Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 Jakoś ja potrafię bez problemu zastrzelić rowerzystę.
System Opublikowano 3 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 3 Lipca 2017 Podania na Moderatora zostaną wznowione od nowej edycji, czy można już się zgłaszać ?
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2017 Można w tym temacie zgłaszać chęci.
System Opublikowano 3 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Zgłaszam kandydaturę na moderatora. Edytowane 3 Lipca 2017 przez System edit 1
SniFT Opublikowano 3 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Zgłaszam chęci wznowienia swojej służby na wyższym poziomie. Tak właśnie Edytowane 3 Lipca 2017 przez SniFT
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2017 Kuźwa, ja mówiłem o napisaniu vel wyrażeniu chęci, a nie podania...
Sandi Opublikowano 4 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 Co wy na to aby zmienić niebo ja ciemniejsze jakieś takie wraki na drodze rozwalone samochody itp. To jest dayZ a nie kurwa jakiś RPG
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 Mają być jakieś utrudnienia i przebudowa niektórych mostów itp. A co do nieba, przez godzinę szukałem shadera jakiegoś, ale nic nie znalazłem
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 4 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 Shadery już kiedyś szukałem, ale połowa była przestarzałych a druga połowa pobugowanych lub tak brzydkich, że szkoda byłoby wgrywać na serwer coś takiego.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 Mój drogi kolega @SexyBanan wpadł na pomysł żeby podmienić tekstury trawy na piasek a tekstury pustyni na trawę. Jeśli tak się da, to otrzymamy świat rodem z Mad Maxa, a serwer zyska na unikalności. Trzeba by było aby drzew skasować trochę... Szalone! 2
Krystek Opublikowano 4 Lipca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Lipca 2017 Fragujemy to jest przede wszystkim klasyka i prostota i to właśnie przyciąga tak wiele osób. Anx1ty, 4 Lipca 2017 No i trafiłeś w sedno a'propos shader'ów. 2
strazak Opublikowano 4 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 Chciałbym utrudnić grę oraz używać jak dotychczas nie użytecznych przedmiotów na tym DayZ więc moja propozycja jest taka abyście dodali noc na serwerze wtedy te okularki noktowizory zostały by używane i nie były śmieciami w tentach, (jak był już ten pomysł to przepraszam)
Anx1ty Opublikowano 4 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 Godzinę temu, Mik0 napisał: Mój drogi kolega @SexyBanan wpadł na pomysł żeby podmienić tekstury trawy na piasek a tekstury pustyni na trawę. Jeśli tak się da, to otrzymamy świat rodem z Mad Maxa, a serwer zyska na unikalności. Trzeba by było aby drzew skasować trochę... Szalone! PS: W Mad Max była pustynia.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 4 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 Przeta napisał by podmienić na piasek (czyli większość mapy) a ta z trawą teoretycznie też istnieje w świecie mad maxa (ostatni film, był tam taki "raj" czy coś). Moim zdaniem świetny pomysł, wprowadzić to wraz z ograniczeniem miejsc na tankowanie i byłoby coś lepszego niż DayZ. (Wszędzie piasek oprócz np. arei) 1
System Opublikowano 4 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 4 Lipca 2017 6 minut temu, WielBond napisał: Przeta napisał by podmienić na piasek (czyli większość mapy) a ta z trawą teoretycznie też istnieje w świecie mad maxa (ostatni film, był tam taki "raj" czy coś). Moim zdaniem świetny pomysł, wprowadzić to wraz z ograniczeniem miejsc na tankowanie i byłoby coś lepszego niż DayZ. (Wszędzie piasek oprócz np. arei) Pomysł dobry, ale dodać też podmianki aut, aby wyglądały tak jak powinny wyglądać, a nie prosto z salonu, może gdzieś powywalane drzewa, popalone domy, budynki, zniszczone dzielnice + przebudowanie arei na dużą jedyną "zieloną polane"
Sandi Opublikowano 5 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Mam dla was parę propozycji : 1. Zmiana Police LV : http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/35997-dodge-charger-srt8-2011-v10.html http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/48193-gta-v-bravado-buffalo-s-police-edition.html http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/44211-dodge-charger-srt8-police.html 2. Jak zabijemy w głowę aby głowa odpadała jakieś efekty zabijania dużo krwi [pamiętajmy to jest dayZ a nie jakiś RPG] 3. Zmiana nieba na ciemniejsze. 4. Budynki aby były porozwalane, zniszczone. 5. Zmniejszenie obrażeń dla pojazdów typu: Patriot, Yosemite. 6. Przebudowanie Arei na większą. 7. Zróbcie jedną wielką polane albo zimę xD Edytowane 5 Lipca 2017 przez QuQula
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2017 3 minuty temu, QuQula napisał: 6. Przebudowanie Arei na większą. No i potem macie problemy z wyświetlaniem tekstur, bo znikają.
Rekomendowane odpowiedzi