Skocz do zawartości

[KOSZ] Restart globalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na TAK ! 

Wielbond dobrze mówi.

• Właściciel
Opublikowano
3 minuty temu, WielBond napisał:

(+2500% HP czyli łącznie 3500%HP)

Nie da się zwiększyć HP pojazdu.

Opublikowano
Teraz, Nesty napisał:

Nie da się zwiększyć HP pojazdu.

a nie da się zwiększyć pancerza albo zmieniszyć obrażenia w dany pojazd :/ ?

Opublikowano
Teraz, Nesty napisał:

HP pojazdu nie można zwiększyć, ale np. zadawane obrażenia dla pojazdów już tak. 

No to mamy rozwiązanie :)

Opublikowano

Te opancerzenia to głupota trzeba nauczyć się dobrze jeździć a nie takie coś dodawać

Opublikowano
1 minutę temu, KUBOT napisał:

Te opancerzenia to głupota trzeba nauczyć się dobrze jeździć a nie takie coś dodawać

Dobra jazda duzo nie pomaga jak leci na ciebie Dodo z 5 strzelcami

Opublikowano
Teraz, KUBOT napisał:

Typie....wiesz Ty coś o DayZ? Dajmy to na przykładzie gier/filmów opartych na tematyce DayZ oraz realnym życiu...wyobraź sobie patriota i np. Passata...co będzie trudniej rozwalić patka czy Passata?Oczywiście że patka więc nie wiem o co Ci chodzi...na fragujemy wszystkie pojazdy maja praktycznie taką samą wytrzymałość a trzeba zrobić z tego DayZ ;) trzeba zachęcić graczy o walke o jak najlepsze i najwytrzymalsze auta a nie...

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jedna stal zmniejsza zadawanie obrażeń o 5%, gdzie maksymalnie da się w pojeździe umieścić około 5/6 takich dodatków. Jednak każde dodanie stali zmniejsza przyśpieszenie/prędkość maksymalną/zwrotność a powiększa stabilność i przyczepność o ileś tam jednostek- do ustalenia. Jest to możliwe do zdziałania? Taki dodatek zapewne pozwoli dłuższą wymianę ognia pojazd vs pojazd. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

@Nesty Dajcie napis Anty Relog gdzieś indziej bo on zasłania, ja bym jeszcze zmienił licznik na mniejszy. 

Opublikowano

no to hp zwiekszyć tylko i tyle .

Mikell a tą stal z skąd będzie można zdobyć ? z ziemi to trochę cienko to widzę żeby to się wytwarzało to co innego :)

Opublikowano

Ja bym jeszcze armory wgrał na serwer,  co wy na to ?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
1 minutę temu, KUBOT napisał:

no to hp zwiekszyć tylko i tyle .

Mikell a tą stal z skąd będzie można zdobyć ? z ziemi to trochę cienko to widzę żeby to się wytwarzało to co innego :)

Np znajdywanie kawałków blachy w jakichś fabrykach, dokach itp

Opublikowano

Ze stalami jest za dużo pracy oraz nie wiadomo czy sie uda...można próbować ale nie wiadomo czy administracja się tym zajmie.

Kubot typie...Nesty 5 min temu pisal że NIE DA SIĘ ZWIĘKSZYĆ HP auta

Teraz, QuQula napisał:

Ja bym jeszcze armory wgrał na serwer,  co wy na to ?

Już pisałem o dodaniu kamizelek i hełmów ale Heisen pisał że odpada bo bugi,dużo pracy itd...więc nie przejdzie :/

Opublikowano

Kurde, a ciekawe by to było :P 

Opublikowano

no to zadawane obrażenia trochę obniżyć wtedy taki patek to by było coś ..

Opublikowano
Teraz, QuQula napisał:

Kurde, a ciekawe by to było :P 

No tak :) ja cieszyłbym się ale musimy się tym zadowolić co jest obecnie :/...

• Właściciel
Opublikowano
6 minut temu, QuQula napisał:

@Nesty Dajcie napis Anty Relog gdzieś indziej bo on zasłania, ja bym jeszcze zmienił licznik na mniejszy. 

Typie, nie dość, że licznik został nieco obniżony, aby był bardziej widoczny, to jeszcze czcionka zmniejszona o 30% XD

Opublikowano

Co wy na to aby dodać drugi samolot ? 

np: Rustler lub Beagle 

Opublikowano
Teraz, QuQula napisał:

Co wy na to aby dodać drugi samolot ? 

np: Rustler lub Beagle 

Ja dodałbym leviatana który miałby tylko 1 respa i mozliwość przewożenia aut :) byłoby to dobre posunięcie w tryb DayZ i nawet całkiem realistyczne :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności