Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja Kill T.E.A.M

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

@KeK'u Niestety nie będzie nam dane aby grać razem, zostanę u siebie.

@moherowy dzięki ;)

Edytowane przez Mik0DCI
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na chwilę obecną REKRUTACJA ZAMKNIĘTA!

Opublikowano
7 godzin temu, Mik0DCI napisał:

@KeK'u Niestety będzie nam dane aby grać razem, zostanę u siebie.

Niestety NIE będzie wam dane. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

REKRUTACJA OTWARTA! 

Poszukujemy jednej, aktywnej osoby. Wiek minimum 17.  Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij podanie do mnie na PW w tytule wpisując: [NICK]- rekrutacja. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

1. Imię:Sebastian

2. Wiek:17

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:1.5roku

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:gralem kiedys jakies 30h teraz mam 2

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:na fragujemy zadnej na innych serwerach bylem w AC

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:tyle ile bd trzeba :D tak okolo to 4/5h 

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: ta

8. Jakim typem osoby jesteś? :kulturka oczywiscie nie jestem jakims toxiciem jak kazdy czasem sie zdenerwuje a tak to ogar luzik arbuzik :D

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Jasne

10. Opisz swój styl gry:Czujne oko snajpera :D pokierowac moge strzelac potrafie wole m4 :D

11. Napisz kilka słów o sobie:Jestem z slaska interesuje sie pilka nozna jestem w 1 klasie technikum na profilu grafika 

Opublikowano

Nastąpiły małe czystki, dlatego ponownie otwieramy rekrutacje dla wszystkich! 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

1. Imię: Bartek

2. Wiek: 16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 3-4 lata

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: W sumie to od 2 tygodni

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Zadnej

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 2-9h zalezy czy bd mial z kim grac ;) 

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  tak

8. Jakim typem osoby jesteś? : Zabawna oraz miła osoba

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: tak

10. Opisz swój styl gry: Zabijam oraz staram sie pomagac członkom grupy

11. Napisz kilka słów o sobie:  Chodzę do liceum , lubie uprawiac sport oraz grac w gry  (szczególnie mta) jestem towarzyski i miły dla innych( jezeli ktos mnie nie wkurzy)  

Edytowane przez KeeY
Opublikowano

1. Imię:Patryk

2. Wiek:22

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:Około 3 lat

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od przedwczoraj lecz grałem z Berettem*członkiem waszej grupy* na innych  zagranicznych serwerach ;)

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:W żadnej

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:Hmm w tygodniu zbytnio mało czasu przez studia i prace tak mniej więcej 2-3 h ale w weekendy nocki możliwe ;)

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Naturalnie :)

8. Jakim typem osoby jesteś? : Hmm jestem typem osoby prawdomównej cenię sobie szczerość nawet tą najgorszą prawdę , zbytnio nie rage'uje i nie tiltuje się na graczy z drużyny każdy gra jak potrafi przecież chodzi o zabawe a nie traktowanie gry jakby to było całe życie danej osoby ;) Tak ogólnie rzecz biorąc popytajcie się beretta on wam powie co o mnie sądzi :)

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne chyba że wyniknie słaba sytuacja finansowa w danym miesiącu typu nieprzewidziane wydatki itp no to wtedy sorry ;/

10. Opisz swój styl gry:Według innych ludzi mój styl gry jest chaotyczny nieprzemyślany itp ale mi to wychodzi w miarę :) Niestety ostatnimi czasy gram na lapku na którym fps'y nie sprzyjają takiej grze dlatego przyzwyczajam się do gry spokojniej , planowej etc etc :)

11. Napisz kilka słów o sobie: Szczerze nie mam co pisać więcej wypisałem wyżej lecz może jak poprzednicy wspomnę o tym że uczęszczam na studia na politechnikę wrocławską o profilu informatyk programista, trenuję boks tajski oraz crossfit, jestem miły dla innych*no szczerze powiedziawszy tak jest raczej nie dąże do konfliktów a zwłaszcza konfliktów tzw. domowych *czyt. grupowych* :) A zresztą co by tu przedłużać poznacie mnie to się przekonacie :) 

Pozdrawiam,Cyrus :)

Opublikowano

@KeeY Odrzucam.

@Cyrus90 Akceptuję. Zgłoś się do mnie na TeamSpeak3 (ts3.fragujemy.com). 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

PODANIE!

1. Imię: Piotr

2. Wiek: 13 

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 lata z małą przerwą.

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 9 miesięcy

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Non Stop Guys (NSG)

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 2/5h

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  Oczywiście

8. Jakim typem osoby jesteś? : Ogarniętą osobą, nie wyzywać się na Ts 3 jak i na MTA.

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak (tylko PSC)

10. Opisz swój styl gry: Mój styl gry jest bardziej z ukrycia, lecz lubię też zagrać chaotycznie jako strzelec. Moją ulubioną bronią jest Ar-15 oraz AK

11. Napisz kilka słów o sobie: Jestem Piotr mam 13 lat lubię grać w piłkę nożną oraz grać z różnymi osobami w mta, poszukuje ekipy na stałe :).  

Opublikowano

@Tatafotlixa Wybacz, jednak odrzucam. ;) 

Opublikowano

1. Imię:Fifi

2. Wiek:17 za 2 mies 18

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:6lat

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:od zeszłej edycji 

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:TB,DT,N1,W.R,i nieoficjalnie chwilkę z 1Tg 

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4h

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

8. Jakim typem osoby jesteś? :Lubie pograć z ogar ekipą i nie szukam spin :) 

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Tak 

10. Opisz swój styl gry:Lupie sieć rozpierdol poprostu 

11. Napisz kilka słów o sobie:Nie ma co dużo gadać jak sie uda to pogadamy na tsie :D 

Opublikowano

@Kuli:D Podanie na odwal się. Odrzucam. 

Opublikowano

1. Imię: Krzysztof

2. Wiek: 16 

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2,5 roku

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od września 2016 roku :) 

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: SVM, NIEPLA, BAW

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Obecnie od 1h do 2/3h (szkoła itp.)

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Of kors

8. Jakim typem osoby jesteś? : Raczej spokojnej, z humorkiem :) 

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Raczej tak

10. Opisz swój styl gry: Agresywnie na heady :)

11. Napisz kilka słów o sobie: Jestem Krzysiek, coś tam czasem na farcie trafię, "dobrze" latam dodo :D Po za MTA, czasem zagram w CS'a, lola. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Będziesz kradł kille? ^^ hehehe 

Opublikowano

@PogromcaKislu Jak będziesz miał czas, wbij na TS'a. :D 

Opublikowano
Dnia 28.05.2017 o 19:34, Mikell napisał:

@Kuli:D Podanie na odwal się. Odrzucam. 

jak cos odwalisz to cb odwalą koluniu

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Ty chyba chcesz mieć blokadę pisania za te spamy w tematach? @lordziakhehe

Edytowane przez moherowy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności