Skocz do zawartości

[KOSZ] Metin2 serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :) słuchajcie szukam serwera metin hard medium tako zęby popykać w wolnej chwili :) Grałem wcześniej i fajnie mi się grało w ta gierkę i chce powrócić :) Wiec czekam na wasze propozycje może gracie na jakimś dobrym i stałym serwerze i stabilnym ? :) Nie piszcie mi ze jest google sam wiem o tym czekam tu na wasza propo :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Polecam Ci serwer Vesteris jest to medium czasami nawet przypomina serwer hard.   ;)

Gram na nim od 3 miesięcy i gra się bardzo przyjemnie serwer jest bardzo stabilny i dopracowany w każdy weekend są robione Eventy graczy jest coś koło 1,5k więc całkiem sporo i póki co serwer stoi już 2 lata i jest godny polecenie więc zapraszam Cię właśnie tam mogę pomóc jakoś przy starcie.   ;) Tutaj dorzucam Ci ss,y z gry ;)

post-14864-0-92711700-1476082899_thumb.jpg

Edytowane przez ^Core.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Widziałem reaktywacja Pandory wychodzi.Easy/medium, ale za moich czasów się grało i polecam serwer 5k+ osób.

Opublikowano

Powiem Ci tak kolego Pandora już wyszła tydzień temu ;) na starcie serwera było 5,5k osób i co z tego wyszło działała 2 dni po czym zrobili niby przerwę techniczną i serwer od tygodnia nie działa tak samo forum i z tego co wiem od innych graczy serwer nie będzie już włączony bo biorą się za to ludzie którzy się na tym nie znają i serwery padają po kilku dniach lub miesiącach ;) 

Opublikowano

Szkoda ze na tym vestrias jest 125lvl nie lubię takich serwerow lubię serwery stare tzn max 99lvl tylko stalki ale już ciężko o taki serwer naprawdę wiec jak na razie wybieram http://www.alteriamt2.pl/ i zostanę przy tym na razie :)

Opublikowano

Szczerze to bardzo ciężko o takie serwery już teraz skoro na serwerze globalnym jest 120lvl ;) więc nie dziw się że na prywatnym serwerze jest max 125lvl lecz powiem że nie jest go tak łatwo wbić trzeba się troszkę pomęczyć ;) Fajnie że znalazłeś taki serwer jakiego szukałeś więc życzę Ci miłej gry i wysokich lvl ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ojć proszę wybaczyć coś tam tylko słyszałem, ale się nie zagłębiałem w ten serwer i nie śledziłem żadnych nowych wiadomości itp. Jeszcze raz przepraszam z błąd :D taki właśnie ja.Jeszcze teraz zapytam czy są w ogóle jakieś fajnie serwery tego typu hard podchodzący pod medium, bo kiedyś było dużo .. ciężko było wybrać na jakim grać teraz widzę troszkę to zanikło.Czy tak, aby jest?.Szkoda z tą Pandorą, właśnie jak biorą się za coś ludzie, którzy się nie znają na danej rzeczy i chcą tylko dojść do hajsu to wychodzą dziwne rzeczy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Szczerze to niby jakieś tam serwery wychodzą ciągle tylko jak dla mnie to nie ma sensu grać na serwerze który nie ma dobrej reklamy bo wiadomo że postoi kilka miesięcy i upadnie wiele razy trafiłem na taki serwer niby grało się fajnie i przyjemnie lecz serwer po jakimś tam czasie upadał. Grałem też na Pandorze i serwer było bardzo dobry na początku bo później same boty biegały i to jest wina Administracji że takie coś działo się na serwerze , a później też upadł i został zamknięty. 

Jeśli szukasz jakiegoś serwera do gry to polecam Ci właśnie Vesteris serwer medium czasami nawet hard graczy dużo gra w weekendy są cały czas robione Eventy i graczy ciągle jeszcze przybywa w dodatku idzie zima więc ludzi będzie jeszcze więcej na serwerze. ;) bądź polecam Ci tą stronę: http://www.mpcforum.pl/forum/195-metin2-publikacje-serwer%C3%B3w/  tutaj poszukaj może trafisz na coś fajnego bo ja póki co zostaje tu gdzie gram. ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło "postoi kilka miesięcy i upadnie" tak teraz jest, aby był i .. Wypuszczają tak na "pałę" i aby był.

Opublikowano

Nie czekam na żadną Pandorę bo startu i tak nie będzie już , a nawet jeśli dojdzie to tego startu Pandory to wiem że ten serwer nie postoi długo z resztą to nie jest ta sama Pandora co kilka lat temu. ;)

Opublikowano

Nie ma co czekać na takie serwery :) Gram na alteria już 20 lvl tylko niestety ale mało czasu zęby grac :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pamiętam tylko częściowo co wyróżniało? myślę, że atmosfera, która panowała na serwerze i liczba graczy przez co można było w łatwy i fajny sposób zarobić ( handel ) co jeszcze hm? po prostu woleli ten serwer i z chęcią spędzali tam czas, możliwe też dlatego, że kiedyś na było zbyt dużo prywatnych serwerów był to jeden z niewielu.Przykładowo był serwer ProMT2 za konto się płaciło więc, jeśli ludzi mieliby wybrać Płacić, albo nie to wybrali/by tą 1-wszą opcję.To jest moje zdanie.

• Właściciel
Opublikowano

Potrzebuję konkretne informacje, jak co wyglądało, jak dobrze funkcjonowało, co się sprawdzało. A jak na razie to przeczytałem masło maślane. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na start mieliśmy do wyboru wierzchowca, albo konia z tym, że nie dodawali żadnych dodatkowych bonusów.To chyba tak na razie na tyle jak mi się coś przypomnij to napiszę, i jeśli ktoś wie lepiej ode mnie to proszę bez krzyku mnie poprawić i coś tam od siebie dołożyć.

Na pewno znacznie rozbudowany był system broni, zbroi i biżuterii. Mimo, że było to ciekawie wykonane, mogliby się bardziej postarać z "ulepszaczami", gdyż z tego co pamiętam w większości były to perły. Schody z setem rozpoczynał się, gdy nasza postać osiągała 150/170 poziom. Wtedy ciężko było zdobyć ulepszacze na rynku. Co więcej, były one drogie, a graczy było multum i każdy dropił żeby ulepszyć swój ekwipunek i stać się lepszym.

Druga sprawa było dodane kilka unikatowych mapek. Technicy serwera stworzyli kilka swoich i i były małe, ale chodziło w nich tylko o "drop".

Pierwsza mapka zaczynała się od 110 lvl zaraz po grocie. Nie pamiętam jak to było z bronią do expa, ale z tego co pamiętam truciaki leciały na mapie od 110 lv'la z perłami i jeszcze z jakimiś ziołami, i truciaka ulepszało się dalej, choć do 135 lvl'a spokojnie można było expić fms'em z dobrym średnimi + odpowiednio ulepszone kd'ki. 

Truciaka przerabiało się od 90 lvl'a na "miecz v2" coś takiego i potrzebne było perły, potem zioła + perły, które leciały na mapie 110 do kd, hm... Było tam bodajże kd do expa jak i pvp hm..., wszędzie były, ale mi chodzi tutaj o, np. kd luda do pvp, a do expa kd+moba czy coś takiego ( nie pamiętam nazwy ) + do zbroi.

Nie wiem i nie będę tutaj opisywał. Nie jestem też pewien nad 6/7 bonem, ale jak dla mnie jak widzę na serwerze 6/7 bony to to jest porażka i bez sensu chyba, że 6/7 tylko do expa. Aha dodam jeszcze, że na serwerze do 250 lvl'a było 28 nowych broni.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Nesty stawiaj serwer w metinie :D gram od razu :P

Edytowane przez filozof
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

JA moge polecic serwer hard, WoM2 to jest serwer miedzynarodowy, gra tam sporo polakow, jest rowniez polski gm, ktory chetnie sluzy pomoca, cala rozgrywka toczy sie po angielsku oraz jest 99 lvl, wedlug mnie jest to najlepszy serwer jaki tera stoi :D

Opublikowano (edytowane)

Osobiście gram w metin2 od 8 lat i szczerze powiem że grałem na wielu serwerach nie wspomnę o metin2.pl lecz jeśli chodzi o typ serwera to polecam postawić serwer Medium. 

Gram na serwerach Medium dlatego że jeśli chciałbym pograć na serwerze typu Hard to poszedłbym na "PL" i jest tak u większości graczy grających w Metina teraz bardzo dużo czasu spędzam na serwerze Vesteris.pl lecz ruszyła Pandora i mam dylemat na którym z nich grać.

Nesty jeśli chcesz wypościć dobry serwer Metina to wybierz po między serwerem Medium , bądź właśnie Hard dużo rzeczy znajdziesz na tej stronie http://www.mpcforum.pl/forum/195-metin2-publikacje-serwer%C3%B3w/  może na coś ciekawego trafisz.   ;)

Chętnie zagram z gildia na serwerze jeśli coś fajnego powstanie. 

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez iku.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności