Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegos czasu, gdy nie ma admina na serwerze sa pewne osoby, ktore uzywaja Wh i Sh.
Moja propozycja jest nastepujaca
Czy istnieje jakis program, ktory banowalby sam osoby, ktore uzywaja cheaty
Jak sadzicie, czy stali bywalcy moga otrzymac darmowego Vipa przynajmniej na miesiac czasu ?

Coraz czesciej sie zdarza ze podczas gdy admin jest nie obeny na serwerze duzo osob siedzi na Spect.
Jak pisalem wczesniej o banowaniu czy w tym przpadku tez takie cos moznaby bylo zrobic ?
Co wy na to, zeby podarowac Vipa dla osob, ktore sa bardzo aktywne na serwerze?

• Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został przeniesiony z forum

Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com[CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com

do

Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com[CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com[4FUN] Propozycje i uwagi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na serwerze są organizowane konkursy i są rozdawane usługi premium. Jak tylko pukawka rozda nam kilka darmowych serwerów za które nie będziemy musieli płacić to obiecuję że przelozymy część naszego zysku za darmowe serwery na darmowe vipy dla graczy ;-)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Chłopie jesteś normalny? Twoje tematy są tak debilne, że brakuje mi klawiszy na klawiaturze. Komentarz pozostawię innym.

Szkoda, że szybciej nie przeczytałem tych dyrdymałów. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Czy istnieje program który wykrywa i banuje haxy ? Odpowiadam: tak istnieje.

W kwestii VIP. Rozdawanie VIP dla osób aktywnych jest nieuczciwe wobec osób które V.I.P kupiły w sklepie. Jeśli ktoś jest aktywny, to będzie mógł VIPa wygrać.

Banowanie osób na spect ... heh...

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności