Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witajcie! Mam do Was mały apel. 

Kolejny rok już za Nami. Wraz z nim przychodzi czas, gdy musimy zastanowić się na co przekażemy Nasz 1% podatku.

Wiem, że są wśród Nas dobre duszyczki, które chciałby  tym 1% pomóc komuś, kto bardzo tego potrzebuje. Dlatego...

Zwracam się do Was z gorącą prośbą, abyście swój 1% przekazali tej małej ślicznotce - Zosi. 

Poniżej wzór:
1044254_612809632125729_1280956271_n.jpg

*Dlaczego właśnie na nią mam przekazać swój 1%? 

Zosia, ma już prawie 6 lat. To bardzo radosna, ruchliwa i mądra dziewczynka. Umie cieszyć się z niewielkich rzeczy, jak mało kto. Ale nie wszystko jest tak kolorowe mimo, iż mała nie daje po sobie tego poznać! Otóż Zosia urodziła się z przepukliną oponowo-rdzeniową, cierpi także na porażenny niedowład wiotki kończyn dolnych i pęcherz neurogenny. Lekarze nie dawali jej żadnej szansy na zrobienie chociażby kilku samodzielnych kroków. Ale dzięki determinacji rodziców, wielu operacjom - które są bardzo kosztowne - Zosia chodzi. Wiadomo, ma z tym pewne problemy, musi nosić także specjalne ortezy, ale radzi sobie całkiem nieźle. Jednak jej leczenie  jeszcze się nie zakończyło. Mała rośnie, ortezy trzeba wymieniać - to kosztuje. Poza tym jest poddawana ciągłym zabiegom, niedawno przechodziła operację nerek - czekają ją kolejne...
Jak już wspomniałam, jest mądrą dziewczynką. Pomimo wielu ciężkich operacji, strachu i bólu wyczekuje następnych wyjazdów do Poznania, bo wie, że to pomoże w uzyskaniu większej sprawności, polepszeniu jej stanu zdrowia. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

↓ ↓ ↓ ↓  Kto mógłby, niech udostępni na Facebook'u.  ↓ ↓ ↓ ↓

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Z góry chcę Wam serdecznie podziękować. Pamiętajcie, dla Was to tylko 1%, dla Niej to tak wiele... 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności