Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym dać swoje propozycje odnośnie zmian w niektórych klasach.

1.Sztabowy jest mało ogrywaną klasą na serwerze z tego co widzę ja też trochę nim pograłem ale odstraszyła mnie jego broń zadaje ona mikroskopijny dmg. Chciałbym zaproponować dodanie do tej klasy drugiej broni chodzi o Ump wtedy posiadał by dwie bronie takie jak Tmp i Ump można by było dodać też +5 dmg do tych broni wtedy ta klasa była by bardziej zrównoważona co do innych.

2.Złodziej - nie widziałem na serwerze osoby która grała by złodziejem ja próbowałem grać ta klasa lecz kiepsko się gra na serwerze gdy jest już dużo osób z pokaźna wytrzymałością więc z mp5 zadawane obrażenia są bardzo małe. Ja bym proponował dodać może jakiś dodatkowy dmg do tej broni dla złodzieja może +5 albo +10 albo po prostu zmienić mu broń na jakaś inna ale to była by już wasza decyzja.

3.Generał - Również mało ogrywana klasa mało kto lubi miny więc ja bym dał taka propozycje jak zabranie generałowi min a dodanie do niego takiego czegoś jak autodestrukcja czyli wybuch po śmierci mógłby zadawać np 150 dmg (+int) albo 100 dmg (+int) oraz byłbym za tym by mu polepszyć delikatnie statystyki trochę więcej kondycji itd.

Dałem tu swoje 3 propozycje może się wam spodobają. Pozdro :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Zgadzam się zamienić broń na UMP, również grałem tą klasą pewien okres czasu i z tej broni naprawdę ciężko jest zawojować świat coda :)

2. Ja widziałem gra jedna osoba, dodać mu dodatkową moc ja byłbym za tym.

3. Generał dużo osób twierdziło, że zawsze był za mocny, ja nigdy tego jakoś nie zauważyłem, masz rację prócz oślepienia, ta klasa posiada również miny to mała pociecha, ale za to ma m4

więc duży bonus, taki jest zamysł by klasy NO PREMIUM miały jeden, max 2 talenty, ja osobiście dałbym minimum 2 bo to w końcu cod, autodestrukcji na pewno nie otrzyma, ewentualnie +10 do kondycji bazowej.

Opublikowano

Sorry że piszę pod swoim postem ale też nie jestem pewien czy Generałowi działają dobrze te miny trochę grałem ta klasa ale jak naciskałem e (1 raz) to było napisane iż wszystkie są już wykorzystane. A może zamiast min dać mu coś innego nie autodestrukcje ale może coś słabszego wedle gustu HeadAdmina jak i graczy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Źle zrozumiałeś, To Maestro czyli Nesty podejmuje decyzję, ja ci przedstawiłem obraz jak ja to widzę, z mojej perspektywy, nie mniej jednak z mojej strony to także jest tylko propozycja.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Jestem za

2.Ja dla złodzieja dał bym IMI Galil  +7dmg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności