Lepro Opublikowano 1 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Shidosu stal za mna i nic nie mogl zrobic a to ze widzial co sie dzialo poza baza to juz wina gta jak zrobiony jest ten hangar. A owszem ja zbugowalem texture i przyznaje sie do tego i ze dostalem slusznego bana. Ale Shidosu zostal zbanowany nieslusznie Edytowane 1 Maja 2017 przez LeproKoKs 1
Makitaa Opublikowano 1 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 Słuszny ban Bug to bug większy czy mniejszy kara się należy
K4sielek Opublikowano 1 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) 24 minuty temu, LeproKoKs napisał: Shidosu stal za mna i nic nie mogl zrobic a to ze widzial co sie dzialo poza baza to juz wina gta jak zrobiony jest ten hangar. Szczegolnie ze klikxer na czacie napisal zeby nie bugowac, kto wiedzial ze buguje mogl nie robic , po czym wy zrobiliscie to 2 raz. PS.Latalem dodo i wystawaly wam tylko glowy. Edytowane 1 Maja 2017 przez K4sielek
Lepro Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 Teraz, K4sielek napisał: Szczegolnie ze klikxer na czacie napisal zeby nie bugowac, kto wiedzial ze buguje mogl nie robic , po czym wy zrobiliscie to 2 raz. Nie jestem pewny czy napisal moze masz racje. Ale chcialbym zobaczyc to jak on to napisal
Lepro Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2017 Ja zbieglem bo pobieglem po ammo XD A on pobiegl za mna. W sumie nie wiem dlaczego
Rekomendowane odpowiedzi