Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 20 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Gatunek: Komedia, Akcja, Sci-FiRok: 2016Format: NapisyProdukcja: Kanada, USAReżyseria:Tim MillerOpis filmu: Były żołnierz oddziałów specjalnych zostaje poddany niebezpiecznemu eksperymentowi. Niebawem uwalnia swoje alter ego i rozpoczyna polowanie na człowieka, który niemal zniszczył jego życie.Link do filmu: https://zaq1.pl/video/nx010Plakat filmu: 4
IGonnaKillU Opublikowano 20 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 film jest świetny, bardzo polecam! :) Szczególnie dla fanów czarnego humoru :D
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 20 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Jutro idę na to do kina, mam nadzieję, że kasa nie pójdzie na marne :D
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Materiał został usunięty, zły link :/
saymn Opublikowano 24 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2016 Film w sumie bez fabuły, no ale sam Deadpool daje rady. Jak najbardziej warty polecenia.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 26 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2016 W kinie nie byłem, ale teraz obejrzałem. Genialny film, polecam! ^^
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 28 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2016 Polecam wszystkim! kozak film :)
ej ziomek Opublikowano 29 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2016 Oglądałem po wyjściu i film bardzo fajny. Polecam również.
MATEUSZEK Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Film mega, tzn może nie jest to materiał na Oscara, ale po prostu można się uśmiać, efekty są, jest dobrze :P
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 22 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi