Toksyk Opublikowano 1 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Toksyk należą ci się gratulacje że robisz coś tak ładnego. Jak dla mnie twoje grafiki wyglądają świetnie a to że robisz to dla graczy fg za darmo daje tobie duży plus. Bardzo mi się podoba i chciałbym prosić ciebie też o takie coś. Sam próbowałem zrobić logo dla mojej ekipy ale wyszło jak widać na dole postu... Typ grafiki: Awatar Wielkość: Taka aby jakość była dobra Kolorystyka: Coś czerwonego (najlepiej z krwią) albo niebieskiego (najlepiej coś z niebieską krwią.Może wyjdzie fajnie). Napis: Francsk1 Tematyka: Coś z krwią. Tło: Jakieś jednolite Inne: Brak Chodzi o awatar dla mnie, nie gangu :P Jak mi się spodoba to zafunduje ci jakiś namiot :D. Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe prace Francsk :
Toksyk Opublikowano 1 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Typ grafiki:Awatar Wielkość: jak Awatar do gier Kolorystyka:Cos co ladnie wyglada z czarnym Napis: HateYou Tematyka: Dayz Tło: Cos ładnego typu np dayz Inne:Jakis fajny napis bym prosił Farbik :
Dr.Grabarz Opublikowano 1 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Chcesz Awatar lub Sygnaturę ? Typ grafiki:Avatar Wielkość:600x800 Kolorystyka: Mroczna Napis: Dr.Grabarz Tematyka: Inne:Avatar w Tym stylu lub z tym Edytowane 1 Września 2016 przez szostman11
Toksyk Opublikowano 1 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Chcesz Awatar lub Sygnaturę ? Typ grafiki:Avatar Wielkość:600x800 Kolorystyka: Mroczna Napis: Dr.Grabarz Tematyka: Inne:Avatar w Tym stylu lub z tym Dopasować ci wymiary do forum? I po co ci takie duże wymiary?
Dr.Grabarz Opublikowano 1 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Dopasować ci wymiary do forum? I po co ci takie duże wymiary? Dopasuj Do forum jak ci Wygodnej :D
StryjekToJa. Opublikowano 5 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2016 Typ grafiki:Avatar Wielkość:dobra na forum i steam Kolorystyka: pasująca do tła Napis Stryjek Tematyka pasująca do tła Tło dam ci link chodzi oto żeby było widać tylko ciało bez dolara i napis taki w stylu cartoon https://www.google.pl/search?q=Simpson+in+water+dolar&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwilhdqrjvnOAhUSKywKHQw3DHYQ_AUICCgB&biw=320&bih=452#imgrc=IIF1FUibY85_wM%3A
Farbik Opublikowano 10 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Dzieki :) Edytowane 10 Września 2016 przez Farbik
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 14 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Typ grafiki: Awatar Wielkość: 600x600 Kolorystyka: Niebieskie Napis: Francsk1 Tematyka: Coś mrocznego albo coś z krwią, ale inny motyw niż wczesniej Tło: Jakieś jednolite Inne: Brak Masz już tą baze? Bo wisze ci namiot Edytowane 14 Września 2016 przez Francsk13
Vasyl Opublikowano 14 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Września 2016 Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar: odpowiedni na forumTematyka: Coś związanego z LoLem, najlepiej z EkkoNapis: Va5yl(najlepiej lekko pochylony)Kolorystyka: ZielonaTło: Pasujące do kolorystki, najlepiej też związane z EkkoInne: Brak
MasTeR.! Opublikowano 5 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Typ grafiki: Sygnatura i avatar jeżeli można Wielkość: Żeby była dobra jakość Kolorystyka: Mroczne Napis: TerroR Tematyka: Fragujemy Tło: Broń AK bądź M4 ;) Inne:
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 5 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2016 @MasTeR.! Propozycja ode mnie. Może i nie mroczne ale myślę że wyszło nieźle. http://i.imgur.com/RCaX8zY.jpg 1
MasTeR.! Opublikowano 5 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziękuje Heisen :** Podoba mi się bardzo
Piotr Szabunia Opublikowano 6 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Typ grafiki: AvatarRozmiar: Nwm tak na avataraTematyka: ZabójczaNapis:ESISIKolorystyka: Czarno czerwone Tło: PrzezroczysteInne: BRAK
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Typ grafiki: Sygnatura Wielkość: taki jaki jest Kolorystyka: Takie jakie jest Napis: Usunięcie Harley Davidson i zastąpienie go Hg2 Tematyka: Żadna, po prostu napis Tło: Jakie jest Inne: Jakie jest Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Mik0DCI
Terro[R] Opublikowano 27 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Typ grafiki: Sygnatura oraz Avatar Wielkość: Dobra jakość Kolorystyka: Połączenie czerwonego z czarnym coś takiego w avatarze, Napis: Sygnatura z jakąś ładną dziewczyną Avatar z m4 napis TerroR Tematyka: Fragujemy Tło: Tło wybierz też sam Inne: Brak.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Jako iż Toksyk już od dawna nie gra na Fragujemy, a tym bardziej nie udziela się na forum to zamykam temat i przenoszę go do archiwum. A Tobie @Quasimodo, polecam Ci złożyć zlecenie w tym dziale http://fragujemy.com/forum/90-zlecenia/
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi