Paciaciak Opublikowano 14 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 14 Października 2017 Teraz, Javascp napisał: "Hej, jestem Właścicielem więc wszystko mi wolno." Dawaj link do rozmowy, skrzynka browara Tobie będzie jak to potwierdzisz.
Javascp Opublikowano 14 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Października 2017 Teraz, Paciaciak napisał: Dawaj link do rozmowy, skrzynka browara Tobie będzie jak to potwierdzisz. Ty chyba nie do końca zrozumiałeś o co chodzi. On nie trzyma się własnego regulaminu... Sam napisał w ostatnim poście "Jako właściciel, wszystko mogę." Dla mnie takie podejście jak już wspomniałem jest żałosne. Niech trzyma się tego regulaminu, albo niech go usunie i po prostu napiszę że to on jest regulaminem.. 1
Paciaciak Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 14 Października 2017 Skrzynka browara dalej jest do wygrania. Paciaciak. SIEMA
Javascp Opublikowano 14 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Października 2017 Teraz, Paciaciak napisał: Skrzynka browara dalej jest do wygrania. Paciaciak. SIEMA Co ten post wnosi do tego tematu?
Właściciel GET Opublikowano 14 Października 2017 Właściciel Opublikowano 14 Października 2017 Zignoruj jego idiotyzmy.
Rekomendowane odpowiedzi