Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeszcze jeden problem nie wiem czy tylko z tym perkiem ale jak się dostanie twardy mózg i się go wyrzuci to przez całą mapę będzie się miało int na minusie również może być tak z butami speedhackera ktoś pisał na czacie podczas gry czemu ma kondycje aż tak na minusie.

Opublikowano

jak dla mnie wszystko jest dobrze wywazone nawet ta tajemnica. Kiedys ja zmieniliscie i byl bezuzyteczny item. Tak jak jest teraz jest git. Za to pulapki Konspiranta mozna by dac 5sek albo max 7 :)

no i granat tez dac to 1/2

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jedyna rzeczą która mi obecnie na teraz nie pasuję ( 4 rano ledwo myślę) jest usunięcie modułu odrzutowego. Perk bardzo dobry dla ninjy do szybkiego przemieszania się. Jestem za tym aby go nie usuwać. 

Odbicie pocisków na zbóju nie działa tak jak należy.

Edytowane przez Skyline
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Niektórzy narzekają Ci co grają premkami że te "szalone" perki są za mocne jak na zwykłe klasy a niektórzy są zadowoleni. Czyli wszystko jest jak zawsze OK :)

• Właściciel
Opublikowano

A może przeczytaj moje uwagi pod ostatnią aktualizacją? Będzie tylko perk na 1/x na zabicie osób niewidzialnych. Powrót Oczów Termowizyjnych = wzrost obciążenie serwera o 20-25% ( nie żartuję ).

Opublikowano (edytowane)

przepraszam nie doczytałem

wiem że się dalej czepiam 

ale

• Pogrom niewidek - 1/3-5 na natychmiastowe zabójstwo gracza mniej widocznego
  • tylko problem tkwi w tym że trzeba go pierw jakoś zobaczyć 
  • ja bym go za bił na hita z awp tylko że jakoś na zoomie mi go ciężko trafić :)
Edytowane przez bartus
Opublikowano

nie bardzo wiem o co ci teraz chodzi? 

perk pozwoli mi zabić niewidkę 1/3-5 ale nie pozwoli mi jej widzieć ! ja gram klasą kapitan mam 1/1 z awp ale co z tego jak jej nie widzę a na zoomie nie tak lekko ninje złapać

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No masz punkt:

Pogrom niewidek - 1/3-5 na natychmiastowe zabójstwo gracza mniej widocznego - czyli możesz domyśleć się, że chodzi o ninję i prawdopodobnie kogoś kto posiada kamuflaż. 

Reszty Twoich uwag nie rozumiem :D

@Edit

Teraz wiem o co kaman.

Opublikowano

a jakby usunąć parę perkow to mogło by to zwolnić te 20-25% obciążenia serwera?

albo inaczej 

co by trzeba było zrobić aby taki perk mógł powstać?

Opublikowano

Chciałbym tu wspomnieć że w klasie skoczek jego rakieta nie zadaje obrażeń przynajmniej nie pokazuje proszę o sprawdzenie tego. 

• Właściciel
Opublikowano

a jakby usunąć parę perkow to mogło by to zwolnić te 20-25% obciążenia serwera?

albo inaczej 

co by trzeba było zrobić aby taki perk mógł powstać?

Nie ma już z czego schodzić. Obciążenie z 80% zmalało do 40-50% dzięki mnie, bo perki wszystkie są optymalne. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A co z tym balansem? tak jest teraz

post-13512-0-66791000-1466541654_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności