Dzenkinson Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nareszcie coś nowego, mam 1 pytanie czy bronie wcześniejsze będą miały taki sam damage jak przedtem, czy to będzie zmienione? :)
Elitek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy macie w planach dodać milion broni jak to jest na rosyjskich serwerach? Np: 10 różnych rodzajów m4 lub z 15 snajperek lub jeszcze dodać z 20 nowych różnych rodzajów karabinów szturmowych(aug, famas, m4, m16, scar, acr itp.) Z tego co wiem to gracze tego nie lubią i ich to denerwuje. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Elitek
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nareszcie coś nowego, mam 1 pytanie czy bronie wcześniejsze będą miały taki sam damage jak przedtem, czy to będzie zmienione? :) Na pewno poprawiliśmy Remington'a, to mogę ujawnić. Czy masz jakieś konkretne pomysły / prośby co do systemu broni? Czy macie w planach dodać milin broni jak to jest na rosyjskich serwerach? Np: 10 różnych rodzajów m4 lub z 15 snajperek? Z tego co wiem to gracze tego nie lubią i ich to denerwuje. Spokojnie, wiemy jakie są Wasze oczekiwania i nie chcemy tworzyć 1000 rzeczy. 2
Elitek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja myślę że co do dmg to podstawowe bronie zostają ale dla nowych to trzeba by było przetestować jak administracja ustaliła, ja myślę że dobrym pomysłem by było śledzić zakładkę propozycje i uwagi na temat właśnie nowych broni gdzie gracze wypowiedzą się co im nie pasuje i to usprawnić. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Elitek
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Śledzimy i wiemy, ale nie w tym rzecz. Czy macie jakieś propozycje zmian co do serwera na teraz? Także w systemie broni?
Elitek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Myślę że bardzo by się przydała rubryka do wpisywania liczb przy przenoszeniu itemów, chodzi o to że jak przenosimy np z ciała 5 med kitów to żeby nie klikać 5 razy tylko raz i wpisać w małym oknie "5" lub ewentualnie double click że jedno podwójne kliknięcie to 1 przeniesiony item, bardzo przyda się to przy pvp gdzie trzeba czasem lootować ciała bo leki ale uciążliwe to będzie np przy plain crashu lub heli crashu dlatego myślę że system double clicków był by najlepszy (co do rubryki na wpisywanie liczb to Klixer założył temat w odpowiedniej zakładce) co ty na to? Dało by radę. Lub żeby za każdym razem jak przenosimy item nie trzeba było ponownie klikać na item i na nowo strzałkę tylko cały czas trzymać kursor myszy na strzałce i klikać bo na chwilę obecną się tak nie da Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Elitek 1
Pejon_ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Myślę że bardzo by się przydała rubryka do wpisywania liczb przy przenoszeniu itemów, chodzi o to że jak przenosimy np z ciała 5 med kitów to żeby nie klikać 5 razy tylko raz i wpisać w małym oknie "5" lub ewentualnie double click że jedno podwójne kliknięcie to 1 przeniesiony item, bardzo przyda się to przy pvp gdzie trzeba czasem lootować ciała bo leki ale uciążliwe to będzie np przy plain crashu lub heli crashu dlatego myślę że system double clicków był by najlepszy (co do rubryki na wpisywanie liczb to Klixer założył temat w odpowiedniej zakładce) co ty na to? Dało by radę. Lub żeby za każdym razem jak przenosimy item nie trzeba było ponownie klikać na item i na nowo strzałkę tylko cały czas trzymać kursor myszy na strzałce i klikać bo na chwilę obecną się tak nie da w 300% za Mam pytanie czy wszystko bedzie od nowa ?
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nic nie będzie od nowa. 3
Edej Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wszystko ładnie pięknie ale na serwerze 0/60 wiec nie wiem co robicie xd ? 1 1
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie wszystko robimy bezpośrednio na serwerze. Jest jeszcze local do testów.
Edej Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nesty serwer będzie dzisiaj czy jutro bo nie wiem czy czekać czy iść spać??
Gasiuuu Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jeszcze godzinka :D Wiem, że planowo nie bedzie ale moze max godzinke opoznienia :D
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gasiu, nie byłbym tego taki pewien. Okazuje się, że obecne DayZ ma pod względem broni dużo bugów i Heisen kombinuje z tym. Idzie mu coraz lepiej. Druga sprawa, nie napisałem, że serwer będzie o 21. Napisałem tylko, że chcemy, ale chcieć a móc to dwie różne kwestie. Zaufajcie nam i bądźcie cierpliwi jeszcze :) Nie lubimy wypuszczać serwera z mnóstwom ilością bugów. 1
Pejon_ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) ale prosze nesty powiedz czy na pewno bedzie do 22.00 ? Wszyscy czekaja daj jakies donkretne info ;0 albo moze jakis ss nowej broni czy cos ;3 Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Pejon_
Gasiuuu Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nawet nie do 22 tylko do 24 bo juz tesknie za graniem tam :(
System Opublikowano 30 Sierpnia 2016 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 #Pytanie Czy ze startem serwera będzie respawn pojazdów?
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie będziemy Wam mówić czy będzie czy nie o tej i o tej godzinie teraz, gdyż tego nie wiemy. Jak tylko na 100% będziemy coś wiedzieć, to dostaniecie komunikat. Na razie pytamy Was o propozycje zmian do realizacji lub poprawki błędów, które nadal są.
Dzenkinson Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Serwer beton'a jest beznadziejny wbiłem tam tylko aby wkurzyć tą PSEUDO ADMINISTRACJE, z Mentosem. Pełen bugów i gamemod z neta, bo po rusku pisze jak próbujesz napisać na mucie. A teraz co do serwera, jeszcze 2 pytania. Czy ta nowa snajperka będzie zabijała na strzała? Jak tak to żeby ona była rzadka, a M110 niech zostanie taka jaka jest. Czy ak ma taki sam damage jak m4? Bo jak każdy wie ak jest mniej celniejsze to mogło by mieć o drobinę większego obrażenia dla przeciwnika. O bugi to może te respawny pojazdów w bazach. 1
Właściciel GET Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak, nowa snajpera będzie zabijać na strzała, zaś M110 będzie zadawała mniej obrażeń niż dotychczas. A respawny pojazdów w bazach to już dawno naprawione :) 1
Rekomendowane odpowiedzi