Aruna Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam ;) Moja propozycja jest taka: Najlepszy gracz mapy wygrywa vip'a na następną mapę. Przyciągnęłoby to więcej graczy na server, tylko taki plugin musi chyba ktoś napisać ;) Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 kiedyś już się spotkałam z czymś takim :) rzeczywiście przyciąga to ludzi na serwer :D
tAL' Opublikowano 1 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) To nie będzie uczciwe, jak ja będę go wygrywać co mapę :D Edytowane 1 Grudnia 2016 przez tAL' 2
Aruna Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 NIKA to było na stalowa-wola ;) 2
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 NIKA to było na stalowa-wola ;) o to to :D
Shame Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Pomysł niby ciekawy ale wtedy jak wejdzie jakiś "Konkretny gracz" to tylko on będzie go używać wiec to będzie troszkę niesprawiedliwe w odniesieniu do reszty :p Jak już to mógłby być testowy na jakaś 1/2h dla kazdego po przegranych nwm 20/30h na serwie. Bo tak to to sensu nie ma.
Aruna Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie ma takiego czegoś ze non stop jeden gracz ma najwięcej fragów ;p a poza tym będzie motywowało bardziej ;D
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi