Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do Survarium(SVM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Wiek: 15lat

2. Nick w MTA: Szpaku były chudyxxdddd

3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 200/68): mniej więcej 50\50 godzin 30 ok :D

4. Umiesz latać? [Tak/Nie]:  tak

5. Znajomość mapy GTA SA [0-10]: 9,5

6. Rola [strzelec/kierowca]: obydwa

7. TS3+ Mikrofon [Tak/Nie]: tak

8. Składki na bazę, lub inne elementy gry [Tak/Nie]: tak

9. Grupy w których byłeś [opcjonalnie]: SW,NIEPL,RcV,WML,Fch,TnT, wiele innych :D 

10. Opowiedz nam coś o sobie (czym się zajmujesz, czy grasz w coś innego niż MTA itp itd): Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp :D grałem również z kislem ale to 1 rok temu uczę się i nie lubię  gry na poważnie lubię osoby chumorystyczne pozdrawiam :D .

Edytowane przez Szpaku
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

1. Wiek:15 lat

2. Nick w MTA: Simba^94

3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 200/68):259|268

4. Umiesz latać? [Tak/Nie]:  Tak

5. Znajomość mapy GTA SA [0-10]:8

6. Rola [strzelec/kierowca]:strzelec

7. TS3+ Mikrofon [Tak/Nie]: Tak

8. Składki na bazę, lub inne elementy gry [Tak/Nie]:Tak

9. Grupy w których byłeś [opcjonalnie]: SVM,BB

10. Opowiedz nam coś o sobie (czym się zajmujesz, czy grasz w coś innego niż MTA itp itd): Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp  grałem również z kislem ale to 1 rok temu uczę się i nie lubię  gry na poważnie lubię osoby chumorystyczne pozdrawiam  .

Edytowane przez Szpaku
  • Śmiech 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rekrutacja do grupy na chwilę obecną jest zamknięta do odwołania.

• Szok 1
  • 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności