[t]hc_< Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 server zostanie otwarty dla graczy gdy wszystko zostanie " ogarnięte " ponieważ jak napisali wyżej nie chcą " wypuścić " serwera który może zawierać bugi, narazie wszystko sprawdzają a server pojawi się nie długo ! cierpliwośći. 2
LaVidaLoca Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Poczekajcie cierpliwie, ludzie.. Ja od soboty sprawdzam z ekipą co chwilę forum i serwer w oczekiwaniu na start ale jak widać chłopaki mieli/mają dużo roboty a efekt już niebawem, ze spokojem :D
xdelo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jutro na pewno bedie serwer
Krystek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 on poltorej godziny nikogo na serwerze nie bylo wgl cos robicie jescze ;-; ? Akurat, czy ktoś jest na serwerze, czy nie, to chyba nie jest w kwestii gracza. Prawda? NIe trzeba siedzieć cały czas na serwerze aby pracować. Najpierw, aby coś wdrożyć, można również pracować na testowym serwerze, by potem dać to na nasz serwer. A czy serwer dzisiaj "wstanie"? Odpowiedź brzmi Nie. Jak już Nesty wcześniej zaznaczył. Nie chcemy wypuścić na szybko serwera z nowym update'em, by potem znów go wyłączyć bo coś nie będzie działać.
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 To, że nas nie ma na serwerze nie oznacza, że nie pracujemy. Robimy pewne rzeczy u nas na komputerze, czyli local. Ale zaraz wchodzimy i sprawdzamy nowo dodaną broń ;) Z tego co wiem Heisen mówił, że załatał mnóstwo problemów w systemie broni w obecnym DayZ - czy to prawda? Okaże się.
Dzenkinson Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A niech serwer będzie za tydzień, tylko żeby było wszystko dobrze zrobione. Aby gra była przyjemna. A jak Anty-Relog Nesty?
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie, spokojnie, tydzień to nie potrwa. 2
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Cieszymy się, że tak uważnie śledzicie forum,serwer i nie możecie się doczekać, aż serwer na nowo ruszy. Więcej takich graczy :) 1
Pejon_ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 ale jutro bedzie bo chcialbym pograc przed szkola ;9
System Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 no dokładnie... jak tam anty relog? żeby nam kochany Uzillo nie uciekał :D
Krystek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak serwer będzie uruchomiony, bądź będzie uruchamiany w danej godzinie, wszystkiego się tutaj dowiesz. Na chwilę obecną, nikt nic nie obiecuje, ani kiedy, ani o której. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Krystek
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Trzymajcie beton'a: https://www.facebook.com/kapec.kakao?fref=ts Możecie go dodać do friendsów : ))) 1
Krystek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Drogi Betonie. Wasz serwer posiada forum, prawda? To pisz o tym co się dzieje u was na serwerze, u was proszę Cię. A nie tutaj. Po drugie, temat tutaj, dotyczy naszego serwera. Więc nie uważasz, że to co tutaj piszesz, jest trochę... nie na miejscu?
BetonOrginalny Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Krzystek wybacz mi ale niepokoją mnie nie które opinie i specjalne podkuszanie do krytyki pewnego serwera który nie ma sie tu jak bronić. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez BetonOrginalny
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jakiego serwera? Ten badziew, który padnie za 2-3 tygodnie? Beton, niżej już upaść nie mogłeś. Ten Machin stary chłop, a zachowuje się jak dziwka. Co chwile lata z kwiatka na kwiatek po serwerach. Najpierw x-dayz, potem fragujemy, potem się obraził i gdzieś polazł, potem niceshot, potem fragujemy ( przecież wiem że grałeś po banie ), a skończywszy na swoim własnym. No dziwka nie człowiek. 3
BetonOrginalny Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dobra to już mój ostatni post. Jak można nazwać gracza dziwka bo chodzi po różnych serwerach? To jest jego wybór gdzie chce grać i kiedy chce grać sory benio ale dla mnie to już dosyć nisko upadłeś aby nazywać graczy dziwkami jak możesz to pozdrów odemnie haisena bo spoko typ niech nadal robi dobre dayz :) 1 1
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak, bo dziwka skacze z kwiatka na kwiatek i on dokładnie robi to samo. Nie wie czego szukać i co chce. Nie zrozumiałeś kompletnie tego, co napisałem. Ale co dziwić, jak wszyscy tam jesteście na niskim poziomie, włącznie z Tobą. Twoje komentarze dot. mojej osoby po YouTubach są żenujące i wołają o pomstę do nieba. I idź tam dyskutować sobie z tą dziwką na shoutboxie swoim. MyBB tak dziurawego skryptu do forum to już nie można było zainstalować. Bez problemu mogę do bazy wejść :* 3
[t]hc_< Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Beton, poziom inteligencji nie pozwala dopuścić do siebie krytyki ? hardy jesteś lecz nikomu tu nie jesteś potrzebny więc zachowaj swoje bezsensowne wypowiedzi i żegnamy. Pozdrawiam serdecznie ;)
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udało się rozwiązać sporo problemów związanych z broniami do MTA. Na dzisiaj kończymy pracę. Od rana ponownie zaczynamy! Lista zmian będzie duża, szczególnie pod względem optymalizacji. Spodziewamy się, że zmiany szczególnie w systemie broni dodadzą więcej atrakcji. Jeśli ktoś jest chętny na testy, to zapraszamy tutaj do wypowiedzi. Potrzebujemy kogoś, kto pomoże sprawdzić anty-relog. 1
Edej Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Potestowac mogę ale nie anty relog bo 8killi mam i chcę moj rekord pobic z dawnego serwera xd 8killi malo ale nie bd znowu szukaltych raków po calej mapie a i tak bd musial się na jeździć=) Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Edej
Rekomendowane odpowiedzi