aaPSIKPL Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam Może ktoś ma widzę co zrobić mianowicie mikrofon na grze . ? Dodam mam laptopa lenovo z jednym wejściem audio . Windows 10 teraz wcześniej 8 problem też był . Próbowałem już wszystkiego chyba co jest dostępne i nadal nic co dziwne przez ten sam zestaw mogę rozmawiać na TeamSpeak i wszystko działa . Problem występuje tylko na CS
Szyderca Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No to napisz jaki masz problem z tym mikrofonem i zanim zatwierdzisz post to przeczytaj go i zastanów się czy da się to zrozumieć.
aaPSIKPL Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No problem taki że mnie nie słychać wcale na CS
Madziaa<3 Opublikowano 4 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Mam tak samo. Wszędzie słychać tylko nie w cs. W ustawieniach cs na "test microphone" słychać wszystko normalnie, ale nie na serwerach. A jeśli już cokolwiek słychać to bardzo nie wyraźnie. Edytowane 4 Września 2016 przez Madziaa<3
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 11 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Września 2016 Też mam ten problem w lenovo :| tyle, że jak nacisnę "K" - mikro, to zcina kompa i wyłacza CS'a
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 11 Września 2016 Zawieszony Opublikowano 11 Września 2016 zaktualizuj sterowniki audio z oryginalnej strony lenovo,zresetuj config w csie i jeżeli mowa o lenovo z jednym wejsciem/wyjściem audio używaj mikrofonu wbudowanego w laptopie.Daj znać czy pomogło.Pozdrawiam :)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 12 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Września 2016 Zgloß się do mnie na pw cos porsdzimy
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Opublikowano 15 Września 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Wszystko o steam do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 20 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi