Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 a dla mnie ;( Pejon robię każdemu po kolei i teraz robię tobie i jaką tematykę chcesz ? Też patriotyczny ? 1
Shizov Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dziękuję, bardzo mi się podoba, coś niesamowitego.
Gasiuuu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie , coś zajebistego :D Twórz tak dalej
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dziękuję, bardzo mi się podoba, coś niesamowitego. Dzięki wielkie , coś zajebistego :D Twórz tak dalej Fajnie wiedzieć że się podoba :)
Pejon_ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie moze jakis koles w masce anonymous Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Pejon_
Shizov Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: Na avatary do gier i forum Kolorystyka: ciemne może odrobina białego jak uważasz i jak fajnie wyjdzie Napis: D33 Tematyka: to chyba razem z tłem się wiąże Tło: wu tang clan - wpisz w google Inne: Brak. Mojemu koledze bardzo się spodobał też sobie wymarzył, jakbyś dał radę to jeszcze taki wytwór.
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ grafiki: Awatar Wielkość: Dobry na steam i na forum Kolorystyka: niebieski szary czarny Napis: Stryjek Tematyka: bardzo mi sie zhizova podoba cos podobnego jesli chodzi o kolorystytk i wykonanie Tło: wymysl coś ;) Inne: Brak. Dla Pejon'a Forum: lub lub Steam: lub lub Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Toksyk
YoKsi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam pytanie Banery też robisz ?? Jak tak to Typ grafiki: Baner Wielkość: Na Fraga Kolorystyka:niebieski, zółty, jasno niebieski Napis: YoKsi (linijka pod tym + na srodku) Ja Nie Gram Ja Się Bawie Tematyka: aby było tam DayZ oraz Logo MTA oraz CS:GO i Kałach pod napisem Tło: to co opisałem /\ | Inne: Brak. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez YoKsi
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zły dział. A co do grafiki popracuj nad napisami.
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zły dział. A co do grafiki popracuj nad napisami. A komu to przeszkadza ?
Kinght Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Typ grafiki:Awatar Wielkość: jak Awatar do gier Kolorystyka:czarny, czerwony, niebieski Napis: Kinght Tematyka: aby był tam obrazek nr 1 albo 2 Tło: to co opisałem Inne: Obrazkek 1:http://i.imgur.com/eCCfXQJ.jpg obrazek 2: http://i.imgur.com/Fh2rroy.jpg Jeśli masz jakieś fajne pomysły w tematyce Wow'a Army III to dawaj Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Kinght
Gray Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: 300x300 Kolorystyka: Czarne tło. Napis: Gray Tematyka: ASG Tło: Czarne. Inne: Uwagi: Chciałbym żeby gościu w stroju żołnierza stał przodem do użytkownika. Typ grafiki: Sygnatura / Awatar Wielkość: Jaką chcielibyście wielkość. Kolorystyka: Jaka wam się zamarzy. Napis: Dowolny napisz nie łamiący regulaminu. Tematyka: Dowolna jaką chcecie. Tło: Tło sygnatury / awatara jaki chcecie. Inne: Brak.
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Toksyk należą ci się gratulacje że robisz coś tak ładnego. Jak dla mnie twoje grafiki wyglądają świetnie a to że robisz to dla graczy fg za darmo daje tobie duży plus. Bardzo mi się podoba i chciałbym prosić ciebie też o takie coś. Sam próbowałem zrobić logo dla mojej ekipy ale wyszło jak widać na dole postu... Typ grafiki: Awatar Wielkość: Taka aby jakość była dobra Kolorystyka: Coś czerwonego (najlepiej z krwią) albo niebieskiego (najlepiej coś z niebieską krwią.Może wyjdzie fajnie). Napis: Francsk1 Tematyka: Coś z krwią. Tło: Jakieś jednolite Inne: Brak Chodzi o awatar dla mnie, nie gangu :P Jak mi się spodoba to zafunduje ci jakiś namiot :D. Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe prace Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Francsk13
Toksyk Opublikowano 1 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: Na avatary do gier i forum Kolorystyka: ciemne może odrobina białego jak uważasz i jak fajnie wyjdzie Napis: D33 Tematyka: to chyba razem z tłem się wiąże Tło: wu tang clan - wpisz w google Inne: Brak. Mojemu koledze bardzo się spodobał też sobie wymarzył, jakbyś dał radę to jeszcze taki wytwór. DD3 :
Toksyk Opublikowano 1 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Typ grafiki: Awatar Wielkość: 300x300 Kolorystyka: Czarne tło. Napis: Gray Tematyka: ASG Tło: Czarne. Inne: Uwagi: Chciałbym żeby gościu w stroju żołnierza stał przodem do użytkownika. Typ grafiki: Sygnatura / Awatar Wielkość: Jaką chcielibyście wielkość. Kolorystyka: Jaka wam się zamarzy. Napis: Dowolny napisz nie łamiący regulaminu. Tematyka: Dowolna jaką chcecie. Tło: Tło sygnatury / awatara jaki chcecie. Inne: Brak. GRAY :
Toksyk Opublikowano 1 Września 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Typ grafiki:Awatar Wielkość: jak Awatar do gier Kolorystyka:czarny, czerwony, niebieski Napis: Kinght Tematyka: aby był tam obrazek nr 1 albo 2 Tło: to co opisałem Inne: Obrazkek 1:http://i.imgur.com/eCCfXQJ.jpg obrazek 2: http://i.imgur.com/Fh2rroy.jpg Jeśli masz jakieś fajne pomysły w tematyce Wow'a Army III to dawaj Kinght : 2
Gray Opublikowano 1 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Dzięki za wykonanie. Mi się to niestety nie podoba ale grafiki robisz świetne + za darmo dla graczy fragujemy.
Farbik Opublikowano 1 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Typ grafiki:Awatar Wielkość: jak Awatar do gier Kolorystyka:Cos co ladnie wyglada z czarnym Napis: HateYou Tematyka: Dayz Tło: Cos ładnego typu np dayz Inne:Jakis fajny napis bym prosił
Rekomendowane odpowiedzi