Trust Opublikowano 7 Lipca 2017 Donator Opublikowano 7 Lipca 2017 20 minut temu, WielBond napisał: A może zostawić Yosemite taki handling jaki ma (albo dać nawet gorszy), ale w zamian byłby najbardziej pancernym pojazdem na serwerze? Byłby powolnym pojazdem, ale za to bardzo trudnym do zniszczenia. To nie lepiej dodać nowy pojazd? security car? który jechałby np max 80km/h albo trzeba było np 3 CAŁE magi z mpk 300 strzałów, aby rozwalić pojazd. Czy coś takiego. 3
Właściciel GET Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 8 Lipca 2017 Za dużo wymyślacie.
mSm Opublikowano 8 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 Podajecie dużo niepotrzebnych pomysłów, jakieś hełmy, pancerze i ciul wie co jeszcze. Proszę was, nie róbcie z fraga non stopa... Jedyne co mogło by przejść w praktyce to co napisał @Krystek, skażenia na nowych większych lootowiskach było by fajne. Jeszcze fajne by było gdyby dodać coś ala Scrap metal i 5x takich scrap metali dawało by pancerz który można założyć do auta i zwiększało by to około 10% pancerza auta i limit byłby do takich pancerzy do 3. I oczywiście scrapy metalu można by znajdować przy jakichś zniszczonych autach, budynkach - nie na militarkach.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 A ja powiem tak. Zostawmy tak jak jest. Co by nie mówić tak jak jest teraz jest dobrze, wiec po co zmieniać coś co działa dobrze. Aby mape przerobić, po co dodawać kolejne rzeczy?
GeForce Opublikowano 8 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 1 minutę temu, Mik0 napisał: A ja powiem tak. Zostawmy tak jak jest. Co by nie mówić tak jak jest teraz jest dobrze, wiec po co zmieniać coś co działa dobrze. Aby mape przerobić, po co dodawać kolejne rzeczy? Strefa skażenia o której mówiłem to dobry pomysł więc nie wiem w czym problem...dodać jednego albo 2 skiny np.Kombinezon ,,X'' i ubiór Lekarza i tylko w nich dało by się wchodzić do takiego miejsca.Ale byłyby one naprawdę rzadkie np...szansa na wydropienie takiego skina to nawet nie 1 na restart itemów..byłby się o co bić i w przyszłości byłby to przedmiot do wymian między grupami np Cheetah za Kombinezon.Jak dla mnie świetny pomysł a na pewno urozmaiciłby grę na serwerze 3
Trust Opublikowano 8 Lipca 2017 Donator Opublikowano 8 Lipca 2017 w1200 i m40a3 nie da się przeładować ;v nie wiem czy to błąd czy specjalnie, ale jest to dość uciążliwe.
System Opublikowano 8 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 8 Lipca 2017 39 minut temu, h0w?1 napisał: w1200 i m40a3 nie da się przeładować ;v nie wiem czy to błąd czy specjalnie, ale jest to dość uciążliwe. z m40a3 możliwe, że zostało po m1 Garand, bo tą broń dało się tylko przeładować po wystrzeleniu 8 pestek
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 8 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 Jeśli jakiejś broni nie da się przeładować to jest to spowodowane tylko i wyłącznie ograniczeniami GTA 2
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 10 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Proponuję zwiększenie DMG Deagla z 4,5k do 5,5k lub nawet 6k, mało korzysta się z tej broni a wg. mnie powinna być przynajmniej jedna taka która wyróżnia się z pozostałych (w tej chwili to tylko karabiny, karabiny i karabiny). Zwiększenie DMG wszystkich broni białych o jakieś +/- 2-3k per broń, powód taki sam jak wyżej. 2
GeForce Opublikowano 10 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 15 minut temu, WielBond napisał: Proponuję zwiększenie DMG Deagla z 4,5k do 5,5k lub nawet 6k, mało korzysta się z tej broni a wg. mnie powinna być przynajmniej jedna taka która wyróżnia się z pozostałych (w tej chwili to tylko karabiny, karabiny i karabiny). Zwiększenie DMG wszystkich broni białych o jakieś +/- 2-3k per broń, powód taki sam jak wyżej. Dobry pomysł podpisuje sie.
Trust Opublikowano 10 Lipca 2017 Donator Opublikowano 10 Lipca 2017 41 minut temu, WielBond napisał: Proponuję zwiększenie DMG Deagla z 4,5k do 5,5k lub nawet 6k, mało korzysta się z tej broni a wg. mnie powinna być przynajmniej jedna taka która wyróżnia się z pozostałych (w tej chwili to tylko karabiny, karabiny i karabiny). Zwiększenie DMG wszystkich broni białych o jakieś +/- 2-3k per broń, powód taki sam jak wyżej. Tak samo się podpisuje, inne bronie poszły w zapomnienie.
lordziakhehe Opublikowano 10 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 10 Lipca 2017 Wszystko sie da na mta, nawet zwiekszyc hp fury, tylko skrypterzy ograniczają skrypt.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 10 Lipca 2017 https://forum.mtasa.com/topic/43953-vehicle-health-setting/ Cytuj Because a vehicle's maximum health is 1000%, not 100%.
lordziakhehe Opublikowano 10 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 10 Lipca 2017 https://forum.mtasa.com/topic/43953-vehicle-health-setting/ Posted December 19, 2012
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 10 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Po co zwiększać HP powyżej 1000 skoro i tak trzeba by było dopisywać wyjątki w funkcji do naprawiania ile danemu pojazdowi ma naprawić HP. O wiele lepszym sposobem jest zmniejszenie otrzymywanych obrażeń przez pojazd. Szybciej, prościej, optymalniej. 2
lordziakhehe Opublikowano 10 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 10 Lipca 2017 ogarnijcie tego dengla by zadawał 6000/7000 dmg bo to dobra armata. Ewentualnie zrobcie kamizelki Lekka dająca nam np 25%(3k hp), nic nie spowalnia postaci Normalny kevik dający na 50%(6k hp) keva, delikatnie spowalnia postać. Heavy Armor dający nam 100/200%(12/24k hp) keva, strasznie spowalnia postać.
strazak Opublikowano 10 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Ogólnie dziś ten reset ma być wieczorem czy gdzieś raczej jutro ?
Właściciel GET Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 10 Lipca 2017 Jeśli chcecie dodatkowe, ciekawe usprawnienie to myślę, że można zrobić ostatecznie jutro 12:30. Pozwoli Nam to na uporządkowanie jeszcze kilku kwestii. 5
Krystek Opublikowano 10 Lipca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 10 Lipca 2017 Jestem jak najbardziej za. A dzień w tą, czy tamtą żadna różnica. 1
Rekomendowane odpowiedzi