Grochu - 3-majcie się Opublikowano 6 Września 2016 Zawieszony Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich Graczy,Administrację oraz Ciebie Nesty. Niektórzy mnie znają,inni jeszcze nie.Na imię mam Arek, lat 22.(nick Grochu) Według GT goszczę u was od Czerwca Br. Do dnia dzisiejszego grałem na innej Sieci nie będę wymieniał nazwy. Od roku byłem Adminem i od niedawna Opiekunem serwera 1.6 only dd2. Sieć zmieniła nazwę,Administracja stała się "gimbazą" i nadszedł czas zmienić sieć. Gram tylko na 1.6 DD2. Do zobaczenia na serwerze :) Edytowane 6 Września 2016 przez Grochu 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 6 Września 2016 Administrator Główny Opublikowano 6 Września 2016 No cześć!
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 6 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 Witaj.
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 6 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 Witaj
J U P I T E R Opublikowano 6 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 Cześć :) Życzymy miłej gry na fragujemy, koniecznie zajrzyj na każdy serwer :)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 6 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 Cześć :D
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 7 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Września 2016 no witaj, wpadaj na DD2
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 7 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Września 2016 Gram tylko na 1.6 DD2. Do zobaczenia na serwerze :) no witaj, wpadaj na DD2 Czytaj ze zrozumieniem :) Witam.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 8 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Września 2016 Cześć i czołem :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 10 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2016 Szanowny użytkowniku, dziękujemy za przywitanie się razem z nami!Wątek zostaje zamknięty. Zapraszamy do wspólnej gry i zabawy na naszej sieci :) Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi