Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Szybka rekrutacja na Pre-Moderatora: OTWARTA!

Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru:

Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz:
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK / NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK [ NAPISZ JAKIE ]  / NIE 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

INFO:

1. Po pozytywnym ukończeniu okresu kwalifikacyjnego ( około 2 - 4 tygodni )
na stanowisku Pre-Moderatora - możesz zostać awansowany na pełnoprawnego Moderatora!

2. Każdy ma szansę zostać Pre-Moderatorem. 

3. Podania składamy w tym temacie!

4. Rekrutacja szybka otwarta do odwołania!

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym
Nick jakiego używasz:[MG]ForekS
Staż gry na serwerze:od 2015 albo nawet wcześniej
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK [ NAPISZ JAKIE ] - Adminowałem kiedyś na takim malutkim Servie. Panel mam ogarnięty
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

Siedzę bardzo często na fragujemy i mam zamiar pomóc ogarniać czat

Jestem dość miły ale każdy człowiek może czasami napisać przekleństwo ale na stanowisko mogę się ustawić do pionu.

Jestem systematyczny

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem: dziennym

Nick jakiego używasz: MiłosiernyM!k0

Staż gry na serwerze: około roku

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK

Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, byłem administratorem i moderatorem serwera Play.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem lubianym, oraz szanowanyn graczem serwera. Ostatnio moglem byc modem na innym serwerze, wiec znam juz panel. Jak juz gram, to staram sie pomagać nowym graczom, śmiać sie z innymi oraz gratulowac udanych akcji. Chcialbym spróbować sie w tej roli. Starałem sie o moderatora, ale nie wyszlo. Sprobuje szczescia tutaj. Nigdy nie uciekam od odpowiedzialności, oraz rozwiazuje kazdy problem w jakim mam jakikolwiek problem.

Przepraszam za bledy itp. Ale pisalem podanie na telefonie.

Opublikowano

Jestem graczem: nocnym, dziennym i porannym czasem
Nick jakiego używasz: JestemNowy
Staż gry na serwerze: Prawie rok na DayZ
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK - Ale to same muty i to na 30 min, nigdy nie mialem bana.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK [ NAPISZ JAKIE ] - Moderator Serwera RPG, wtedy uczylem sie obsługi komend.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem[ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] - Jestem czesto widoczny na serwie i wiem że na pewno sie przydam. Mam dobry kontakt z graczami i bardzo czesto pomagam. Lubie zabierać nowe znajomosći i pomagać innym, znam sporo komend wiec mysle ze mozna dać mi szanse, na serwie gram prawie rok jak i na forum jestem czesto obecny, wiem co sie dzieje na serwie, bardzo rzadko jestem karany. Mysle ze mozna dać mi szansę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym ,dziennym , a porannym (w piątki , soboty i niedziele)

Nick jakiego używasz: !NIE!Shizov

Staż gry na serwerze: Na mta z 2 lata , na serverze Fragujemy tydzien po otworzeniu servera do dzis

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak. Raz banem, lecz otrzymałem szansę.

Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak juz na upadłym serverze jak zaczynalem ogolnie przygodę na MTA : RPG Całkowicie Polski Server, pomocnik-moderator

Nazywam się Patryk. Na serwerze figuruję jako Shizov. Kiedyś otrzymałem bana na serwerze, ale zrozumiałem swoje błędy i otrzymałem szansę, którą do dziś wykorzystuję. Jako iż na czacie serwera ostatnimi czasy panuje straszna " patologia" , chciałbym spróbować swoich sił w roli pre-moderatora. Chciałbym ograniczyć ten "burdel" na czacie do minimum i wierzę, że uda mi się to, wspólnymi siłami wraz z inmymi moderatorami.

Jak większość, mam swoje za uszami, ale przecież nie mogę być całe życie rozliczany za coś, czego już nigdy nie popełnię. Mam humor, może dość specyficzny jak na swój sposób, ale mam. Nie mam zamiaru już dłużej patrzeć na to, jak gracze siebie pomiatają. Będę dążył do tego, aby nasz czat był spokojny.

Chciałbym dodać iż w niektórych chwilach jestem na serverze, gdy nie ma żadnych moderatorów. Chętnie pomagam nowym graczom. I rozwiązuje zaistniałe problemy.

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: Dziennym i nocnym rano tylko w Weekendy.

Nick jakiego używasz:NzRSejaneK
Staż gry na serwerze: Około 1,5 roku
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak bylem, ale tylko muty, raz mi sie zdarzylo jak wrocilem po przerwie na serwer napisalem ip ts innego i bana na 7 dni dostalem.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Nie pełniłem nigdy żadnej funkcji ale zawsze moge sie nauczyc :D 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem

Jestem Aktywnym graczem ktory lubi pomagac graczom, jak kazdy  nie jestem idealny i mam swoje za uszami.

Jak nie ma moderatora zadnego to gracze sie wyzywaja i nic nie mozna z tym zrobic dlatego pisze te podanie po to zeby nie bylo ''Burdelu'' na Czacie.

Chciałbym zostać moderatorem dlatego że, Lubie pomagać innym graczom nowym którzy zaczynaja grac, bądz starym.

Edytowane przez Sew3J
Opublikowano

Jestem graczem: dziennym 
Nick jakiego używasz:   NIEPLE|TheKislu
Staż gry na serwerze:   plus\minus rok 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:    NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:   TAK, przez jakiś czas byłem moderatorem :) 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem:

1) Już całkiem długo gram na tym serwerze i zamierzam dalej to kontynuować.

2) Raczej nie ma z mną większych problemów, staram się zachować spokój i nie dać się prowokować.

3) Chciałbym pomóc administracji "ogarnąć" chat MTA, który chyba każdy doskonale wie jak wygląda.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem graczem: dziennym / porannym
Nick jakiego używasz: SexyZ3us
Staż gry na serwerze: Grubo ponad rok, możliwe że trochę dłużej. Nawet nie pamiętam.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?NIE (JEDYNIE NA SERWERZE SAMP) 
- Spędzam na serwerze dość dużo czasu, grywam często z samego rana kiedy nie ma nikogo innego z administracji ani moderatorów. Pracuję na zmiany nocne więc codziennie prawie od około 6.30 - 7.00 Polskiego czasu wchodzę na serwer.

- Znam dobrze regulamin serwera i wiem za co można karać a za co upominać.

- Zmieniłem swoje podejście do serwera o 180 stopni od czasu kiedy byłem ostatnio "karany" na Fragujemy.com. Jestem spokojniejszy i staram się nie wdawać w kłótnie.

- Nie jestem osobą która wszystko bierze do siebie i nie uważam abym był zbyt rygorystyczny aczkolwiek byłaby pewna linia której gracze nie powinni przekraczać.

- Z chęcią pomogę w rozwijaniu się serwera.

Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz: smoker
Staż gry na serwerze: 2 sezony
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comNIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK sprawiałem takie funkcje typu admin i moderator na innych serwerach DayZ i wiem co i pięć w tych sprawach.
Gram, długo na serwerze i myśle że ta ranga jest odpowiednia dla mnie chociaż nie chce o tym sam twierdzić ale nie jestem negatywnym graczem na serwerze , zawsze staram się pomagać graczom na serwerze jak tylko potrafię , jestem kulturalny nie mam zamiaru nadużywać tych praw i myślę że zawsze mogę pomóc na serwerze kiedy będzie potrzebna pomoc , dziękuje ślicznie z poważaniem smoker :) !

• Ustrzel fraga! (+) 7
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym
Nick jakiego używasz: Kaczorek2306
Staż gry na serwerze: Ooo 1-2 lat z przerwami ale nie wiem czy dokładnie pamiętam
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comNIE  ale nie mam pewności
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  TAK, Administrator serwera Scatta-DayZ, Administrator serwera RPG Straight-Game, Administrator serwera PSW ( Polski Serwer Wojskowy )

- Dlatego iż mam duży staż na serwerach MTA, SAMP. 

- Również jestem weteranem DayZ, półzycia spędziłem na serwerach DayZ.

- Na tym serwerze już kiedyś pomagałem tobie Nesty, w testach z pojazdami w bazie.

- Umiem dostosować się do poleceń wyższych rang.

- Umiem pracować w gronie jak i pomagać innym graczą.

I ZDAJE MI SIE ZE TO WSZYSTKO Z MOJEJ STRONY...

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Terro[R]
Staż gry na serwerze: 2 lat z przerwami
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:
Tak
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  TAK na serwerze RPG.

- Mam duży staż na serwerze

- Lubię pomagać, oraz karać graczy za swoje czyny.

- Lubię grać wspólnie z administracją, wspierać graczy.

Chciałbym jeszcze dodać że niestety mam marne szansę na tego Moderatora, otóż mam słabą opinię na serwerze. Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym,dziennym,porannym( od 06:00 do 7:45 )
Nick jakiego używasz:nN*ESISI
Staż gry na serwerze: Z rok ale przerwa na 2 miechy 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK Ale to były drobne muty 

Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:NIE 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem[ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

-Jestem pomocny :)

-Lubie współpracować z Administracją 

-Mogę pomóc we wszystkim

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym: Raczej dziennym, w weekendy nocnym :)
Nick jakiego używasz: nNVetrax
Staż gry na serwerze: Na Fragujemy gram bodajże miesiąc, ale grałem na innych serwerach DayZ.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK / NIE: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK [ NAPISZ JAKIE ]  / NIE: NIE (dodam, że byłem adminem na serwerze SAMPA)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]:

-Staram się rozwiązywać problemy graczy,

-W miarę dogaduję się z administracją,

-Staram się nie używać wulgaryzmów, nie obrażać innych graczy,

-Mogę poświęcić 2 godziny dziennie na grę i pomoc innym.

Myślę, że możecie dać mi szansę, aby mógłbym się sprawdzić w roli Pre-Moderatora ;) ;)

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Killersyn
Staż gry na serwerze: 9 miesięcy
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK jakiś mucik a nawet banik
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?:NIE
Znajomość komend oraz funkcji moderatora: NIE ale to nic nadzwyczajnego
Oceń znajomość oraz swoje możliwości na MTA:
Godziny w jakich grasz: 20-22 zalezy od pracy, studiow itd. ostatnio staram sie czesciej gdy odrzucono moje podanie na moda
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Moderatorem: Generalnie to podanie chciałem pisać już dawno ale zawsze była motywacja żeby grać i bez tej funkcji. Obecnie chciałbym inaczej podejść do serwera, nie tylko jako gracz. Dlaczego ja? Spojrzenie z innej perspektywy jak inni uważam za swój atut. Ponadto bdb znajomość angielskiego zapewne pomoże zagranicznym przybyszom. Co więcej, często można zauważyć że poprawiam innych graczy, bo mnie oczy bolą jak widzę różne gramatyczne wynalazki. Czy sobie poradzę? Pracuje + studiuje na politechnice więc..taa. Może administracja nie była mi przychylna ale to można rozpatrywać jako atut (nie ulegam silą wyższym tylko sprawiedliwości). Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem: nocnym / dziennym - zazwyczaj jak wrócę ze szkoły to potrafię siedzieć nawet do nocy w weekendy całymi dniami
Nick jakiego używasz: NzRmalyy
Staż gry na serwerze: Bardzo długo - grałem na tym serwerze ponad rok temu, miałem przerwę dwa miesiące i teraz znów wróciłem i gram sporadycznie przez 2 miesiące. Czyli jak na moje oko to na serwerze spędziłem około pół roku.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK (ban 2h, który został nie wyjaśniony)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?:  NIE, lecz bardzo szybko się uczę :)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem[ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

Pierwszym moim argumentem będzie to, że jak na swój "gimbusowy" wiek umiem się zachować jeżeli sytuacja tego wymaga - ale wiadomo, jeżeli nie wymaga to również potrafię się opanować lecz czasem są momenty gdzie po prostu się nie da patrząc na społeczeństwo które gra na tym serwerze i każdemu z nas od czasu do czasu puszczają nerwy:D

Drugim argumentem jest to, że na serwerze przebywam prawie całymi dniami i bardzo często widzę jak nowi gracze potrzebują jakiejś pomocy czy też wyzywają innych a funkcja pre-moderatora dawałaby mi możliwość ich uciszania:)

Trzecim argumentem jest to, że mam dobry kontakt z starymi graczami serwera mam na myśli tutaj m.i.n. Shizova:) Z administracją się nie kłócę bo nie ma po co. Wiadomo.

Jako iż nigdy nie sprawowałem funkcji na żadnym serwerze MTA myślę, że właśnie ten serwer będzie moim pierwszym po rozpatrzeniu mojego podania :)

Edytowane przez malyy
Opublikowano

Jestem graczem: dziennym
Nick jakiego używasz: SplendidFork70
Staż gry na serwerze: miesiąc (kiedyś też chwile grałem)
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?NIE  - bawiłem się podstawowym skryptem mta dayz, jednak na MTA nigdy nie byłem adminem. Na serwerach RP SA-MP sporo się angażowałem w tego typu sprawy ale to całkiem inna bajka.

-Uważam, że jestem dojrzały i potrafię się dogadać z każdym

-Drażnią mnie poniektóre osoby, które się udzielają na czacie i cały czas lecą wyzwiska - z takimi szybko zrobię porządek.

-Mam spory bagaż doświadczeń związany z GTA:SA i znam jego mechanike na wylot, co pozwoli mi zrozumieć niektóre zachowania skryptu i samej gry (jak reaguje na daną akcję), przez co jestem w stanie wytłumaczyć zaistniałe zjawiska

-Dla większości jestem potulny jednak "nie dam sobie w kaszę dmuchać"

-Mogę spokojnie przebywać na TS i przedyskutować co-nieco z graczami stanowiącymi jakiś problem

-Staram się mieć jakikolwiek wpływ na serwer pisząc oraz udzielając się w sekcjach DayZ

-Bywają dni, gdzie na prawdę sporo czasu spędzam w grze i jestem do dyspozycji.

Opublikowano

Jestem graczem:  dziennym 
Nick jakiego używasz: Zielony
Staż gry na serwerze: Będzie to rok ale z kilku miesięczną przerwą
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE 

- Chciałbym się sprawdzić w nowej funkcji i pomóc serwerowi w jak najlepszy sposób, żeby był ład i porządek.

- Jestem spokojną osobą, która dobrze się zachowuje na serwerze.

- Jestem bardzo związany z tym serwerem, mam tu na myśli: fajnie spędzony czas, poznałem bardzo dużo ludzi, którzy są w porządku i rywalizację jak tu panuje.

Opublikowano

Nick jakiego używasz: SeQu1906/SeQu

Staż gry na serwerze: plus/minus rok
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK (Drobne muty)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?: TAK [Administrator na Serwerze Kolegi] 
1.Chciałbym ograniczyć ilość wyzwisk oraz chamskiego zachowania na chacie.
2.Często udzielam pomocy nowym graczom i chętnie daje im rady na przyszłość. :)
3.Jestem często dostępny.
4.Mam duże poczucie humoru. :D
5.Łatwo się ze mną dogadać. 
6.Przyjmuje błędy na klatę i biorę z nich lekcje na przyszłość. 
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nick jakiego używasz:Exon
Staż gry na serwerze:od marca ale z kilku miesięczną przerwą
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:NIE 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?TAK [ Administrator na serwerze DayZ , Programista serwera PSW

-Chciałbym pomóc ulepszać ten serwer i trzymać na serwerze porządek oraz dawać niezbędną pomoc nowym graczom

-Jestem spokojny i nie kłócę się z innymi graczami

-Często dużo gram i służę pomocą 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności