Sandi Opublikowano 2 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Jestem na TAK ! Wielbond dobrze mówi.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2017 3 minuty temu, WielBond napisał: (+2500% HP czyli łącznie 3500%HP) Nie da się zwiększyć HP pojazdu.
GeForce Opublikowano 2 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Teraz, Nesty napisał: Nie da się zwiększyć HP pojazdu. a nie da się zwiększyć pancerza albo zmieniszyć obrażenia w dany pojazd ?
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2017 HP pojazdu nie można zwiększyć, ale np. zadawane obrażenia dla pojazdów już tak.
GeForce Opublikowano 2 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Teraz, Nesty napisał: HP pojazdu nie można zwiększyć, ale np. zadawane obrażenia dla pojazdów już tak. No to mamy rozwiązanie
KUBOT Opublikowano 2 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Te opancerzenia to głupota trzeba nauczyć się dobrze jeździć a nie takie coś dodawać
MnichuX Opublikowano 2 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 1 minutę temu, KUBOT napisał: Te opancerzenia to głupota trzeba nauczyć się dobrze jeździć a nie takie coś dodawać Dobra jazda duzo nie pomaga jak leci na ciebie Dodo z 5 strzelcami
GeForce Opublikowano 2 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Teraz, KUBOT napisał: Te opancerzenia to głupota trzeba nauczyć się dobrze jeździć a nie takie coś dodawać Typie....wiesz Ty coś o DayZ? Dajmy to na przykładzie gier/filmów opartych na tematyce DayZ oraz realnym życiu...wyobraź sobie patriota i np. Passata...co będzie trudniej rozwalić patka czy Passata?Oczywiście że patka więc nie wiem o co Ci chodzi...na fragujemy wszystkie pojazdy maja praktycznie taką samą wytrzymałość a trzeba zrobić z tego DayZ trzeba zachęcić graczy o walke o jak najlepsze i najwytrzymalsze auta a nie... 2
Mikell Opublikowano 2 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Jedna stal zmniejsza zadawanie obrażeń o 5%, gdzie maksymalnie da się w pojeździe umieścić około 5/6 takich dodatków. Jednak każde dodanie stali zmniejsza przyśpieszenie/prędkość maksymalną/zwrotność a powiększa stabilność i przyczepność o ileś tam jednostek- do ustalenia. Jest to możliwe do zdziałania? Taki dodatek zapewne pozwoli dłuższą wymianę ognia pojazd vs pojazd. 2
Sandi Opublikowano 2 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 @Nesty Dajcie napis Anty Relog gdzieś indziej bo on zasłania, ja bym jeszcze zmienił licznik na mniejszy.
KUBOT Opublikowano 2 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 no to hp zwiekszyć tylko i tyle . Mikell a tą stal z skąd będzie można zdobyć ? z ziemi to trochę cienko to widzę żeby to się wytwarzało to co innego
Sandi Opublikowano 2 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja bym jeszcze armory wgrał na serwer, co wy na to ? 1
MnichuX Opublikowano 2 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 1 minutę temu, KUBOT napisał: no to hp zwiekszyć tylko i tyle . Mikell a tą stal z skąd będzie można zdobyć ? z ziemi to trochę cienko to widzę żeby to się wytwarzało to co innego Np znajdywanie kawałków blachy w jakichś fabrykach, dokach itp
GeForce Opublikowano 2 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Ze stalami jest za dużo pracy oraz nie wiadomo czy sie uda...można próbować ale nie wiadomo czy administracja się tym zajmie. Kubot typie...Nesty 5 min temu pisal że NIE DA SIĘ ZWIĘKSZYĆ HP auta Teraz, QuQula napisał: Ja bym jeszcze armory wgrał na serwer, co wy na to ? Już pisałem o dodaniu kamizelek i hełmów ale Heisen pisał że odpada bo bugi,dużo pracy itd...więc nie przejdzie
Sandi Opublikowano 2 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Kurde, a ciekawe by to było
KUBOT Opublikowano 2 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 no to zadawane obrażenia trochę obniżyć wtedy taki patek to by było coś ..
GeForce Opublikowano 2 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Teraz, QuQula napisał: Kurde, a ciekawe by to było No tak ja cieszyłbym się ale musimy się tym zadowolić co jest obecnie :/...
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2017 6 minut temu, QuQula napisał: @Nesty Dajcie napis Anty Relog gdzieś indziej bo on zasłania, ja bym jeszcze zmienił licznik na mniejszy. Typie, nie dość, że licznik został nieco obniżony, aby był bardziej widoczny, to jeszcze czcionka zmniejszona o 30% XD
Sandi Opublikowano 2 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Co wy na to aby dodać drugi samolot ? np: Rustler lub Beagle
GeForce Opublikowano 2 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2017 Teraz, QuQula napisał: Co wy na to aby dodać drugi samolot ? np: Rustler lub Beagle Ja dodałbym leviatana który miałby tylko 1 respa i mozliwość przewożenia aut byłoby to dobre posunięcie w tryb DayZ i nawet całkiem realistyczne
Rekomendowane odpowiedzi