lubię takich zmian, ale muszę powiedzieć, że teraz forum jest... zajebiste :D 

Widać, że zostało tu włożone mnóstwo pracy, wyszły fajne nowe pomysły i rozwiązania i moim zdaniem, efekt jest jak najbardziej na duże tak :) 

Dwa malutkie minusy: reakcje są... dziwne (szczególnie "serduszko fragowe" xD, Karambit jest spoko)  muszę się do tego przyzwyczaić ;)

No i to samo co u innych:

image.thumb.png.416dbdb24e70c782122d2d34cf66de07.png

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Dobra Robota, Jak zobaczyłem forum wczoraj na telefonie wow Szok :) 

Poprostu nie spodziewałem się tego.

żeby tak dalej forum się rozwijało  ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano

Pięknie to wygląda. Sądziłem, że będą to lekkie zmiany, a tu takie coś!

Good job. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Mega wielki pozytyw dla zmian na forum :)
Fajne podkreślenie kolorów poszczególnych rang

Na + opcja z online na zielono i offline na czerwono 

Ustrzel fraga :D znacznie lepsze niż łapka(Od razu kojarzy się z naszym Fragujemy )

A no i najważniejsze- co to za zajebiste audi w pierwszym poście? @Nesty

Póki co dopiero odkrywam to forum i na chwilę obecną nie widzę żadnych błędów. Jak coś zauważę, dam znać

Brawo, dobra robota :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No no muszę przyznać, że szczególnie graficznie urzekło mnie forum.Pięknie dobrana kolorystyka, a zarazem proste przejrzyste i czytelne.Genialne!  ?

Emoty działają całkiem ok, reszta też bez zarzutu.

Ten dodatek z offline i online też super.

Szacun za robotę widać, że w forum zostało włożone wiele godzin mozolnej pracy! :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Wszedłem tutaj po dłuższej przerwie i jestem zaskoczony. Forum zmieniło się nie do poznania.

Dobra robota!

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Info o zmianach na forum:

• Dodano FragBox dla gości ( tylko do wglądu ).
  • Dodano nowy efekt po najechaniu na wszelkie linki na forum.
  • Dodano kolor biały po najechaniu na subforum na głównej stornie.
  • Zmieniono nieco układ góry forum oraz wyszukiwarki.
  • Zmieniono kolor nazw tematów ( w profilu ) z białego na szary.
  • Naprawiono błąd z rozjeżdżaniem się działów, gdy w nich pojawiła się nowa zawartość.

Co do rozjeżdżania się forum, o którym mówiła, np. @furyaa to naprawimy to na dniach. To samo kolory działów.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Ekstra 3
  • Właściciel
Opublikowano
30 minut temu, BaliceM15 napisał:

posiada więcej błędów niż poprzednia

Obecnie najpoważniejszym błędem jest to, że jest nieprawidłowe skalowanie forum względem rozdzielczości, co doprowadza do tego, że się ono rozjeżdża. I zdążyłeś to zauważyć:

Co jest najlepsze, od początku zmian cały czas rozjeżdża się CSS

Drugim błędem jest to, że od wersji IPS 4.3 wyłączono HTML, który można było stosować w działach, stąd niektóre posiadają "krzaki" w postaci znaków, np. <b>, co zapowiedziałem, że zostanie naprawione. Więc jeśli Tobie o to głównie chodzi, to gratuluję pisania o jakichś wielkich błędach. Jeśli są inne, to proszę bardzo - napisz, a naprawimy to.

Forum od zawsze jest tak samo ciężkie w obsłudze i nic w tej kwestii się nie zmieniło

Silnik forum bazuje na płatnym skrypcie -> https://invisioncommunity.com/ i to developerzy decydują, co aktualizują w swoim projekcie, co dodają, a co naprawiają. My za to nie ponosimy odpowiedzialności. Nasze prace polegały przede wszystkim na przejściu z wersji 4.2.8 do najnowszej 4.3.4. Niestety, wersja 4.3 wymagała aktualizacji stylu ( tak jak to było w przypadku wersji 4.2 i wyższych ), stąd też pokusiliśmy się o zmianę szaty graficznej, gdyż naprawianie poprzedniego stylu i dostosowanie go było po prostu bezsensowne. A jeśli mam być szczery, to nie wiem co tutaj jest dla Ciebie ciężkie w obsłudze. Forum jak to forum. Na identycznym silniku bazują strony innych projektów, np. https://1shot2kill.pl/ - http://multi-head.pl/ - https://www.csone.eu/ - https://globalelite.pl/  - https://uwujka.pl/ i możesz porównać te strony z naszą. 

Sama zmiana na forum głównie opiera się na wyglądzie oraz dodaniu sporej ilości emotikonek

Gdybyś uważnie przeczytał mój pierwszy post, to byś zrozumiał, że opisałem zarówno zmiany ( te najważniejsze! ) wynikające z aktualizacji do najnowszej wersji, jak i te, które my dodatkowo wykonaliśmy. Dla przypomnienia, wszystkie zmiany dla "użytkowników" wynikające z aktualizacji skryptów forum możesz przeczytać na: https://invisioncommunity.com/release-notes/

Najśmieszniejsza jest jednak ta grafika "promująca" konkurs wakacyjny, co jest w niej nie tak? Otóż na grafice widnieje znak wodny, gdyż za to zdjęcie nie została uiszczona opłata, jest to straszny nieprofesjonalizm, szczególnie jak na tak długo prowadzony projekt.

Masz rację, dziękuję za zwrócenie uwagi - podmieniłem. Była to tak naprawdę grafika na szybko wzięta, by oficjalnie wdrożyć forum i oddać do użytku. 

PS. Zapewniam, że dołożyliśmy wszelkich starań, aby forum było lekkie, proste, a zarazem nowoczesne. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
1 hour ago, Nesty said:

PS. Zapewniam, że dołożyliśmy wszelkich starań, aby forum było lekkie, proste, a zarazem nowoczesne. 

Zajebista robota, owszem całego forum jeszcze nie przejrzałem . Punkt po punkcie, ale niebawem to zrobię.

Ogółem jest gicior majonez :D

A starania doceniamy i szanujemy :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności