Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Października 2016 Serwis VAC-BAN.com wykrył prawdopodobnie największą falę banów typu VAC w historii. Dzisiaj zbanowanych miało zostać blisko 4500 kont, choć początkowo statystyki na wspomnianej stronie były nieco wyższe. Na chwilę obecną nie jest jeszcze znana wartość ekwipunku zbanowanych kont. Ostatnia spora fala banów miała miejsce 14 września. Tamta i tak była jednak mniejsza od dzisiejszej. Warto zaznaczyć, że VAC-BAN.com nie śledzi wszystkich kont Steam, przez co faktyczna liczba zbanowanych kont może być jeszcze wyższa. Źródło: http://cybersport.pl 5 Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 12 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Października 2016 Jebać ekwipunek i skiny, cschanger.ru i tyle :D Cytuj
Blacku Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Bardzo dobrze ale nadal często gęsto spotykam czita w przeciwnej;v Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nie wiem na jakich wy rangach gracie, ale ja już z pół roku nie spotkałem czita podczas meczu, może szczęście mam? Cytuj
jarząb Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Tygrys, Chodź książkę napiszemy o CS:GO ;d Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 28 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 28 Grudnia 2016 14 godzin temu, TygryS napisał: Nie wiem na jakich wy rangach gracie, ale ja już z pół roku nie spotkałem czita podczas meczu, może szczęście mam? Ja zgłosiłem 4 przez ostatnie 4 tygodnie i wszystkie trafione. Miałem niebieski komunikator na górze, ale może dlatego, że dopiero od tygodnia mam włączone konto Prime? Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 No ja powiem Ci, że kiedyś zgłosiłem paru graczy, nie dlatego, że czitowali, ale z nerwów i z "wkurwienia", ale później jak się okazywało, dostawali bana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi