krashu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja mógłbym z chęcią potestować anty-relog. ;)
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy serwer wystartuje dzis?? Bo pragnę pograć przed szkoła ;) Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez peRM
Gasiuuu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jestem chętny do przetestowania, aż sobie binda zrobiłem :D
Shizov Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Masakra z Wami, co chwile spam i pytanie o server. Poróbcie coś w domu, pomóżcie mamie czy coś, takie "dzieci niewyżyte" haha przepraszam za określenie, ale takie pasuje najbardziej, wiec zajmijcie się sobą, a server będzie dostępny lada moment. Trudne ? Chyba nie. Pozdrawiam
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Trzeba być cierpliwym bo jak będziecie siedzieć w szkole i czekać aż wróci się do domu i wejdzie na serwer to długo nie poczekacie, weźmiecie laptop do szkoły.
Pejon_ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja testowac caly dzien moge
Krystek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wy co niektórzy, to nawet chyba nie czytają wątku, tylko wejdzie Ci taki jeden z drugim, bezsensownie napisze kiedy serwer bo chce pograć i tyle. Wystarczy przewinąć sobie wstecz, i doczytać, że gdy serwer będzie uruchamiany, to wszyscy się o tym wcześniej dowiedzą. A ciągłe pytania "kiedy, kiedy" nic tutaj nie zmienią. I nikogo nie obchodzi że Ty chcesz bo coś tam. Cierpliwości.
EnVy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja bym przede wszystkim zmienił w końcu ten ekwipunek. Z tego co pamiętam to 1,5 roku temu, był dosłownie taki sam. (nie mówię o tym serwerze) Także ten troszkę się już przejadł. :/ Może coś a'la TOP-GTA, albo coś a'la Arma 2? :)
Shizov Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja bym przede wszystkim zmienił w końcu ten ekwipunek. Z tego co pamiętam to 1,5 roku temu, był dosłownie taki sam. (nie mówię o tym serwerze) Także ten troszkę się już przejadł. :/ Może coś a'la TOP-GTA, albo coś a'la Arma 2? :) Mi się tam podoba taki jaki jest, jedyne co zmienić to zbieranie itemów, a nie 1000 razy klikać
Krystek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ekwipunek dobry jest. Też byłbym za tą zmianą zbierania itemów.
System Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ekwipunek jest ok, wszystko czysto napisane po co jakieś zbędne informacje, obrazki broni kolorowy hud? Co do zbierania to można zrobić tak, że jak zaznaczy się dany item to nie trzeba go zaznaczać po raz kolejny tylko klikać tą strzałkę.
MentosToJa Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wykluczony Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Według mnie możliwość podniesienia wszystkich rzeczy naraz z ciała albo lootpoint'u z focusem magi>bronie>reszta>gps'y i pierdoły była by dobra Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez MentosToja
Pejon_ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jak nic nie robicie to wlacznie serwer juz ;P
Krystek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 @Pejon_ - Czytasz w ogóle co tutaj się pisze? Ile razy można powtarzać, że to że nie ma nikogo na serwerze, to nie znaczy że nie pracuje się. Prace odbywają się również na lokalnym serwerze. Więc za przeproszeniem, przestań wkurwiać ludzi, nie mów co kto ma robić i cierpliwie czekaj.
Edej Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) @Krystek dużo pracy jeszcze zostało? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Edej
Elitek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Według mnie możliwość podniesienia wszystkich rzeczy naraz z ciała albo lootpoint'u z focusem magi>bronie>reszta>gps'y i pierdoły była by dobra Nie jest to dobry pomysł bo lootowania np plain crasha zajęło by z 10-20 sekund i to by nie miało sensu to po pierwsze a po drugie nic by się ciekawego na serwerze nie działo bo właśnie przy plain crashu jest zawsze największe pvp 1
Toksyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Jezu ludzie, przestańcie pytać i zacznijcie coś robić np. grać w gry których się jeszcze nie grało Gra lub coś obejrzyjcie Wideło Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Toksyk
MentosToJa Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wykluczony Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie jest to dobry pomysł bo lootowania np plain crasha zajęło by z 10-20 sekund i to by nie miało sensu to po pierwsze a po drugie nic by się ciekawego na serwerze nie działo bo właśnie przy plain crashu jest zawsze największe pvp Zawsze ta możliwość mogła by być zablokowana na plane czy helicrash'ach :P
EnVy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zawsze ta możliwość mogła by być zablokowana na plane czy helicrash'ach :P Łatwo powiedzieć, trudnej zrobić. :P
Pejon_ Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 otwarcie serwera przedluzylo sie o 24 h ;-;
Rekomendowane odpowiedzi