Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Może ktoś ma widzę co zrobić mianowicie mikrofon na grze . ?

Dodam mam laptopa lenovo z jednym wejściem audio . Windows 10 teraz wcześniej 8 problem też był . 

Próbowałem już wszystkiego chyba co jest dostępne i nadal nic co dziwne przez ten sam zestaw mogę rozmawiać na TeamSpeak i wszystko działa . 

Problem występuje tylko na CS 

Opublikowano

No to napisz jaki masz problem z tym mikrofonem i zanim zatwierdzisz post to przeczytaj go i zastanów się czy da się to zrozumieć.

Opublikowano

No problem taki że mnie nie słychać wcale na CS 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam tak samo. Wszędzie słychać tylko nie w cs. W ustawieniach cs na "test microphone" słychać wszystko normalnie, ale nie na serwerach. A jeśli już cokolwiek słychać to bardzo nie wyraźnie.

Edytowane przez Madziaa<3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Też mam ten problem w lenovo :| tyle, że jak nacisnę "K" - mikro, to zcina kompa i wyłacza CS'a 

Opublikowano

zaktualizuj sterowniki audio z oryginalnej strony lenovo,zresetuj config w csie i jeżeli mowa o lenovo z jednym wejsciem/wyjściem audio używaj mikrofonu wbudowanego w laptopie.Daj znać czy pomogło.Pozdrawiam :)

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności