Anx1ty Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Jeżeli pewne rzeczy mają zostać dopracowane w dużo większym stopniu to jak najbardziej.
Trust Opublikowano 10 Lipca 2017 Donator Opublikowano 10 Lipca 2017 Kurde szykowałem się na dziś, ale jeśli ma to pomóc wyeliminować błędy to mi nie przeszkadza poczekać kolejne 24h.
Skay Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 5 minut temu, Trust ツ napisał: Kurde szykowałem się na dziś, ale jeśli ma to pomóc wyeliminować błędy to mi nie przeszkadza poczekać kolejne 24h. Ja tak samo
Sandi Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam mam parę propozycji aby pozmieniać podmianki do pojazdów takich jak : |1| http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-bikes/44215-harley-davidson-custom-bobber.html <~ Freeway |2| http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-bikes/5938-yamaha-yz250f.html <~ Sanchez |3| http://www.gtainside.com/en/sanandreas/bikes/79984-bmx-poland/ <~ Bike
Trust Opublikowano 10 Lipca 2017 Donator Opublikowano 10 Lipca 2017 1. Tak 2. Tak 3. Nie, to jest podmianka pod BMX, a na serwerze jest BIKE, jakby był na serwerze dodany BMX z gta sa to można było by zmienić teraz to NIE. W ogóle pod bike na co podmianka ;d
lordziakhehe Opublikowano 10 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 10 Lipca 2017 79984-bmx-poland/ San andreas > California. bmx-poland
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 @Nesty To rozwiązanie do corsy jest świetne! Reset jutro? no problemo. Podmianki Sanek - Tak Rower - Nie Freeway - TAK, Harley Davidson <3
GeForce Opublikowano 10 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Co do podmianek to: Freeway- na tak <3 Sanek- nie,ten jest dobry...po co zmieniać sanka? ja bym zmienił Sunrise albo inne auta a nie sanka który jest dobry i pasuje do DayZ. BMX- tak jak piszą wyżej na serwerze jest BIKE a nie BMX...można zmienić TXT rowera na bardziej zardzewiałą albo coś i mamy rower w klimacie :).
SniFT Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Rower w klimacie? To by musiał być naprawdę wytrzymały rower który przeżył apokalipsę
Anx1ty Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 1 minutę temu, SniFT napisał: Rower w klimacie? To by musiał być naprawdę wytrzymały rower który przeżył apokalipsę No akurat jest. Na rowerze może zajść korozja, jednak to nie spowoduje jego rozpadu. Czysta fizyka. Zresztą skąd możemy wiedzieć czy apokalipsa trwa rok czy lata ? 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Taki To nawet wybuch bomby atomowej wytrzyma.
GeForce Opublikowano 10 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak dla mnie jest to dobry pomysł i nie wiem o co Snift masz problem...tak jak pisze @Anx1tymoże zajść korozja na rower zresztą spójrz na to z realnego punktu widzenia...wybucha apokalipsa w garażu masz jakieś auto terenowe i rower..co wybierasz? no auto więc rower stoi w garażu i się kurzy...w tym czasie przez zaniedbanie stopniowo rdzewieje i BOOM....masz rower z klimatem a na pewno jest to łatwiejsze do zrobienia niż pobieranie wgrywanie itd itd...
SniFT Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 59 minut temu, Anx1ty napisał: No akurat jest. Na rowerze może zajść korozja, jednak to nie spowoduje jego rozpadu. Czysta fizyka. Zresztą skąd możemy wiedzieć czy apokalipsa trwa rok czy lata ? Widziałeś kiedyś co korozja robi z maską samochodu? Można ją łamać palcami kiedy dosięgnie rdzenia tworzywa. Fizyka raczej z rozpadem nie ma za wiele wspólnego A ile apokalipsa może trwać sądząc po zniszczeniach miasta to już naprawdę nikt nie wie.
HurtMechanic Opublikowano 10 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 10 Lipca 2017 był już ten reset czy jak ?
strazak Opublikowano 11 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2017 I jak z resetem ? Będzie czy nie ?
Trust Opublikowano 11 Lipca 2017 Donator Opublikowano 11 Lipca 2017 Być będzie, pytanie kiedy ;v Obstawiam, że dziś do 18 będzie już wszystko gotowe.
Krystek Opublikowano 11 Lipca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Lipca 2017 @topielcz.Weź Ty już chłopie daj sobie spokój. Przestań się już ośmieszać. Wtykasz zawsze coś, co w ogóle nie jest związane ze sprawą, albo z dupy jakieś posty dajesz. A dwa, że reset miał być o 12:30 co daje nam 1h 15min a nie prawie 15h. Ty najpierw ogarnij tematy, a potem się wypowiadaj.
Krystek Opublikowano 11 Lipca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) A nie wiem skąd Ty Sobie wybrałeś godzinę 23:00... Serio, odstaw leki albo bierz połowę bo pierdolisz już. Powinieneś się cieszyć, że jest cały czas coś robione przy serwerze, a nie jak na innych że postawią serwer, wrzucą jakiś update i tyle. Tutaj co chwile jest robione coś przy nim. Więc trochę szacunku bo ktoś tutaj poświęca swój cenny czas i chęci, aby to wszystko miało ręce i nogi. A twoje jęczenie nic tutaj nie wnosi. A poza tym, odpisuję bo jestem SuperModeratorem serwera, i w jakiś sposób odpowiadam też za niego. Więc jak widzę brednie, które np. Ty wypisujesz, to zakasam rękawy i odpisuję. Bo mogę. EDIT. I mam prośbę do Ciebie @topielcz.. Przestań wypisywać po ludziach na forum, w wiadomościach prywatnych że otwierasz serwer, bo to już jest kurwa żałosne. Edytowane 11 Lipca 2017 przez Krystek
Rekomendowane odpowiedzi