MMichael Opublikowano 20 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Września 2016 Siema, dlaczego nie mam wstępu na serwer od jakiś 10min? Za każdym razem wyskakuje mi powiadomienie "You have no entry to the server". Dwa razy rozłączałem się na mapie five bo coś mi nie działało, raz myszka a za drugim klawiatura, czyżby dostał bana? Nick z gry: Michael
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 20 Września 2016 Zawieszony Opublikowano 20 Września 2016 bana nie masz
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 20 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Września 2016 Po 1.Brak wzoru Po 2.Nie ten dział Po 3.Napisz w odpowiednim dziale, zastosuj się do wzoru daj wycinek z konsoli, być może masz wpisałeś złe hasło, bądź osoba inna osoba na tym nicku gra i kupiła sobie vipa.
MMichael Opublikowano 20 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Września 2016 Dzięki za szybką odpowiedź Panowie, sorry jeśli w złym miejscu napisałem, Pikachu naprowadziłeś mnie na odpowiedź :)
Szyderca Opublikowano 20 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi