Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Podanie na stałego bywalca - R2EZN1K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Krystian
Od kiedy u nas grasz: Od października 2k15.
Gram na serwerze: Only dd2
Za co cenisz naszą sieć: Cenię sobie Waszą sieć ze względu na dobrą atmosferę panującą na serwerach + admini do każdej sprawy podchodzą poważnie. 
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Gram na tym serwerze kupę czasu, zna mnie praktycznie stały gracz. Poznałem tutaj masę ludzi, z którymi utrzymuję kontakt i znam się z nimi z życia prywatnego oraz byliśmy na kilku turniejach i imprezach LAN, a przede wszystkim cenię sobie świetną atmosferę panującą na serwerze.
Inne informacje o sobie: Mam na imię Krystian, pochodzę z okolic Kielc. Interesuję się motoryzacją, e-sportem. Po technikum zamierzam studiować logistykę. Obecnie nie mam czasu na naukę, gdyż mam egzaminy zawodowe, a wypadałoby je zdać :D Codziennie zaglądam na forum i je obserwuje.  

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności