GIERARYHIR Opublikowano 11 Maja 2021 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2021 Serwer, na którym nadano karę: [ FG ] ★ ZOMBIE INFECTION ★ Nick podczas gry: GIERARYHIR Nick admina nadającego karę: chicken Rodzaj kary: ban Powód kary: DOKLADNY POWOD NIE JEST MI ZNANY... PODEJRZEWAM ZE DZIECKO WCHODZI W OKRES DOJRZEWANIA I WALCZY ZE SWOIMI KOMPLEKSAMI PRZED KLAWIATURA PONIEWAZ PO STRASZENIU MNIE KOLEJNYM DARMOWYM BANEM ODPOWIEDZIALEM ZE NIECH DA NAPRZOD NASTEPNEGO I DOSTALEM NA TYDZIEN.... CHCE TYM SPOSOBEM ZWROC UWAGE ADMINISTRACJI ZE JESLI ZALEZY IM BY GRACZE WCHODZILI NA TEN SERWER MOZE POWINNI PRZEPROWADZAC BADANIA PSYCHIATRYCZNE DZIECIOM KTORYM ODDAJA WLADZE... na pewno WIECEJ OSOB BY VIPA KUPOWALO JAK JA ALE TEGO NIE ROBIE BO CO MAM PLACISZ ZA CIAGLE BANY. NA MARGINESIE CHCIALEM POWIEDZIEC ZE GRALEM NA TYM SERWERZE GDY JESZCZE ADMINI W PIELUCHACH CHODZILI ALE TAK SLABO NA TYM SERWERZE JESZCZE NIGDY NIE BYLO. Z POWAZANIEM DLA STARSZYZNY... Data zdarzenia: Nalozony: 11.05.2021 - 21:48:28 Opis zdarzenia: OPISALEM WSZYSTKO WYZEJ Ruku, 11 Maja 2021 Jak dzieci... Nawet nie potrafisz normalnego tematu podać. Zachowaj trochę kultury osobistej i zwracaj się z szacunkiem do innych osób. Z takim podejściem jakie teraz prezentujesz daleko nie zajedziesz... 2 5
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 11 Maja 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2021 Capslock Ci się zablokował? Powód Ci nie jest znany?! Powód Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com! Jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem dziwny człowieku to może się cofnij do edukacji. 5 minut temu, GIERARYHIR napisał: W PIELUCHACH CHODZILI rozumiem, że jesteś zdolny inaczej więc trzymaj --- > https://fragujemy.com/forum/204-wstaw-screenshoty/ 2
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 11 Maja 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi