Nesti Opublikowano 30 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2017 Dzień dobry. Nie znalazłem żadnego posta na temat bindów więc chciałbym poruszyć ten temacik I moje pytanie czy za bindy jest jakiś mute lub kick ? ( nie mam na myśli tego że ja bym ich używał, taka czysta ciekawość ) Bo dajmy na to sytuacja: A) gość ma 3 bindy które puszcza na okrągło denerwując tym ludzi B) gość posiada sporą ilość bindów których nie powtarza co 10 sekund. Dodatkowo rozśmiesza nimi ludzi Jestem ciekawy co wy sądzicie na ten temat
Berdol Opublikowano 30 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 30 Lipca 2017 Jak nie wkurwia to po co mutowac
Nesti Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2017 Wiesz niektórzy ludzie jak od razu zobaczą ze gracz ma bindy to już lecą słowa typu ,,No to kolejny banik'' ,,Ogarnij bindy bo muta dostaniesz'' itp.
MaYu Opublikowano 30 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2017 Odnośnie bindów nie ma w regulaminie nic, ale jest o zagłuszaniu rozgrywki i nadużywaniu mikrofonu. Jeśli bindy są "kulturalne" ( sytuacja B ) i nie są głośne, to nie mam nic przeciwko temu. Oczywiście, jeśli graczom to nie przeszkadza. W przypadku sytuacji A są wyciągane konsekwencje. Zagłuszanie gry, piszczenie do mikrofonu - mute / ban do 10h. Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.