Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 3 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Polska drużyna Counter Strike: Global Offensive, która występuje pod szyldem AGG zaczyna zmiany! Pierwszym z kroków zmian było zakończenie współpracy z trenerem Kubą „KubiK” Kubiak’iem na początku tygodnia. Teraz gracze wracają do starej formacji, czyli do składu wraca Piotr „peet” Ćwikliński i zastąpi on oczywiście Karola „repo” Cybulskiego, który grał w AGG od czasu pożegnania z peet’em.Właśnie tu nasuwa się pytanie, czy to właśnie tutaj tkwi sekret wcześniejszych wygranych AGG i to peet robił tak wielką różnice. Okaże się, to w przyszłości, ale patrząc na Dobry&Gaming, które powróciło do siebie po Płońsku na którym się rozpadli, to powrót okazał się owocny. Grają ostatnio wspaniale, jeżdżą na międzynarodowe turnieje i co ważniejsze zajmują na nich wysokie miejsca. Obecny skład AGG:Bartosz „Hyper” WolnyDominik „GruBy” SwiderskiDamian „Furlan” KislowskiKarol „rallen” RodowiczPiotr „peet” Ćwikliński Źródło: polscygracze.pl 2
black'n'white Opublikowano 7 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2016 Wg. mnie to bardzo dobra decyzja. Podoba mi się w ostatnim czasie ich gra - tak jak napisałeś wyżej, jest wspaniała. Z mojej strony pozostaje danie Ci plusika za interesujący artykuł oraz trzymanie kciuków za panami z ekipy Dobry&Gaming. Pozdrawiam, black'n'white
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dobry&Gaming od dziś jest Team Kinguin :P Jak wrócę będzie temat.
Rekomendowane odpowiedzi