Skocz do zawartości

[KOSZ] Jest Źle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie ;p

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Tak mocna faworka, że większość GN nie gra lub dostała bany (np. czcinka) a Francsk został zdegradowany.

faworka motzno

Edytowane przez WielBond
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Napisałem że była faworka. Gracze odeszli przez to i nagle gn w ciągu kilku dni dostali bany itp. Troche za późno

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano (edytowane)

@Mentos

Ty wyglądasz mi na takiego, co ma 10 lat i wchodzi na forum fraga i chcę udowdonić, że the dayz jest lepsze. Wiem, że masz teraz 15/16 lat, ale tak się nie zachowujesz. W sumie ja tez nie XD

Edytowane przez kapi
Opublikowano

Gamerek Twoje argumenty są takie mierne i kłamliwe. Zwołaj kogoś z kim można podyskutować.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zacznimy od tego, że Francsk już prawie nie gra. Wywalili mnie z GN, i potem się posypali. Hg2 najlepsze. A ty Gamerek, logaj tam...

Opublikowano

A co to ma wszystko wspólnego? Po cholerę taki syf tutaj robicie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cytat:

A co to ma wszystko wspólnego?

A to ma że każdy stary gracz, myśli że GN miało łatwiej. Gówno prawda. Nie miało, właśnie miało gorzej. 2 moderatorów w teamie, oraz admin, fajnie tak było? NIE. Trzeba było się pilnować żeby nie wypalić z czymś przy adminie albo Modzie. A z resztą, całą tą waloną propagandę rozpoczął właśnie GamereK. I  może nie wypowiadaj się na temat serwera, jeśli na nim nie grasz. ( to do gamerka, nie do ciebie Krystek )

Opublikowano

Nie powiedzialbym ze jaki kolwiek team byl faworyzowany a GN do przypomnienie grozily bany i usuniecie bazy za zbugowanie FT

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie powiedzialbym ze jaki kolwiek team byl faworyzowany a GN do przypomnienie grozily bany i usuniecie bazy za zbugowanie FT

Dobrze mówi!

Opublikowano (edytowane)

Pojebao cie dziewczynko ? gram cały czas a zresztą nikt wam nie kazał mieć adminów w teamie więc nie żal się tu

Edytowane przez GamereK
Opublikowano

Widać po Twoich inteligentnych wypowiedziach, że w domu nie nauczyli kultury i nie wychowali porządnie. Proszę zobaczyć jak powyższy gracz się zachowuje. Brak słów.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ma modów/adminów: "omg, administracja nie interesuje sie serwerem, syf sie robi na czacie, jebać adminów"

Są moderatorzy i admini: "hurr durr pewnie oszukujo i faworka i w ogóle niesprawiedliwie, nie powinni móc grać jak normalni gracze hurr durr"

Weź tu każdemu dogódź

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Aktualnie co mi się nie podoba na serwerze to jest tylko to, że jeżeli ma być restart pojazdów to on ma trwać "2h max" a zawsze trwa 5-6h.

Na przykład dzisiaj serwer miał zostać włączony o 18:30 a do tej pory jest wyłączony i zero informacji :/

wiadomo, serwer konkurencji będzie hejtować nasz serwer - więc nie warto z nimi nawet walczyć,

a co do "faworyzacji" grup przez moderatorów - odkąd gram na serwerze nie spotkałem się z takim czymś :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności