Lajmanek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Serwer: Fragujemy.com [MTA:DAYZ] Nick podczas gry: LajmanekNick admina podczas gry: Nie mam pojęcia, nie piszePowód bana: Cheatowanie. Do widzeniaWydruk z konsoli: Brak Serial: B77BC9355E6C4C373A2956B453B35A94 Już wcześniej pisałem odwołanie. Lecz napisze jeszcze raz, bardzo przepraszam za moje zachowanie. Bana dostałem trochę dawno nie wiem, kiedy dokładnie może z 5 miesięcy temu może więcej. Proszę o drugą szanse, jak napisał Nesty galaretka już nie działa. Na święta takim prezencikiem bym nie pogardził. Obiecuje, że już nigdy nie będę nieuczciwy wobec reszty serwera :) Link do starego odwołania: http://fragujemy.com/topic/44282-odwolanie-sie-od-bana/ Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Lajmanek
Krystek Opublikowano 15 Grudnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 15 Grudnia 2016 Po jaką cholerę piszesz drugie podanie, skoro tamto nie zostało jeszcze rozpatrzone, tylko zamknięte by nikt nie pisał tam nic na razie? Boże.
Właściciel GET Opublikowano 15 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 15 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi