WILKOWSKI11 Opublikowano 15 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2016 1. dodajcie rozszerzone menu gracz'a z sklepem za monety i za fragi i też licznik do monet bo nie wiem ile mam Do Tego menu: -sklep fragów:bez zmian -sklep hajsu:w nim np. kupno hasła do danej komendy i inne stałe przedmioty 2. możliwość kupienia na serwie hasła na daną komendę za monety, dokładnie: za np. 100 monet mogę kupić hasło w sklepie hajsu na komendę sklep fragów, czyli kupuję ustawiam hasło: np. lolek i jak chcę się odrodzić muszę wpisać to hasło (sklep fragów bez zmian jest dobry) to chyba tyle z tych propozycji proszę zróbcie to PLIS jeszcze coś może napisze
Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2016 Właściciel Opublikowano 17 Października 2016 Dzięki za informacje. Postaramy się pewne rzeczy wdrożyć w nowej aktualizacji. 1
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi