Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Paweł

Nick na serwerze:M4A1#XDD

Jak długo grasz na serwerze?: 2-3 lata

Jak długo grasz w MTA DayZ?: 4lata

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: 16-24 w weekend nocki ,cale dni 

Mutacja:  tak

Umiejętność strzelania (0/10): 8,5

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 10

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): 9

Znajomość mapy (0/10): 9

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: SW,QX,K1NG ponieważ nie grali ;D kończyli grac po 2 tygodniach aktywności .

Czy zgadzasz się na składki : tak

Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: Ponieważ wydajecie mi się miłą i zgraną ekipą ;D

Coś o sobie : Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp  uczę się i nie lubię  gry na poważnie lubię osoby z poczuciem humoru  pozdrawiam  . :D 

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano
W dniu 10.04.2018 o 18:05, Szpaku napisał:

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: SW,QX,K1NG ponieważ nie grali ;D kończyli grac po 2 tygodniach aktywności .

@SzpakuPo 2 tygodniach aktywności? K1nG'i grały przez dobre 8 miesięcy i jedyne co to mieliśmy przerwę tygodniową z powodu okradzenia naszej bazy, więc proszę mi tu drużyny nie obrażać + nikt nie skończył grać tylko wzieliśmy lepszych i po prostu zmieniliśmy serwer na inny, ale gdy na fragu znowu zaczną grać ludzie to prawdopodobnie wrócimy.

Opublikowano

Imię: Oskar

Nick na serwerze: malyy

Jak długo grasz na serwerze?: Oj bardzo długo, z 2-3 lata z przerwami :P

Jak długo grasz w MTA DayZ?: Od czasu gdy gram na tym serwerze, był to mój pierwszy serwer DayZ.

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: Wszystko zależy od chęci, od aktywności teamu. Myślę, że w weekendy w godzinach wieczornych, a w tygodniu od godziny 17/18 ze względu na zajęcia dodatkowe pozalekcyjne (SKS).

Mutacja: Tak

Umiejętność strzelania (0/10): 9

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 10

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): 10

Znajomość mapy (0/10): 9.8

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: MK, NzR, NIEPLA(SVM), W.R, sad^, ML. ML oraz MK to były moje grupy, NzR odszedłem bo dostałem perma, NIEPLA/SVM grałem z nimi bardzo długo, najdłużej lecz odszedłem z powodu jednego pachołka, W.R zostałem wyrzucony(?) z powodu Goka, tak mi się zdaje:D Ale już nie mamy żadnej spiny także luzik ^^

Czy zgadzasz się na składki : tak

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: Wydaje mi się, że jesteście jedyną obecnie ekipą, która ogarnia i nie spina się o byle gów*o. ;P 

Coś o sobie: Mam na imię Oskar, mam 17 lat. Chodzę do liceum w Drezdenku. Lubię bardzo giereczki survivalowe, ideolo jak dla mnie. W wolnym czasie albo wychodzę na dwór a jeżeli nie ma pogody poświęcam czas na granie :D Pozdrawiam ^^ 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Imię: Mikołaj

Nick na serwerze: Remmik

Jak długo grasz na serwerze?: 2 lata

Jak długo grasz w MTA DayZ?: około 5 lat 

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: O każdej porze, lecz nie cały czas

Mutacja: Tak

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 9,5

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): 9

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: Na tej edycji: 1sk - grupa została zamknięta tego samego dnia co dołączyłem, byłem nie cały dzień w grupie, BB - sam odszedłem, konkretnie nie chce pisać czemu, jakbym się dostał to powiedziałbym śmiało na TS, nie mam im nic za złe. Na poprzedniej edycji (nie pamiętam z jakiego powodu odszedłem z połowy grup, więc napiszę po prostu w jakich grupach byłem): MG, MiB, GB, BH, BB, KK, KT 

Czy zgadzasz się na składki?: Tak

Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: Coś o sobie: Mam na imię Mikołaj. Jestem pomocny, ogarnięty oraz miły chyba, że ktoś mi na to nie pozwala. Do grupy wniósłbym dobrą i miłą atmosferę oraz dobrą pracę w grupie. Interesuje się m.in. muzyką zagraniczną. Jestem raczej spokojnym typem osoby. Gram w wolnym czasie w gry. Myślę, że bardzo dobrze zgrałbym się z waszą grupą, ponieważ miałem już okazję grać z członkiem waszej grupy w sojuszu. Liczę na szansę od was. 

Na końcu chciałbym dodać, że przepraszam za spinę na chacie z Lukim xd. Niepotrzebnie cię zaczepiałem.

Pozdrawiam 

Opublikowano
41 minut temu, .GoKU^ napisał:

@Remmik

Mam wątpliwości do tego, że grałeś w KK, mógłbyś mi napisać na priv kiedy to było, kto cie dodał i kto grał? Bo coś mi się nie zgadza.

Ostatnie podanie na 2 stronie, nick Mawi, grałem przez jakiś okres pod tym nickiem

Jeśli oczekujesz jakiegoś potwierdzenia czy to faktycznie moje konto to mogę się przelogować nawet w tej chwili napisać coś do ciebie albo coś

Zapomniałem, że byłem jeszcze w grupie EBE

W tym podaniu napisałem, że mam 17 lat, bo 21 maja kończę 17

A na tamtym nicku odjąłem sobie rok, to też mogę potwierdzić

W KK grałem też pod swoim nickiem - Remmik

Opublikowano (edytowane)

Imię: Bartłomiej

Nick na serwerze: Boczyslaw

Jak długo grasz na serwerze?: Kiedyś grałem bardzo długo, teraz miałem sporą przerwę i postanowiłem wrócić.

Jak długo grasz w MTA DayZ?: 3/4 lata.

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: Zależy od zmiany w pracy, pracuje na 4 brygadówce a wiąże się to z tym, że mam zmienne zmiany np. 3 dni rano, 2 dni południe, 2 noc, 2 wolne, 2 rano, 3 południe, 2 noc, 2 wolne itp.

Mutacja: Jest.

Umiejętność strzelania (0/10): 8

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10):  8

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): 5

Znajomość mapy (0/10): 7/8 - kwestia przypomnienia :)

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: Grałem na wielu serwerach, byłem w wielu grupach. Z większości odchodziłem sam z powodu atmosfery tam panującej bądź grupy się po prostu rozpadały. Mogę powiedzieć tylko tyle, że byłem w kilku topowych grupach a nie jakiś widmo :>

Czy zgadzasz się na składki?: Od maja owszem ;)

Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Jasne.

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: Wydajecie się ogarniętą i normalną grupą. Szukam jakiejś grupy dla, której będę mógł poświęcić swój czas ^^.

Coś o sobie: Mam na imię Bartłomiej, latek w marcu skończyłem 22. Mieszkam sobie na górnym Śląsku, dokładniej w Zabrzu. Jestem osobą z poczuciem humoru oraz z sporym dystansem do siebie. Lubię grać na serwerach typu DayZ, ogólnie lubię survivale - zaczęło się od DayZ Standalone aczkolwiek aktualny sprzęt pozwala mi tylko na czerpanie przyjemności z DayZ MTA :D.  Pracuję w firmie, która produkuje skrzynki (np. do piw), skrzynie, skrzynio-palety etc. Praca mi się podoba a to jest chyba najważniejsze.. no i zarobki też nie są złe ;>. Po pracy lubię wypić zimnego browarka, posłuchać muzyki - słucham rapu  ^^ oraz dobrze pograć. Myślę, że co najważniejsze to wymieniłem.

Edytowane przez Boczyslaw96
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

@malyy Przyjęty na okres próbny (zapraszam na kanał GROM na ts3.fragujemy.com)

@Remmik Przyjęty na okres próbny (zapraszam na kanał GROM na ts3.fragujemy.com)

@Boczyslaw96 Przyjęty na okres próbny (zapraszam na kanał GROM na ts3.fragujemy.com)

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Imię: Kacper

Nick na serwerze: Blyet

Jak długo grasz na serwerze?:  Od nowej edycji

Jak długo grasz w MTA DayZ?: 2-3 lata

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: od 16 czasami wcześniej 

Mutacja: Jest

Umiejętność strzelania (0/10): 9

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 8

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10):  2

Znajomość mapy (0/10):  9

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: K1nG (ekipa rozpadła się) QX (zostałem wywalony bo v-lider bał się, że ich okradnę mimo to, że byłem u nich dość długo) 

Czy zgadzasz się na składki?: raczej nie

Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: szukam dobrej drużyny

Coś o sobie: lubię grać w dayz i myślę, że najgorzej nie strzelam, mogę chodzić na spary :D i spędzam dość dużo czasu w grze MTA 

• Zmieszanie 3
  • Śmiech 1
Opublikowano
51 minutes ago, Blyet said:

Imię: Kacper

Nick na serwerze: Blyet

Jak długo grasz na serwerze?:  Od nowej edycji

Jak długo grasz w MTA DayZ?: 2-3 lata

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: od 16 czasami wcześniej 

Mutacja: Jest

Umiejętność strzelania (0/10): 9

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 8

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10):  2

Znajomość mapy (0/10):  9

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: K1nG (ekipa rozpadła się) QX (zostałem wywalony bo v-lider bał się, że ich okradnę mimo to, że byłem u nich dość długo) 

Czy zgadzasz się na składki?: raczej nie

Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: szukam dobrej drużyny

Coś o sobie: lubię grać w dayz i myślę, że najgorzej nie strzelam, mogę chodzić na spary :D i spędzam dość dużo czasu w grze MTA 

Btw. grupa sie nie rozpadla tylko zmienila serwer tak dla twojej wiadomosci ,  pozdrawiam cieplutko.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Teraz, Makaveli. napisał:

Btw. grupa sie nie rozpadla tylko zmienila serwer tak dla twojej wiadomosci ,  pozdrawiam cieplutko.

Makaveli w pewnym sensie rozpadła się na tym serwerze o to mi chodziło :( wiem, że grupa gra teraz na nonku  również pozdrawiam 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Imię: Mateusz

Nick na serwerze: Aki

Jak długo grasz na serwerze?: a z rok

Jak długo grasz w MTA DayZ?: 5 lat chyba 

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: a zależy od dnia pracującego

Mutacja: Nie wiem chyba mam

Umiejętność strzelania (0/10): Wiadomo że 10

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): A tu już słabiej takie mocne 5

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): A z 8 tu dam

Znajomość mapy (0/10): 10

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: FX/RC/SCOTA/MG

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: Z racji tego ze wracam na serwer i wraz z Makavelim szukamy grupy. A jako iż teraz na fragu nie istnieje żadna porządna grupa wybraliśmy was 

Coś o sobie:Mam na imię Mateusz i zamieszkuje teren miasta Łodzi. W wolnych chwilach (między pracowaniem a imprezowaniem) lubię pograć w gierki komputerowe. Warto zaznaczyć że uczę się również w liceum dla dorosłych „Cosinus”. Uwielbiam jeść kebaba w mojej ulubionej restauracji „Zahir Kebab” oraz przy posiłku spożywać piwo marki „Wojak”. Nie posiadam również dziewczyny( 2/10 w skali Ruchensteina) wiec pomiędzy wyżej wymienionymi czynnościami mam sporo wolnego czasu. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam Mateusz 

Opublikowano (edytowane)

Nie porozumienie , nie zauwazylem ze w tej grupie gra ''goku'' maj bad

Edytowane przez Makaveli.
  • Szok 1
Opublikowano

Imię: Kornel

Nick na serwerze: Soczek

Jak długo grasz na serwerze?: 6 miesięcy

Jak długo grasz w MTA DayZ?: 2 lata.

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: Po południu

Mutacja: Tak

Umiejętność strzelania (0/10): 10

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 9

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): 6

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: dS,WML

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: Bo jesteście kozakami :D

Coś o sobie: Jestem zajebisty w tą gierkę XD

Opublikowano

Imię: Marcin

Nick na serwerze: kosso

Jak długo grasz na serwerze?: 6 miesiecy

Jak długo grasz w MTA DayZ?: od roku

W jakich godzinach jesteś w stanie grać?: popołudniu oraz wieczór

Mutacja: tak

Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych (0/10): 7

Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych (0/10): 8

W jakich grupach byłeś (dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony)?: dS, WML

Czy zgadzasz się na składki?: tak

Dlaczego wybrałeś właśnie nas?: chce poznać nowych ludzi spróbować swoich sił u was

Coś o sobie: lubie jeść i robić stunty na bmx'3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności