Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

(Wybaczcie, nie wiedziałem gdzie założyć temat.

Skarga na: admina / gracza: -
Twój nick podczas gry: `FeNoMeN ! ~
Nick osoby posądzanej:
Dlaczego składasz skargę:
Opis sytuacji:

Witam, Cześć i czołem !

Miałem plan napisać to duzo wcześniej, lecz przez ostatnie 10dni  nie było mnie w domu.

Na waszej serwerowni już chwile czasu gram, lecz zapomniałem o moim głównym problemie, który muszę wam tu przedstawić.

Nawet nie wiem od czego zacząć, tyle dzisiaj się spiszę... :D

Może zacznijmy od początku. Około 2 miesiące temu zacząłem grać w cs'a (po 2 letniej przerwie) i grałem na NON-steamie. Na początku nie dostawałem ss'ów, lecz po kilku dniach dostałem. Wstawiłem na forum i czekam.

Po jakimś czasie Pan z UB-Teamu Wyskakuje mi z tekstem: " Brak UB, 3 i 4 SS jest taki sam, oznacza to że masz anty ss" W tym momencie się troszkę załamałem, ponieważ nie miałem pojęcia o co chodzi. Było też mówione na innym forum, że ANTy-ss tak działa, że zmienia ssy i nie dostawałem UN-bana z powodem: Anty SS, brak UB. Na innym forum usłyszałem: SSy Modyfikowane, brak UB. Pomyślałem: "What The Fuck? O co chodzi?." 

Po kilku dniach znowu dostałem SSy i ten sam problem- trzeci i czwarty screenshot był taki sam. A więc zdenerwowany zacząłem szukać na forach nie forach o co chodzi- spotkałem się z kilkoma tematami z tym związanymi, lecz w żadnym nie było DOKŁADNEGO wytłumaczenia o co chodzi. W pewnej chwili zacząłem się zastanawiać, czy to nie może być czasami wina źle zainstalowanego CS'a- Przeinstalowałem i dalej to samo.

W ten sposób zacząłem się zastanawiać o kupnie STEAMA- zrobiłem to, ponieważ myślałem, że to pomoże- Jeszcze nie dostałem SS'ów na steam, lecz jestem pewien, że będzie to taki sam problem- zaraz wytłumaczę.

Przez ten cały czas (przed graniem na waszej serwerowni) myślałem, czy będę dalej miał te dziwne ssy, które sprawią że nie będę miał UB.

Kiedyś pisałem z koleżanką ze STEAMA i weszliśmy właśnie w ten temat o tych ssach- Przedstawiłem jej swój problem, a ona nagle do mnie: "Ty, nie przejmuj się- mam tak samo" W końcu zrozumiałem, że nie tylko ja mam z tym problem. Tutaj wysyłam rozmowę z Koleżanką o nazwię "Cycolinka", bo pomyślałem, że to też będzie dowód. Tu wysyłam rozmowę:

Lenny.: Ja na NON-Steamie dostawałem po 4 razy ssy dziennie.

Lenny.: I pewnego razu stało się tak, że robiło mi 5 ssów, ale 2 były takie same i na każdym serwerze bana mialem, bo niby anty ss ;p

cycolinka ¦: mialam tak samo cycolinka ¦: MAM zreszta cycolinka ¦: tak nadal cycolinka ¦: bo mam za slaby komp cycolinka ¦: i robią mi sie 3 ss takie same

Lenny.: Na steamie też?

cycolinka ¦: tak cycolinka ¦: na steamie cycolinka ¦: to nei twoja wina

Lenny.: I co w tej sytuacji robisz? cycolinka ¦: tylko wina kompa cycolinka ¦: Nic wstawiam ss cycolinka ¦: pokazuje im cycolinka ¦: dowod Lenny.:

Jaki dowód? cycolinka ¦: zakladalam rozne tematy na forach internetowych cycolinka ¦: oraz na blacklisted cycolinka ¦: i mi pisal  mi ze to normalne ze jest takie same CRC cycolinka ¦: tych ss cycolinka ¦: raz dostawalam ub na sieciahc raz nie

Lenny.: ja przez to zostałem wyśmiany na 2 serwerowniach, mówili "Gwiazda serwera a na wh grała" cycolinka ¦: No cycolinka ¦: jaka siec? cycolinka ¦: :) Lenny.: xsteam Lenny.: ogólnie gram od 7 lat w to, ale nie dawno wróciłem po przerwie 2letniej.  Patrz to cycolinka ¦: sekunda cycolinka ¦: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3146583.html#15335778cycolinka ¦: http://forum.blacklisted.pl/index.php/topic/20512-ssy-te-same-crc/ cycolinka ¦: Zawsze gdy miałam takie same CRC w ssensie te same SS cycolinka ¦: TO zawsze mowie im "Mam slaby komputer i dostalam zwieche kompuitera dlatego są 3 ss takei same" i ogolnie na demku w CS wteyd widac ze masz LAGA cycolinka ¦: ;p cycolinka ¦: Ja juz zakladalam tyle tematow tyle pomocy i wgl cycolinka ¦: tu masz jak cos cycolinka ¦: pomoc cycolinka ¦: te linki cycolinka ¦: :) Lenny.: No widzę, widzę Lenny.: Ciekawe od czego to zależy (dokładnie) cycolinka ¦: No cycolinka ¦: SS'y gdy dostajesz cycolinka ¦: to musisz po prostu dostać zwieche kompa cycolinka ¦: nie laga cycolinka ¦: tylko zwieche kompa

Lenny.: I to zawsze tak?

cycolinka ¦: w sensie nic nei mozesz zrobic, nawet zminimalizować cs'a cycolinka ¦: NIC KOMPLENIE cycolinka ¦: No ja tak mam cycolinka ¦: nie wime jak ty cycolinka ¦: musialabym demko zobaczyc cycolinka ¦: ale ja mam zawsze tak cycolinka ¦: ze 1 ss jest normalny i te 3 w srodku sa tkaie same i ostatni normalny.

(Przepraszam za chaotycznie napisany temat)

Moja koleżanka miała troszkę coś innego, bo u niej 2,3 i 4 był taki sam- u mnie TYLKO 3 i 4.   Ostatnio pisałem  z koleżanką z naszej serwerowni ( z 4FuN'a) O nazwię Karolinaa,  która też mi powiedziała, że ma ten sam problem co ja i że też u niej 2 ssy są takie same, lecz nie mam ssa rozmowy, bo zapomniałem, że rozmowy na steam się kasują.   Szukając dalej na forum znalazłem temat z 2014 roku, w którym był ten sam problem co u mnie- było to pytanie do experta.   Oto link do tego tematu, proszę się z nim zapoznać. Jest to pytanie zadane na forum BlackListed:  http://forum.blacklisted.pl/index.php/topic/20512-ssy-te-same-crc/ 

Tu też nastepny dowod, że nie jestem sam:  http://forum.blacklisted.pl/index.php/topic/20512-ssy-te-same-crc/

Czyli moje dowody i wszystko razem wskazuje na to, że jest to wina starego komputera- gdy mi robią ssy, to samoczynnie dostaje laga i robi mi 2 takie same ssy  (tak z tego wywnioskowałem) Sprawdziłem tez, czy widać to na demku- tak, widać, że w tym własnie momencie dostaje laga.

Tym oto sposobem zaszedłem do końca przedstawiania moich dowodów i w tym oto próźb- abyście zrozumieli mój problem (może ktoś z was ma też to samo) Napisałem ten temat w proźbie o to, że gdy dostanę ssy, to 3 i 4 będzie taki sam- NIC z tym nie zrobię i Chciałem, abyście zrozumieli że to nie moja wina. Liczę na wyrozumiałośc. Gorąco pozdrawiam i niecierpliwie czekam na wasze wypowiedzi odnośnie tego tematu.  FeNoMeN.
Dowód: -
Uwagi: -

Edytowane przez `FeNoMeN ! ~
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No tak taka rzecz zdarza się czasami u niektórych osób, ale nie wiem po co w ogóle teraz napisałeś ten temat (że Ci się chciało w ogóle). Zrozumiałbym taką apelację gdybyś nie dostał Ub za czyste screeny.

Opublikowano

Wiem, ale pisze "na zapas" :) Abyście wiedzieli to... na Xsteam zostałem sprzezywany i permamentnie zbanowany za to. Pozdrawiam

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Znaczy się wiem, że na innych sieciach różnie na to patrzą. Wielu ludzi szuka tylko pretekstu do bana dla gracza, który coś ubije. Oczywiście nadal grają cheaterzy, którzy chcą się ukrywać i oszukiwać w grze, ale jest ich znacznie mniej niż kilka lat temu. Wtedy co piąty gracz na zwykłym serwerze 4fun czy FFA grał odpalony i krył się z tym. trzeba było zbierać kilka demek żeby takiego dorwać. Teraz czasy się zmieniły. Większość graczy, która gra w cs to starzy wyjadacze. Mają sentyment do tej gry i nie oszukują. natomiast cheaterzy nie kryją się z tym i celowo grają odpaleni - nie wiem jakiś taki trend się zrobił kto więcej banów permanentnych na sieci zarobi... 

Mimo wszystko temat można zamknąć :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Uznam to za problem, jednak zależny od gracza a nie serwerów. W takim wypadku można posiłkować się demem z HLTV.

Zamykam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności