Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kinght - też zapraszam na ts

O ktorej na ts? Jestem od 5 do 10 rano.

Opublikowano (edytowane)

♠ Imię [Opcjonalnie]: Darek. W grze mam /\/owY
♠ Aktualny wiek [Minimum 14 lat]:  16
♠ Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]: /\/owY
♠ Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]: Na tym serwie nie gram sporo ale doswiadczenie mam z innych serwerow.
♠ Staż w MTA: Nie potrafie okreslic ile juz gram, ale mysle ze z 1 roczek bedzie
♠ TS3 z mikrofonem: Tak/Nie : Tak.
♠ Kierowca 1/5 Strzelec 1/5. 1. 4/5  2. 5/5
♠Dokładanie się do opłat: Tak/Nie Na spokojnie. Miesiecznie po 100-200zl mam
♠Czas jaki możesz przeznaczyć na grę w tygodniu: Z racji tego ze sa wakacje mysle ze okolo 8-10h dziennie. #NoLife
♠ Kilka zdań o sobie: Witam. Nazywam się Darek a w grze mam nick /\/owY. Lubie grac na kompie i w przyszlosci chce zostac dobrym programista. Lubie innych ludzi i mam szacunek do nich. Wiem ze jesli cos im zle pójdzie to zapamietaja to i na 2 raz nie popelnia takiego samego bledu. Jestem sympatyczny. Posiadam kulturę osobista i lubie sie uczyc. Znam mape w MTA (może nie dokladnie ale znam).

To raczej na tyle, licze ze uda mi sie dostac ;)

Edytowane przez peRM
Opublikowano

♠ Imię: Bartek
♠ Aktualny wiek: 14 lat po mutacji 
♠ Aktualny nick: bartek1337
♠ Staż na serwerze: półtora miesiąca ale wszytsko ogarniam
♠ Staż w MTA: 2 lata
♠ TS3 z mikrofonem: Tak
♠ Kierowca 2/5 Strzelec 4/5
♠Dokładanie się do opłat: Tak jeżeli trzeba

♠Czas jaki możesz przeznaczyć na grę w tygodniu: 3h dziennie 

♠ Kilka zdań o sobie: mam na imie bartek mam 14 lat jestem dosyc dorosly jak na moj wiek lubie grac w gta ogarniam dayz i wgl nie boje sie wyzwań jestem punktualny szczery i bardzo chcialbym dostac sie do grupy

Dziękuje Pozdrawiam

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Większość podań rozpatrzona, zostawiam jeszcze bartka bo nie podjęliśmy decyzji.

Opublikowano (edytowane)

♠ Imię [Opcjonalnie]:Konrad
♠ Aktualny wiek [Minimum 14 lat]: 18
♠ Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]:Stopa
♠ Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]:co prawda godzina na serwerze , lecz ogolnie w dayz staż 5 lat , na nationz 500 minut :)
♠ Staż w MTA: 5 lat
♠ TS3 z mikrofonem: Tak/Nie Tak
♠ Kierowca 4/5 Strzelec 4/5
♠Dokładanie się do opłat: Tak/Nie Nie ;/ przynajmniej narazie , jeśli będzie taka okazja ( pod względem mojej sytuacji pieniężnej składki mogą się zdarzyć ;) ) 
♠Czas jaki możesz przeznaczyć na grę w tygodniu:7-10 godzin dziennie
♠ Kilka zdań o sobie: Hmm  w sumie to sam nie wiem jak moge siebie opisać , daliście tutaj trudne zadanie   :P  No to może tak : Interesuje sie informatyka , programowaniem gier komputerowych oraz stron internetowych , W MTA DayZ gram już od 5 lat , Na fragujemy.com gram co prawda mało , lecz na innych serwerach mam spory staż , kiedyś na fragujemy grałem pod nickiem Dev3r gdzie miałem  400 minut przegranych na innych serwerach miałem tak średnio po 500 minut / na xaa dayz 4 tygodnie :) Posiadam kulture osobistą , nie lubie sprzeczek w ekipie a także zbędnego obrażania za coś co każdemu mogłoby się zdarzyć np : zepsucie jednej akcji :P szukam ekipy ponieważ samemu na żadnym serwerze nie da się osiągnąć czegoś wielkiego   :) 

Pozdrawiam, Stopa

Edytowane przez Stopa
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie i uwagę, ale team prawdopodobnie zostanie zamknięty.

Powód - > nieaktywnosc kluczowych osób

Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie i uwagę, ale team prawdopodobnie zostanie zamknięty.

Powód - > nieaktywnosc kluczowych osób

LOL

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Znaczy, to już nie zalezy ode mnie, moze ktoś przejmie grupe.

Opublikowano

Aha no to nieźle  :P  Także lipa w chuj :/ Czekałem ze składaniem podań do innych grup z odpowiedzią co do Nightmares a tu taka lipa :/ 

Opublikowano

♠ Imię [Opcjonalnie]:Michał
♠ Aktualny wiek [Minimum 14 lat]:14
♠ Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]:Michuuuu
♠ Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]:na servie 2 dni, ale dużo gralem na innych serverach okolo rok
♠ Staż w MTA: 3 lata
♠ TS3 z mikrofonem: Tak
♠ Kierowca 1/5 Strzelec 4/5
♠Dokładanie się do opłat: Tak
♠Czas jaki możesz przeznaczyć na grę w tygodniu: w dzień moge grac kolo 3 godziny
♠ Kilka zdań o sobie: Elo mam na imię Michał mam 14 lat i lubię grac w MTA.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzięki panowie za zainteresowanie, grupa zamknięta.

• 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności