HellOuTzMTA Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wykluczony Opublikowano 26 Czerwca 2016 Serwer: MTA DayZNick podczas gry: Polotti ( HellOu[T] )Nick admina podczas gry: Nie wiem. Najprawdopodobniej HeisenbergPowód bana: Galaretka ( Widzenie graczy na gps , mapie , teleportowanie się itd. )Wydruk z konsoli: Nie mam niczego w konsoli gdy próbuje wbić na serwer. Jedynie wyskakuje to: ,, Rozłączono: Twój numer seryjny jest zablokowany. Powód: Dzialanie na szkode servera. ( Przedtem był inny powód niestety nie pamiętam jaki a teraz sam nie wiem dlaczego sie zmienił ). Od czasu bana mineły 3-4 miesiące i od tamtego czasu nie dostałem więcej żadnego bana ( Nie mam zamiaru używac juz cheatów a jeśli bym używal to bym miał już dawno Globalnego Bana na MTA ). Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania.
Właściciel GET Opublikowano 26 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi