Skocz do zawartości

[ROZWIĄZANY] Zmiana moda serwera?

GET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na spokojnie teraz sobie przemyślałem kilka rzeczy oraz obejrzałem ranking i w pierwszej 100 może znajduje się tam z 15 serwerów które mają jakieś powiązanie z normalnym strzelaniem, a tak to zombie, surf czy jail. Serwer i tak potrzebuje zmiany moda, jako FFA są ludzie tylko dlatego że posiadamy kilkunastu stałych bywalców + kosy i skiny. Teraz jesteśmy w okolicy 480 miejsca posiadając obie rzeczy które ludzi przyciągają w poprzednim miesiącu najwyżej byliśmy na 184 miejscu, widać duży spadek i prawda jest taka, że gdyby nie było skinów i noży serwer by się słabo trzymał, a przy innym modzie z dobrymi pluginami prawdopodobnie bez tych bajerów serwer będzie bardziej popularny niż kiedykolwiek był.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

"PS. Jest jeszcze jedna rzecz... Praktycznie serwery FFA / DD2 są oblegane u konkurencji tylko dlatego, że mają skiny i kosy w ofercie. A niedługo czeka taki serwer banicja..."

Skoro mówisz, że takie serwery czeka banicja to w takim razie sytuacja FFa jest przesądzona. Tak to rozumiem. 

Odnośnie tego, ileż można strzelać nic z tego nie mając to w skrócie:

0d 03:50h | 0d 02:14h  | 0d 02:52h  | 0d 03:17h  | 0d 03:03h  | 0d 04:22h  | 0d 08:19h  | 0d 04:31h.

Mam więcej tego ale zapełniłbym chyba pół strony tymi godzinami. Nie sądze, że ktokolwiek poświeci 8 godzin chowając się czy "ślizgając" się po texturach. Przejście na dd2 i granie 8 godzin tej samej mapy to już w ogóle mija się z celem. 

Stali bywalcy z pewnością odejdą z FFa i szczerze wątpie, że przerzucą sie na takie "bajery" bo to typowi "fragowicze". Odejdą Ci, znajdą się nowi. Czasami trzeba coś poświęcić na rzecz "lepszej" materii.  

• Właściciel
Opublikowano

Jest skazany na banicję, ale jak wpiszę nowy token to znowu będzie można na nim grać. Dlatego token serwera FFA jest na innym koncie STEAM, bo wraz z blokadą GLST jest blokada na to konto STEAM ( żaden kod wygenerowany przez to konto nie zadziała ).

Przejście na dd2 i granie 8 godzin tej samej mapy to już w ogóle mija się z celem. 

Dlaczego? Przecież udowodniliśmy na przykładzie naszego serwera chociażby z CS 1.6 DD2, że ten serwer bardzo dobrze funkcjonuje. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wątpie, bo widać to ale czy znajdzie się taki gracz który by poświęcił 8 godzin TYLKO na dd2 ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

U nas rzadko się zdarza, że jest ta sama mapa grana drugi raz. Czasami sie zdarzy mirage ale z dustem się chyba jeszcze nie spotkałem.

• Właściciel
Opublikowano

No jak rzadko, jak co chwile podczas prośby o wgranie nowej mapy czytam argumenty:

- ciągle te same mapy

- ciągle DD2, która jest grana kilka razy z rzędu

- zmienić ten serwer na DD2, bo co chwile jest ta mapa

WTF?

Opublikowano

Dzisiaj 2 razy gracze musieliby grać dd2 2 raz, przez to że inna mapa ledwo co przegrała, bojąc się o spadek zrobiłem 2 razy vote na cache i wtedy po około 75% wybierało cache więc nie pouciekali, i nawet spora ilość graczy się ucieszyła, że cache był.

edit: tutaj mi chodzi, że obojętnie jaka mapa na FFA będzie grana 2 razy pod rząd to gracze uciekną, ponieważ często jest tak że głosy oddawane są

na 2 mapy i jedna wygrywa/przegrywa małą różnicą głosów, dlatego też spora ilość osób wychodzi jak mapa np. mirage/dd2/cache pojawia się 2 raz.

edit2: trochę odbiegamy od głównego tematu więc może zakończmy niepotrzebną dyskusje 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Tak, są ciągle te same mapy czyli mirage, dust2, i inferno więc tak jak otek napisał wyżej, gracze się cieszą jak jest cache. 

2. Nikt w tym temacie nie napisał, że dd2 jest grane kilka razy z rzędu. Tak jak Ezra napisał, niektórzy gracze omijają tej mapy a jak już na nią wypadnie to się zdarza, że mówią "znowu ten dust", "dzieci dusta". 

3. Jest bardzo często dust grany, ponieważ ludzie nie mają ochoty zagrać mniej znanej mapy jak cobble (nie wiem czemu), dlatego wybierają dusta bo np. nie chce im się grać znowu tej mapy która była właśnie zagrana czyli inferno lub mirage i wybierają dusta bo jest to jedna z najpopularniejszych map. 

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności