Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym w tym temacie opisać zbyt mocny itemek który znajduje się na serwerze jest to tak zwana "Tajemnica Wojskowa". Jak ktoś wylosuje sobie własnie ten item z szansa na oślepienie 1/2 to jest to zbyt mocne gdyż oślepia co 2 strzał prawie i nic dosłownie na ekranie nie widać ponieważ cały ekran jest zielony nie da się takiej osoby zabić moim zdaniem bo nie widzi jej się kompletnie. Myślę by usunąć z niego szanse 1/2 a zostawić jakieś mniejsze szanse na oślepienie. Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Dzięki za zgłoszenie, poprawimy i będzie losowało od 6 do 12. Jeśli masz jakieś uwagi co do innych itemów, zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jest coś jeszcze takiego ze jak się dostanie oślepienie w rundzie to ma się jeszcze na początku nastepnej

Opublikowano

To ja bym chciał zgłosić kamuflarz. Jak ktoś go ma to go nie widac :/ i jeszcze Eliminator bo on eliminuje rozrzut i jest za mocny, do tego dorzuciłbym notatki kapitana bo 1/1 z awp to przesada :/ kontynuując Notatki Zbójnika też OP 5 pociskow odbijaja, a Platynowe naboje?! tyle dmg dodaja nawet z Glocka mozna zabic?!

A co do Tajemnicy to bardzo fajny perk i ta szansa 1/2 potrafi wyrownac szanse low lvlowym postacia w walce z high lvlem. A jak ktoś nie umie sie pogodzic z tym ze pada to nawet Soczewki bedą za mocne.

• Właściciel
Opublikowano

Kamuflaż możemy lekko podnieść. A co do eliminatora rozrzutu, wcale nie masz racji. Tak w głównej mierze ten plugin redukuję rozrzut widoczny u gracza, więc ma to niewielki wpływ na oddawane strzały. Sprawdź sobie sam.

Notatki kapitana, możemy zrobić 1/2 z AWP, ale wtedy dodatkowe HP trzeba dodać do tego perku.

Notatki Zbójnika jasne, też zmienimy, bo przesada. 

Platynowe naboje zmienialiśmy już i redukowaliśmy, ale jeśli jest taka potrzeba, zredukujemy jeszcze bardziej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zablokować bezlik ammo dla zabójcy. Szanse wyrzucenia broni posiada 1/10, a to zamienia się najczęściej co 3 pestka. Jak ktoś Ci nawala full auto to ciężko wygrać starcie 1 vs 1 bo albo zostajesz po 1 sekundzie z glock/usp/dgl albo z samą kosą.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kamuflaż może ulec zmianie to samo notatki zbójnika.

Notatki kapitana powinny zostać. Przecież to jest jedyny perk 1/1 z awp. Nie moja wina, że jest część graczy, która ma skilla na awp.

Platyny i tak są słabe. Moim zdaniem nie powinno to ulec zmianie.

Co do bezliku ammo dla zbójnika - jak najbardziej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Josh zablokować bezlik dla zabójcy, a nie zbójnika. :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Przydało by się także osłabić Krowie łajno +20dmg i Szlachetne p90 +15gmg to trochę za dużo. Notatki kapitana zostawić na 1/1 (jak sama nazwa nawiązuje do Kapitana który ma 1/1 z awp) bo jak osłabisz na 1/2 to tak samo i Kapitański granat wypadało by osłabić bo tez jest za mocny

Edytowane przez pavi
  • Właściciel
Opublikowano

Pavi, zawsze wyskoczysz z irracjonalną propozycją. Kapitański Granat 1/1 + 1/3 na zrespienie przeciwników, gdzie praktycznie zazwyczaj to wchodzi. Nie no, zajebiście mocny perk! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przykład grając na mapie Westwood stawiasz sg na środku i walisz kapitański na resp cy lub tt i pół teamu ginie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ja tylko dałem przykład że jak osłabisz Notatki kapitana to i kapitański też,a nie jestem za tym żeby wszystko redukować

Edytowane przez pavi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

oczywiście chodziło o zabójce - mój błąd :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja bym nic nie zmieniał ......

Tak taa Tajemnica wojskowa była przesadzona, reszta gra wszystko.

Opublikowano

ja bym tam nic nie zmieniał

kamuflaż - 60 idealny jak podniesiesz to już bez wartości perk. Jeżeli dla kogoś kamuflaż jest zbyt mocny to co myśli o klasie ninja? .Ja tam widzę gracza na kamuflażu bez większego problemu.

eliminator rozrzutu- tez bym zostawił dobry perk ale jak ktoś lami to mu nic nie pomoże :)

tajemnica wojskowa - groźny perk racja ale trzeba trafić 1/2 i tez trzeba trafić ten perk :) 

notatki kapitana - bez wątpienia powinny zostać 1/1

notatki zbojnika - trafisz 5 gitara ciesz się :) po prostu trzeba odpowiednią taktykę na tego gracza a nie biec do niego na pałe i walić fullauto bo szans nie masz

platyny - dla mnie za słabe trafie je od czasu do czasu i to jeszcze 12-13 szału nie robi 

Jedynie co mnie strasznie irytuje to BRAK PERKU ABY WIDZIEĆ "NINJE" jakieś "okulary" cokolwiek by go można było widzieć.

wiem że podobno tego nie ma bo serw laguje czy coś tam ale jak można zrobić niewidzialną klasę a nie perku by się przed nią bronić ? "zbojem nie lubię grac"

powiem tak 

już ktoś wyżej pisał że jak ktoś grać nie umie to i soczewki mu będą przeszkadzały na każdą klasę jest sposób tak samo na każdy perk !!! 

Drodzy gracze to jest COD MOD o to w tym chodzi.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Nesty to co ja pisalem to była ironia. Jak dla mnie to dosc dobrze jest wszystko wywazone. Tajemnica daje szane innym klasa w stariu z Konspirantami/Kapitanami/Zabojcami czy Zbojnikami. Dla kogos z duzego dystanu jak walczy z konspirantem 1/2 oslepienie moze byc jedyna szansa na ucieczke/dobiegniecie do niego. Wg mnie powinno wszystko zostac jak jest. No moze ewentualnie Kamuflarz dla Muzahed i zabojcy to przesada :) a co do Kapitanskiego to wlasnie to 1/3 slabo wchodzi lepiej zrobic 1/1 + 1/2 na resp imo :)

Okulary Termowizyjne powinny zostac przywrocone i moze Cyber troche mniej widoczny na poziomie Muzaheda/Kamuflarzu bo tak to niewidzialnosc jest dla picu wg mnie :) 

Edytowane przez Gaijin
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności