Skocz do zawartości

[KOSZ] Restart globalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, WielBond napisał:

A może zostawić Yosemite taki handling jaki ma (albo dać nawet gorszy), ale w zamian byłby najbardziej pancernym pojazdem na serwerze? Byłby powolnym pojazdem, ale za to bardzo trudnym do zniszczenia.

To nie lepiej dodać nowy pojazd? security car? który jechałby np max 80km/h albo trzeba było np 3 CAŁE magi z mpk 300 strzałów, aby rozwalić pojazd. Czy coś takiego. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Podajecie dużo niepotrzebnych pomysłów, jakieś hełmy, pancerze i ciul wie co jeszcze. Proszę was, nie róbcie z fraga non stopa... Jedyne co mogło by przejść w praktyce to co napisał @Krystek, skażenia na nowych większych lootowiskach było by fajne. Jeszcze fajne by było gdyby dodać coś ala Scrap metal i 5x takich scrap metali dawało by pancerz który można założyć do auta i zwiększało by to około 10% pancerza auta i limit byłby do takich pancerzy do 3. 

I oczywiście scrapy metalu można by znajdować przy jakichś zniszczonych autach, budynkach - nie na militarkach.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A ja powiem tak. Zostawmy tak jak jest. Co by nie mówić tak jak jest teraz jest dobrze, wiec po co zmieniać coś co działa dobrze. Aby mape przerobić, po co dodawać kolejne rzeczy?

Opublikowano
1 minutę temu, Mik0 :) napisał:

A ja powiem tak. Zostawmy tak jak jest. Co by nie mówić tak jak jest teraz jest dobrze, wiec po co zmieniać coś co działa dobrze. Aby mape przerobić, po co dodawać kolejne rzeczy?

Strefa skażenia o której mówiłem to dobry pomysł więc nie wiem w czym problem...dodać jednego albo 2 skiny np.Kombinezon ,,X'' i ubiór Lekarza i tylko w nich dało by się wchodzić do takiego miejsca.Ale byłyby one naprawdę rzadkie np...szansa na wydropienie takiego skina to nawet nie 1 na restart itemów..byłby się o co bić i w przyszłości byłby to przedmiot do  wymian między grupami np Cheetah za Kombinezon.Jak dla mnie świetny pomysł a na pewno urozmaiciłby grę na serwerze :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

w1200 i m40a3 nie da się przeładować ;v nie wiem czy to błąd czy specjalnie, ale jest to dość uciążliwe. 

Opublikowano
39 minut temu, h0w?1 napisał:

w1200 i m40a3 nie da się przeładować ;v nie wiem czy to błąd czy specjalnie, ale jest to dość uciążliwe. 

z m40a3 możliwe, że zostało po m1 Garand, bo tą broń dało się tylko przeładować po wystrzeleniu 8 pestek

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli jakiejś broni nie da się przeładować to jest to spowodowane tylko i wyłącznie ograniczeniami GTA

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proponuję zwiększenie DMG Deagla z 4,5k do 5,5k lub nawet 6k, mało korzysta się z tej broni a wg. mnie powinna być przynajmniej jedna taka która wyróżnia się z pozostałych (w tej chwili to tylko karabiny, karabiny i karabiny).

Zwiększenie DMG wszystkich broni białych o jakieś +/- 2-3k per broń, powód taki sam jak wyżej.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
15 minut temu, WielBond napisał:

Proponuję zwiększenie DMG Deagla z 4,5k do 5,5k lub nawet 6k, mało korzysta się z tej broni a wg. mnie powinna być przynajmniej jedna taka która wyróżnia się z pozostałych (w tej chwili to tylko karabiny, karabiny i karabiny).

Zwiększenie DMG wszystkich broni białych o jakieś +/- 2-3k per broń, powód taki sam jak wyżej.

Dobry pomysł :) podpisuje sie.

Opublikowano
41 minut temu, WielBond napisał:

Tak samo się podpisuje, inne bronie poszły w zapomnienie. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po co zwiększać HP powyżej 1000 skoro i tak trzeba by było dopisywać wyjątki w funkcji do naprawiania ile danemu pojazdowi ma naprawić HP. O wiele lepszym sposobem jest zmniejszenie otrzymywanych obrażeń przez pojazd. Szybciej, prościej, optymalniej.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

ogarnijcie tego dengla by zadawał 6000/7000 dmg bo to dobra armata.

Ewentualnie zrobcie kamizelki

Lekka dająca nam np 25%(3k hp), nic nie spowalnia postaci

Normalny kevik dający na 50%(6k hp) keva, delikatnie spowalnia postać.

Heavy Armor dający nam 100/200%(12/24k hp) keva, strasznie spowalnia postać.

• Właściciel
Opublikowano

Jeśli chcecie dodatkowe, ciekawe usprawnienie to myślę, że można zrobić ostatecznie jutro 12:30. Pozwoli Nam to na uporządkowanie jeszcze kilku kwestii. 

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Jestem jak najbardziej za. A dzień w tą, czy tamtą żadna różnica.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności