Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

REKRUTACJA OTWARTA

Witaj w temacie rekrutacyjnym grupy 13stka, również znanej jako ELITE. Jeżeli chcesz złożyć podanie do grupy musisz znać wszelkie wymagania oraz regulamin serwera.

Powodzenia

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CO OFERUJEMY:

- Przyjemną atmosferę

- Ogarniętą ekipę która zna DayZ na wylot

- Bazę

- Obecność na resetach pojazdów

- Okazjonalne występowanie na YT

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WYMAGANIA:

1. Minimalna ilość czasu na serwerze to około 2 miesiące.
2. Dobra reputacja na serwerze.

3. Musisz być aktywny na serwerze.

4. Ostatnie podanie do innej grupy musi być starsze niż pięć dni.

5. Nie możesz być w innej grupie gdy składasz podanie.

6. Podawaj prawdziwe informacje.

7. Nie nagabuj ludzi by sprawdzali Twoje podanie, spokojnie  :) .

8. Jeżeli Twoje podanie zostanie odrzucone to możesz złożyć kolejne po upływie minimum trzech dni.

9. Znajomość języka Polskiego jak i ortografii.

10. Dystans do siebie.

11. Nie edytuj swojego podania po jego opublikowaniu!

12. Podanie złożone w czasie zamkniętej rekrutacji zostaje automatycznie odrzucone.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PODANIE:

1. Aktualny nickname w grze.
2. Wiek
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze?
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.

AKTUALIZACJA

23.05.2016

Edytowane przez Uzillo
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze-Kuli:D
2. Wiek-17 zaraz 18 :D
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?-Jak trafiłem na server? Kolega mi powiedział żebym z nim pograł chwilkę i zostałem na stałe.

Mój styl gry pozostaje niezmienny lubię latać z z ak-m4 i się strzelać na blisko ponieważ nie nawidzę kampienia.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? od starej edycji + 2 mies przerwy brak pc :/
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?-5 godzinek 
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?-zazwyczaj robi się masówka albo dodają kastratów 
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?-miałem i to było na BR chwile graliśmy 
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?-Ponieważ jest to jedyna grupa która nie wyzywa i na 1 rzut oka ogarnia :D
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?-Ponieważ przestali grać na br

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?-Oczywiście 
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?-Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera-Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?-Posiadam 
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?-Jeśli jest taka potrzeba to staram się jak mogę 
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.-Mam na imię filip mam 17 lat jestem z Radomia chodzę do klasy mundurowej na ogół ćwiczę zapasy 1 mistrzostwo polski , interesuje się też militariami,jestem spokojnym człowiekiem dopóki nikt mnie wyprowadzi z równowagi. 

Gram w dayz 6 lat byłem w grupach NICE,DA,TB Większość czasu grałem solo bo nie mogłem się dopasować do innych grupek albo po prostu zrezygnowałem bo widziałem że, nie dorównuje innym graczom.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

REKRUTACJA OTWARTA!

Poszukujemy dwóch nowych członków!

Głównie potrzebni nam są dobrzy kierowcy i piloci!

Zapraszamy do składania podań!

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności