Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam. Chciałbym ogłosić iż rekrutujemy kilka osób do nowo otwartej grupy Nightmares. Wbrew pozorom nie dodamy dużo osób.

Standardowo, przyjmujemy na okres próbny wraz z dniem 12.06 zasady rekrutacji uległy zmianie i nowo przyjęte osoby trafią do Dreams (tj. Akademia) , i w tej kwestii nie ma żadnych odstępstw. Rozpatrujemy tylko podania napisane tu, w rekrutacji.

Rekrutacja: Otwarta

Stan na 12.06

Wymagania i wzór podania:

♠ Imię [Opcjonalnie]:

♠ Aktualny wiek [Minimum 14 lat]:

♠ Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]:

♠ Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]:

♠ Staż w MTA:

♠ TS3 z mikrofonem: Tak/Nie

♠ Kierowca 1/5 Strzelec 1/5

♠Dokładanie się do opłat: Tak/Nie

♠Czas jaki możesz przeznaczyć na grę w tygodniu:

♠ Kilka zdań o sobie:

UWAGA! Należy mieć spory dystans do siebie!

Zaktualizowano 12.06.16

Zaktualizowano v2 15.06.16

Pozostałe wymagania:

Kultura osobista, odpowiadam za gang i jestem z nim kojarzony, nie będę tolerował chamstwa na czacie wobec innych graczy, można kogoś nie szanować, ale nie trzeba powiadamiać o tym całego serwera

• Granie z tagiem [Dreams grają z tagiem "D~" stali członkowie z "N~"], jeżeli od tagu drużyny ważniejsze są dla ciebie kolorki, to szukaj sobie innej grupy, która ci na to pozwoli ;)

Aktywność, jeżeli nie dasz o sobie znać dłużej niż przez 2 tygodnie, zostaniesz wydalony z drużyny;

• Po przyjęciu musisz stawić się w 48h na ts3

Co oferujemy:

Miłą i przyjazną atmosferę (Przynajmniej czasami)

■ Bazę z itemami (Choć jeśli tylko dlatego jesteś z nami to długo tu nie pobalujesz)

■ Występowanie na YT w 25fps (Niezmiennie od wielu miesięcy)

■ No i wiele godzin wspólnej gry

■ Oddzielną bazę dla Dreams i oddzielną dla Nightmares.

Informacje:

† O co chodzi z drugim zespołem? Drugi zespół od razu po dołączeniu otrzymuje hasło do średniej bazy, i właściwie to jedyna rzecz która różni drugi zespół od głównego, ponieważ i tak gramy wszyscy razem na jednym tsie.

Dla formalności, co odrzucamy od razu:

○ Oszustwa w podaniu [Cenię sobie szczerość]

○ Przeklejanie podań (Jeżeli pierwsze podanie zostanie odrzucone i za drugim razem wkleisz to samo i/lub podania z innych rekrutacji)

○ Braki w podaniu,

○ Brak aktywności na serwerze,

○No i oczywiście należy usunąć wszystkie nawiasy, bo w przeciwnym razie...

○ Napisanie podania do nas i w międzyczasie do innej grupy, oraz na odwrót

Życzę powodzenia, owocnego pisania podań :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
♠ Aktualny wiek 15 lat :)

♠ Aktualny nick Gram pod nickiem #T.E.X.

♠ Staż na serwerze Na serverze gram krótko, około 1 tygodnia ale myślę, że nie będzie z tym problemu

♠ Staż w MTA: 3 lata

♠ TS3 z mikrofonem: Tak

♠ Kierowca 5/5 Strzelec 4/5

♠ Dokładanie się do opłat: Tak 

♠ Kilka zdań o sobie: Siemka, mam na imię Wojtek mieszkam w Szczecinie, interesuję się koszykówką i informatyką ale również jak każdy lubię sobie popykać w gierki.Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania :)))

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@TeX - w pierwszej opcji miałeśzostać przyjęty, ale przykro mi, ale nie dałeś znaków życia, odrzucony
@Kinght - W trakcie rozpatrywania

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
♠ Aktualny wiek [Minimum 14 lat]: 14 latek ;)

♠ Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]: FilipowskY

♠ Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]:Około 2 tygodni.

♠ Staż w MTA: 3/4 Lata

♠ TS3 z mikrofonem: TAK

♠ Kierowca 5/5 Strzelec 3.5/5

♠ Dokładanie się do opłat: TAK

♠ Kilka zdań o sobie: Jak już chyba wiadomo na imię mi Filip. Pochodzę z Sypniewa. Moim hobby jest informatyka(uczę się programowania) a także piłka nożna, w której jestem dość dobry. Do siebie mam ogromny dystans, nie obrażam się o nic, nie rage quit'uję, z ortografią u mnie nie jest źle XD. Gram w Dayz MTA około 3/4 lata. Wcześniej grałem na SAMP'ie z moim bratem. Dzięki za ewentualne rozpatrzenie podania, a jeśli się nie uda to kiedyś znowu spróbuję :)

Opublikowano
♠ Aktualny wiek 14 lat

♠ Aktualny nick RydzeKK

♠ Staż na serwerze 2-4 dni ale dużo grałem na innych serwerach okolo 1-3 miesiace

♠ Staż w MTA: 2-3 lata

♠ Kierowca 3/5 Strzelec 4/5

♠ Dokładanie się do opłat: Zależy od aktualnego stanu finansowego :D

♠ Kilka zdań o sobie: Nazywam się Kuba mieszkam w Gdyni, Kończę 1 gim. Lubie grać w koszykówkę, ale też lubię spędzać czas na komputerze grając w gry.

Opublikowano
♠ Aktualny wiek [16]: 

♠ Aktualny nick [Monio]:

♠ Staż na serwerze [2/4 dni.Ale dużo graliśmy na innych serwerach DayZ.]:

♠ Staż w MTA: 3 lata na oko

♠ Kierowca 4/5 Strzelec 4/5

♠ Dokładanie się do opłat:To zależy od stanu konta xD 

♠ Kilka zdań o sobie: Mam na imię Natan.

Mam 16 lat.

Lubię grać w Mta szczególnie w DayZ.

Lubię grać w piłkę nożną/grać w gry.
Opublikowano (edytowane)
♠ Aktualny wiek : Lat 16

♠ Aktualny nick : Stivcio

♠ Staż na serwerze : Na tym serwerze praktycznie wcale. Wcześniej grałem na wielu serwerach, lecz miałem sporą przerwę od DayZ.

♠ Staż w MTA: Gram od jakiś 4 lat, w ciągu tego okresu miałem sporo przerw od gry.

♠ TS3 z mikrofonem: Tak, posiadam.

♠ Kierowca 4/5 Strzelec 3/5.

♠ Dokładanie się do opłat: Wszystko zależy od tego, ile będzie trzeba się dokładać, i czy akurat będę miał pieniądze. 

♠ Kilka zdań o sobie: Nazywam się Stiven. Mam 16 lat, chodzę do technikum. Lubię jeździć na rowerze, grać w piłkę i grać w gry. Ogólnie mam spory dystans do siebie. 

Edytowane przez Stivcio
Opublikowano
♠ Aktualny wiek: 17

♠ Aktualny nick: Oncki

♠ Staż na serwerze 2-4 dni ale dużo grałem na innych serwerach okolo 1-4 miesiecy

♠ Staż w MTA: 2/3 lata

♠ Kierowca 4/5 Strzelec 4/5

♠ Dokładanie się do opłat: Jeżeli posiadam środku na koncie to możliwe.

Kilka zdań o sobie: Nazywam się Marcin i mam 17lat w tym roku kończę gimnazjum.Dużo przesiaduje na Dayz nawet wale nocki nałogowo.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Filipowsky - przyjęty
@monio85 @Stivcio @RydzekK @Oncki - przyjęci, przydzielam was do Dreams

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

♠ Imię [Opcjonalnie]:Jakub
♠ Aktualny wiek [Minimum 14 lat]: 18
♠ Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]: BidWild
♠ Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]:Spory staż ale ostatnio miałem przerwe z względu na to że miałem matury
♠ Staż w MTA: 4 Lata
♠ TS3 z mikrofonem: Tak
♠ Kierowca 1/5 Strzelec 1/5: kierowca 5/5 strzelec 4/5
♠ Dokładanie się do opłat: Tak
♠ Kilka zdań o sobie: Mam na imię Jakub. Mam 18 lat. Chodziłem to technikum informatycznego. Lubię grać w piłkę nożną jak i zagrać sobie w mta na trybach dayz. W tygodniu gram od 15 do 24 a w weekendy ile się tylko da licząc nocki

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@BidWild - odrzucony, bo widzę że składając podanie miałeś na nas zlane i poszedłeś do GN

Dlatego:

Kto napisze podanie do nas, i w międzyczasie do innej grupy zostaje z automatu odrzucony

Opublikowano (edytowane)
Imię [Opcjonalnie]:Patryk

Aktualny wiek [Minimum 14 lat]: 16 lat 

Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]:~>SuniaMonster-

Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]:Gram od 6 miesięcy na serwerze.

Staż w MTA2lata

TS3 z mikrofonem: Tak

Kierowca 1/5 Strzelec 1/5 : kierowca 4/5  Strzelec 3/5

Dokładanie się do opłatTak    [Jeżeli bd miał pieniądze ]

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Patryk. Mam 16 lat. Bardzo dobrze kieruje i strzelam. Dużo czasu spędzam na dayZ. Lubię grać w piłkę nożną,cechuje się cierpliwością oraz kulturą do drugiego człowieka.Pod koniec chciałbym powiedzieć że mam dobry kontakt z członkami grupy.  :D PS: Nie mam żadnych przypałów, nie sugeruj się jednym głupim zdaniem o mnie    :)  :)  :P  :P

:D   :)

Edytowane przez Sunia
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zaktualizowałem zasady rekrutacji. Od dzisiaj w podaniu należy uwzględnić czas, jaki możesz przeznaczyć na grę.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kinght, albo jestem ślepy, albo Twojego podania nie ma.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Sunia - odrzucony

Refresh rekrutacji, robiłem czyszczenie i wywaliłem nieaktywne osoby, zatem zachęcamy do pisania podań

Opublikowano

♠ Imię: Damian
♠ Aktualny wiek: 17
♠ Aktualny nick: Różnie; gram na różnych serwerach, na prawie każdym używam innych nicków z różnych przyczyn, najczęściej nie chce być kojarzony z innymi serwerami.
♠ Staż na serwerze: Tak z dwa-trzy tygodnie już będzie, ale można nadrobić na wakacjach :)
♠ Staż w MTA: 5 lat
♠ Kierowca 3,5/5 Strzelec 4,5/5
♠Dokładanie się do opłat: Tak
♠Czas jaki możesz przeznaczyć na grę w tygodniu: 5 godzin dziennie
♠ Kilka zdań o sobie: Cóż, zacząłem grać w MTA i sampa jeszcze za szczyla, grało się w tedy też na Dayz, innych serwerach ale zrobiłem sobie po dosyć długim czasie gry przerwe też nie krótką, aż w końcu wróciłem teraz do DayZ i dobrze się bawie. Szukam grupy z takiego powodu, że nie mam z kim grać a w pojedynke ciężko wyciągnąć coś, tym bardziej że każdy ma już swój 'gang'. Zazwyczaj jestem opanowany, jakoś nie mam dymów jak ktoś coś złego odwali, w końcu też jestem człowiekiem i mi może się coś takiego przytrafić.
UWAGA! Należy mieć spory dystans do siebie!
Zaktualizowano 12.06.16
Zaktualizowano v2 15.06.16

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności